çalışan anneler işe başlıycam acil yardım

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
42
kızlar ya 17 gün sonra işe başlıycam çocuğum 2 aylık nasıl bırakcam aklıma geldikçe ağlıyorumsenağlama ne yapıcam ben kızlar nasıl bırakcam canım oğlumu birde hala meme emiyorsenağlama çalışmamda lazım ücretsiz izin vermiyorlar senağlama çalışan anneler nasıl alıştınız alışabilcekmiyim lütfen yardımmmmmsenağlama

Çogu çalışan bayan gibi aynı dertten müzdaribim , bende 2 ay sonra doğum yapacam
bir yandan en az 6 ay emzirmem gerek bir yandan bırakacak kimsem yok ,iyi bir maaşım olmasına rağmen
işten çıkıp 1 sene kendim bakmaya karar verdim en sonunda ne yapayım bütcemizide ona göre ayarlarım dedim.ihtiyacın varsa eğer çalışmaya da her çalışan gibi pompayla bebişinin günlük ihtiyacı kadar sütünü sağıp buzdolabında muhafaza edebilirsin, bakacak kişide gün içinde verir. bebişini sütünden mahrum etmemiş olursın.

kızlar ya 17 gün sonra işe başlıycam çocuğum 2 aylık nasıl bırakcam aklıma geldikçe ağlıyorumsenağlama ne yapıcam ben kızlar nasıl bırakcam canım oğlumu birde hala meme emiyorsenağlama çalışmamda lazım ücretsiz izin vermiyorlar senağlama çalışan anneler nasıl alıştınız alışabilcekmiyim lütfen yardımmmmmsenağlama

alısılıyor canım ama zor su an ısyerındeyım aklım evde bende baslayalı 3 hafta oldu bebgım 4 aylıkken basladım ılk gunler cok zor geldı ama alısılıyor bıraz gec gelıyorum emzırıyorum evden cıkmadan sagıp sut bırakıyorum gun ıcınde o verılıyor en az 6 ay sadece emzırme dusuncesındeydım ama olmadı ısımden memnunum kaybetmek ıstemedım mecburen dondum hersey onlar ıcın oyle dusunmek gerek onun gelecegı ıcın bozma moralını alısırsın bır baslayana kadar hersey

alısılıyor canım ama zor su an ısyerındeyım aklım evde bende baslayalı 3 hafta oldu bebgım 4 aylıkken basladım ılk gunler cok zor geldı ama alısılıyor bıraz gec gelıyorum emzırıyorum evden cıkmadan sagıp sut bırakıyorum gun ıcınde o verılıyor en az 6 ay sadece emzırme dusuncesındeydım ama olmadı ısımden memnunum kaybetmek ıstemedım mecburen dondum hersey onlar ıcın oyle dusunmek gerek onun gelecegı ıcın bozma moralını alısırsın bır baslayana kadar hersey

ya alışıcam elbet ama sütüm yetcekmi bilmiyorum 1,5 saatte bir emiyor memesiz uyumuyor :KK43: inşallah dediğin gibi olur

bende şimdiden kara kara düşünmeye başladım nasıl bırakacağım kızımı diye.ya annem yada kayınvalidem bakacak.en 6 ay emsin istiyorum.zaten erken doğduğu için zayıf.ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama bu seferde ekonomik yönden zorlanacağız.hem kira hem kooperatif var.ne yapcam bilmiyorum.allah yardımcımız olsun

merhaba benimde 4 aylık bir kızım,21 aylık bir oğlum var.bende temmuz da başlıcam.ilk çocuğumda 7 aylıkken bıraktım ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alışıyorsun.bende ikisini kreşe bırakıp başlıcam.nasıl yapıcam bilmiyorum ,ALLAH çalışan annelerin yardımcısı olsun.bence günde 1 kere biberon vermek şartıyla alıştır.çünkü çalışınca süt azalıyor.

anne olmak nekadar fedakarlık isteyen bi durum di mi? hem eve maddi destek olmak zorundayız, hem bebeklerimizi düşünmek zorundayız,hem de evimizle eşimizle ilgilenmek zorundayız.benim oğlumda henüz 2,5 aylık,eczanemde uygun bir oda var,birde bakıcı ayarladık bebeğime yanımda bakıyor,bende acıkınca emziriyorum.galiba ben şanslı bir anneyim.inşallah bebeklerimiz büyümelerinde ve gelişmelerinde önemli olan bu günleri en sağlıklı şekilde geçirirler.
unutmamak gerekki bebeği yanında olduğu halde onunla hiç ilgilenmeyen,'saldım çayıra mevlam kayıra' metoduyla çocuk büyüten bisürü insan var.önemli olan bebeğimizin yanında olduğumuzda onunla kaliteli vakit geçirmeli,annesinin onu çok sevdiğini ona hissettirmeliyiz.

X