merhaba..
çalışan bir bayan olmak ve anne olmak dünyanin en zor işi...
ben inalimaz yoruluyorum... 4 senelik evli 17 aylık bir kızım var.
eşim derli toplu olmadığımdan şikayetçi
herşeyini kaybediyormuşum bi yerine koyamiyormuşum.. öle daginik pis bir kadin mişim.. bu sözler beni çok gücendirdi yüzüne onada söledim HAKEDİYORSUN..... diyo.
çalışıyorum. kamuda memurum iş 8-5 arasi eve gelir gelmez yemek yapıyorum. peşimden dolanan ilgi isteyen bir küçük bebegim var izin vermiyo ilgi istiyo.
eşimde işsiz..
affedersin evim leş gibi.. eşim de evde çalışmıyo. astim bronşit hastasi olduğundan dolayi temizlik işleri asla dokunmuyo. yaninda parfüm bile sıkamiyorum çamaşır sudan uzak durur... sadece evi süpürür geçer kaç gündür netin başindan kalkmiyo...
benim dinlenme vakit mi hiç yok..işler bitince kızımla ilgileniyorum. oynamak istiyo hep benimle.. kızımdan daha önemlisi yok ki
her hafta sonu düğün... dün de düğün vardi eşim kemeri istedi nereye koyduğumu bulamadim aklımda bunlari düşünemiyorum ki.. bagirdi saydi.. yok kemer lazim herşeyimi kaybediyorsun vs.. derli toplu degilmişim çok daginik bir kadin mişim... çalışan kadinlar derli toplu olurmuş muşş... bende sinirlendim.. az kalsin dövecekti yapamadi hakediyorsun diyo içten içe ağladim..
ne yapacagimi bilmiyorum.
hiç düzenli biri olamadim derli toplu titiz kadin olmak istiyorum elimde degil. olmuyo ne yapabilirm kızlar..
dün sabah kızımı parka götürdüm ekmek aldim geldim. çamaşirlari topladim çöpleri döktüm wcyi temizledim kahvalti hazirladim sonra düğüne gelin aliciya gittik geldik çamaşirlari düznle bulaşıklari makineye koy. kızımla ilgilen daha ne olsun elimden geldiği kadari yapıyorum benim eşim mi o uyuyodu. hiç bvişey yapmadi.
ama sadece üzüldüğümle kaldi.
titiz olmak için ne yapmaliyim.. banyom leş gibi küt olmuş
teşekkürler.