çalışan anneler hayatınızı nasıl kolaylaştırıyorsunuz?

ben de bulaşık makinesini hep kullanmışımdır. Ama kurutma makinesi cidden kafama yattı . Amaan eskisin kıyafetler bizimle yaşayacak değil ya.Benim ev için en büyük sıkıntım yemeğe ne yapacağımı düşünmek oluyor ama geçen konuştuk eşimle bunu kafana takıp durma ne olursa yeriz dedi biraz daha rahatladım artık..

Aynen öyle şimdilik takmayın

Çocuk büyüyüp sizinle yiyince çorbası etli yemeği pilavı vs derken zaten o düşünce yoruyor

Eşiniz anlayışlı gibi bundan ailecek yararlanın siz huzurlu olunca eşiniz ike ilişkileriniz de iyi olur

Çalışan anne olmak zor, öğretmen anne olmak daha zor.. Çünkü okul saati bitip eve gelince aslında işin bitmiş olmuyor. Sınavlar, ödevler, evrak işleri yığınla.. Diğer kadınlar işi işte bırakıyor en azından..

Çalışan anne olmak zor, öğretmen anne olmak daha zor.. Çünkü okul saati bitip eve gelince aslında işin bitmiş olmuyor. Sınavlar, ödevler, evrak işleri yığınla.. Diğer kadınlar işi işte bırakıyor en azından..

Keşke işi işte bırakabilsem

Beynimin benimle geldiği her yere iş geliyor gece eşimle yatakta iş konuştuk desem

Keşke işi işte bırakabilsem

Beynimin benimle geldiği her yere iş geliyor gece eşimle yatakta iş konuştuk desem
Doğrudur tabi ama beyinde olması var bir de yine eve gelsen de fiziken yorulmak var. Okuldan geldim kaç saat oldu, şu an hala aylık raporları yazıyorum.

Doğrudur tabi ama beyinde olması var bir de yine eve gelsen de fiziken yorulmak var. Okuldan geldim kaç saat oldu, şu an hala aylık raporları yazıyorum.

O konuda haklısınız da demek istediğim işi gittiğim her yere götürüyorum

Eve tatile vs her yere gece de yazı çizdi vs işim var

Oğlum küçükken yine mi iş kağıdı getirdin derdi artık pazarlık yapıyor işini ben uyuyunca yap diye

O konuda haklısınız da demek istediğim işi gittiğim her yere götürüyorum

Eve tatile vs her yere gece de yazı çizdi vs işim var

Oğlum küçükken yine mi iş kağıdı getirdin derdi artık pazarlık yapıyor işini ben uyuyunca yap diye
Olan çocuklara oluyor :/

Çalışyorum, çalışırken ikiz büyüttüm, hep aynı şeyleri yaşadık...hepsi boşşşş benim evlatlarım akşam mutlu sağlıklı bana sarılabiliyorsa, eşimle bir bardak çayı huzurla içiyorsam benden mutlusu, zengini yoktur bu hayatta...herşeyin başı sağlık...sağlık olsun yorgunluk geçer mutluluk kalır...

Çalışyorum, çalışırken ikiz büyüttüm, hep aynı şeyleri yaşadık...hepsi boşşşş benim evlatlarım akşam mutlu sağlıklı bana sarılabiliyorsa, eşimle bir bardak çayı huzurla içiyorsam benden mutlusu, zengini yoktur bu hayatta...herşeyin başı sağlık...sağlık olsun yorgunluk geçer mutluluk kalır...

Haklı ve mutlusunuz

Darısı taze annelerin başına

Allah yardım etsin inşallah . Kucağına sağ salim alırsın bebeklerini . Anne olmak çok güzel ve zor bir şey ama asla pişman değilim. İnsan bazen başkalarının hayatına özeniyor ama aslında sahip olduğumzu şeylere şükretmem gerektiğini düşünüp şükredyorum halime :)
Amin canım tabi ki şükürler olsun saglıklı olmaları en büyük şükür sebebi..

Canim mükemmelliği bırak bu tempoda insan insanlıktan çıkıyor.kendine bakamaz.
Ben de çalışan anneyim,kızım 2 yaşında aşırı yaramaz. Haftaiçi akşam 19:30 bazen 20:00 gibi evde oluyorum,ben gidince annem pıııııır diye tüyüyor:KK45:İşlerimi cumartesi hallediyorum,sonra kızımı oyun grubuna ya da gezmeye götürüyoruz. 1 ay önce cumartesi de çalışıyordum ama görüştüm gelme dediler çok şükür.2 gün evdeyim artık. İlk zamanlar zordu ama eşim yardımcı oluyor,ben çok yorgunsam kızım uyumamaya direndiyse gidip uyuyorum,onlar baba kız takılıyor. Küçüklüğünden beri babasıyla gezer,tozar gözüm arkada kalmaz. Bence eşinizden destek isteyin,herşey size kaldığı için böyle zor geliyordur. Ne mükemmel iş kadını ne de mükemmel ev kadını olmaya çalışmayın,orta karar iyidir

X