Ya hale bak... Herkesin derdi ayrı ayrı.. Bende forumda bakındım bakındım kendime göre bi topic bulamadım, size sığındımİki yıldır evliyim. Bi bebeğim olsa bakacak kimsem olmadığı için, bırakın hamile kalmayı, denemeye bile cesaret edemedim. Borcumuzda var çalışmak da zorundayım ama borcun bitmesini de beklersem 3 yıl daha geçmiş olacak. Beş yıldan sonra da çocuğum olur mu ki ?
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...n-anneler-yureginizi-nasil-avutuyorsunuz.html
yukarıda bu konuda bir topik açmıştım ben müsati olduğunuzda okumanızı dilerim
allah hepimize kolaylık versin
zordur çalıan anne olmak
rekor bende galiba 56 günlükken anneme bırakıp işe devam ettim. çok zordu.ama alıştım.herşey onlar için. benimde annem baktı.bakıcıya güvenemezdim. süt olayına gelince şu elektrikli pompadan alıp, belirli saatler düzenle kendine.gece gündüz sabah akşam o saatlerde sağ.zamanla bünyen alışıyo.o saat gelince göğüslerin şişiyor.eve gidincede emzir.hem emsin hem biberona alıştır şimdiden.sonra çok çekersin.ben 2 sene böyle devam ettim...
slm arkadaşlar aynı dert bende de var kuzucum eylülde 4 aylık olacak benimde çalışmam gerekiyor ücretsiz izine ayrılamıyorum.bebişime eşimin teyzesi biz daha birşey demeden bakmak için atladıherşey iyi hoş da teyze depresyon hastası ilaç falan kullanıyor ben herhangi bi olumsuzluğunu görmedim ama içim içimi yiyor resmen eşime de birşey diyemiyorum kafayı yiyeceğim valla.keşke memleketlerimizde uzakta yaşasaydık doğumdan sonra ne kadar da hayatımız içine daldı herkes öğğğ oldum valla
Allah yardımcımız olsun ne zormuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?