- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Evimi taşıyamiyorum çünkü eşim zaten çalışmamı istemiyor bu fikri kesinlikle kabul etmiyo beyfendi (yıldırma politikası uygulayacak aklısıra, sorunlu bi evlilik hayatım olduğunu belirtmiştim) haftanın tüm günü bakıcı çok ağır gelir.zaten alacağım maaşlar çok komik rakamlar onu da bakıcıya bırakırsam anlamsız bebegimden ayrılmış olucam sadece.şu durumda benim hayatımın çözüm bulunacak pek bi yanı yok.ben şuan bunları yaşamak zorunda olan annelerin tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum.yani yüz binlerce çalışan anne var hepsinin mi çocuguna bakıcı bakıyor ya da bakan kişilere yakın oturuyorlar veya eşleri bırakıyor falan.. hiç anlattığım zorluğu yaşayan yok mu?
araban yoksa bence otobüsle sabahın köründe kucağında çocukla çok zor olur. soğuk olacak, kar olacak... neden bakıcı tutmuyorsun?Hanımlar evlilik hayatım bu ara pek yolunda değil çeşitli sebeplerle çalışmaya karar verdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
8 aylık bebeğim var.çalışırsam oğluma annem bakıcak haftanın 3 günü geri kalan 3 günde bakıcı tutucam büyük ihtimal.çalışan annelere sorum şu;
Anneme bi vesaitle ulaşabiliyorum ama düşününce sabah kalkıp bebeğimi uykusundan edip harala gürele hazırlamak ve hazırlanmak sonra otobüse binip yollara düşmek, bebeğimi bırakıp ordan işe yetişmeye çalışmak.. akşam aynı şekilde yorgun argın gelip çocuğu alıp eve geçmek falan.. düşününce çok çok zor gibi görünüyor.sizlerde düzen nasıl, bu durumun daha kolay bi yolu var mı? Yoksa hepiniz aynı stresi yaşıyor musunuz?
Annem bize gelsin baksın dedim ama babamın isine yardım ediyor evinden telefonla sipariş alıyor yani o da pek mümkün değil.
Bana 1 gününüzü nasıl geçirdiğinizi ayrıntısıyla anlatabilir misiniz lütfen?
Teşekkür ederim şimdiden.
Hepinize çok teşekkürler fikirlerinizi paylaştığınız içindemekki neymiş bebeğim kreşe gidebilecek yaşa gelene kadar EV HANIMIYIM acı ama bebeğim için kabullenmem gereken bi gerçek.
Bencede en mantıklı kararı vermişsin.
Bende daha çocuk yok yeni yeni düşünmeye başladık.
Kayınvalidem çok yakınımızda oturuyor. Muhtemelen oo bakacak.
Mecburen çalışmak zorundayım maddi durumumuz daha iyi olsaydı, çocuk belli bir yaşa gelene kadar kendim bakmak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?