- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Halkı galeyana getirme anarşikÇorum duyarcıları toplaşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halkı galeyana getirme anarşikÇorum duyarcıları toplaşın
Bazen yanımda anaç bir teyze oluyor, o alıyor oyalıyordu. Bazen arkadakilere salça oluyor. Öyle öyle yollarda geçiyor ömrü garibimin ahsjjsjsjsHavan batsın emi,biz adanaya inecez alt tarafı
Aynen emzirme önemli kulakları çınlamasın sonra.
Bez değiştirme zaten uçuş öncesi yapılıyor çok sıkıntı olmuor uçarken.
Oyuncak önemli bide,bizimkide arka koltukta oturan yolcularla muhabbbet ederek geliyor hep
Kalkışta belki hızdan dolayı tedirgin olursa o anda dikaktini dağıtacaksın onun.Valla metro da otobüste filan duruyor uçakta da durur inşallah diyorum
Ben ona iki üç şaklabanlık maymun sesi hayvan taklidi yapar oyalarım ya
Kimi kime dava edelim
Havan batsın emi,biz adanaya inecez alt tarafı
Aynen emzirme önemli kulakları çınlamasın sonra.
Bez değiştirme zaten uçuş öncesi yapılıyor çok sıkıntı olmuor uçarken.
Oyuncak önemli bide,bizimkide arka koltukta oturan yolcularla muhabbbet ederek geliyor hep
He ilk kalkış önemli o zaman niye abla ya bizim tüm oyuncaklar gürültülü ama ahahahhaKalkışta belki hızdan dolayı tedirgin olursa o anda dikaktini dağıtacaksın onun.
Gürültülü oyuncak alma sakın
Ben bile bebk baktım uçakta anası tuvalete gitmişti üstüne kustu hatta .Bazen yanımda anaç bir teyze oluyor, o alıyor oyalıyordu. Bazen arkadakilere salça oluyor. Öyle öyle yollarda geçiyor ömrü garibimin ahsjjsjsjs
En güzeli varyaa ne işi var kocanın tatilde demi eylülde kızım ve torunla antalya yaapacaz kocalar yokBen de pahaliliktan adami evde birakipta gidiyorum kiz napayim kocasiz. Onu son bahara biraktim.
Hız ve ses varya ondan ürkmesin ondan yani,birde kulak çınlaması için doktorundan damla filan iste tıkanıyor kulaklar haberin olsun .He ilk kalkış önemli o zaman niye abla ya bizim tüm oyuncaklar gürültülü ama ahahahha
En güzeli varyaa ne işi var kocanın tatilde demi eylülde kızım ve torunla antalya yaapacaz kocalar yok
Hız ve ses varya ondan ürkmesin ondan yani,birde kulak çınlaması için doktorundan damla filan iste tıkanıyor kulaklar haberin olsun .
Ters bakışlara maruz kalma diyee dediydim onu
Gece otobüsünü tercih edin o zamanMaalesef direkt uçuş şansım yok aktarmalı olabilir o çok zor kendi oto koltuğuna koltuğa bağlamayı düşünüyorum gündüz az uyutursam gece belki daha iyi uyur maalesef emmiyor mamasını yanıma alırım herkese tek tek dönemedim cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Ne güzel keyifli gezmelerin olsun anneciğinleYoook canim ne tatili annemleri özledim onlari görmeye gidiyorum önden.
Eee tabi gitmişken gezicigizzz yine de.
Bana da şu anda en mantıklı o geliyorGece otobüsünü tercih edin o zaman
Ürdünden 8000 tlye geliyorumAy sonu gidecez eşimle,3000 bin tuttu bilet
Tek bilet fiatımı yoksa 8 bin.Ürdünden 8000 tlye geliyorum
En son uçak yolculuğu da benim kız 3.5 yaşında öndeki koltuğu tekmeleye tekmeleye önümde oturan genci çıldırtmıştıValla metro da otobüste filan duruyor uçakta da durur inşallah diyorum
Ben ona iki üç şaklabanlık maymun sesi hayvan taklidi yapar oyalarım ya
Kimi kime dava edelim
Evet toplam 16 bin tlTek bilet fiatımı yoksa 8 bin.
Oy oyyyy yandık bizEn son uçak yolculuğu da benim kız 3.5 yaşında öndeki koltuğu tekmeleye tekmeleye önümde oturan genci çıldırtmıştı