Aslında tekrar iş bulmam çok zor olmaz. Dediğiniz gibi ilk yaşından sonra çok sevimli oluyorlar.
Evet 1 yaşından sonra hem sevimli hem de yorucu oluyor. Ben kızımın 4-12 ayları arası evden çalıştım.
İşe dönüp dönmemek sizin kararınız.
1 yaşında ofise döndüğümde bakıcıyla çok problem yaşadım. Eşim işten ayrılamamı istedi kabul etmedim. Sonrasında kv baktı 6 ay kadar.
İşe dönmenin benim için artısı gerçekten kendimi rahatlamış, deşarj olmuş hissettim.
Evet ilk ayrılıklar çok zor oldu manevi anlamda. Evden dönem dönem çalıştım şu an 2 aydır da evdeyim inanın ofisi özledim.
Evde kaldığım süre boyunca hayatımda sadece çocuğum var. Sabah kalk yemesi, oyunu hep aynı döngü. E malum ataktı, gazdı , 2 yaş sendromu bitmiyor. İnsanım , yoruluyorum.
Ofiste havam değişiyor bebek dışı başka şeylerle ilgilenince inanın eve daha enerjik geliyorum, kızımla daha keyifli ilgileniyorum. 20. Ayında kreşe başlayacak.
Evde sıkılan bir kızım var kreş onun için de çok iyi olacak.
Çok uzun yazdım. Atladığım konular da oldu.
Ez cümle ile bana ev hanımlığı ağır geldi. Çünkü çalıştığım zaman ev işlerinde yardım eden bir eşim var. Klasik türk erkeği ev hanımın yükünün ne kadar ağır olduğunu anlamıyor.