- 11 Temmuz 2011
- 645
- 513
- 45
- Konu Sahibi fairylove23
bence de sadece zamana ihityacınız var. bende doğumdan bir önceki güne kadar çalıştım. yani doctor yarın gel doğurtayım dedi panicle ben bi duruşmaya gideyim yarın gelirim dedim. insan doğası gereği her türlü şarta uyum sağlıyor. emin ol sende başaracaksın. ümitsiz olma. benim hep bakıcılar oldu çünkü bakacak kimse yok. şuanki dadımız iki senedir bizimle. kadın eve geldi Muaz'ı kucağına iki aylıkken verdim. işe gittim. kadın tüm çamaşırlarımı yıkayıp kurutup katlıyor. halada aynı. yemek yapmıyor çok fazla. çünkü ben o gelmeden yemeği ocağa koymuş oluyorum. acelden yapamadıysam yapıyor. ikinci bir de temizlikçi aldım. kadın haftanın iki günü yarım gün geliyor. çok az para alıyor. çok ihityacı olduğu için fiyatını düşük tutuyor. ama buz gibi tertemiz yapıyor kadın. ütüyüde yapıyor. bana kalan eve gelip çocuklarla şımarmak oluyor. pasta kek yapıyoruz. hafta sonu sabahtan akşama geziyoruz. yani herşeyden once çocuklarla vakit geçirmek lazım. eminim alışacaksın. başta ilk çocuk çok zor adaptasyon ama alışacaksın. bu günlerin geride kalacak emin ol. sadece sakin ve sabırlı ol. bırak ev koksun. ki zamanında benimde böyle oldu. kendini kasma. rahat ol. hepimizin yaşadığı şey aynı. kızlar kreşte akşam olunca bütün gün ne yaptıklarını anlatıyorlar. zaman hızlı geçiyor. ben ne ara evlendim üç çocuğu ne ara doğurdum bilmiyorum. zaman çok hızlı geçiyor.