çalınan telefon bulunur mu?

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
merhaba kızlar bayram tatilinde istanbula gittim telefonumu çaldırıp geri döndüm kapkaççılık olayı oldu çantamı çaldırdım tabi cüzdan telefon hepsi gitti telefonumu daha alalı 2 hafta olmuştu üstelik ilk taksidini dahi ödemedik polisi aradık ama gelmedi bile bayram bitince bursa ya döndüm telefonun her şeyi var yani ımeil numarası faturası garanti belgesi.. telefon istanbulda çalındı polis gelmediği için tutanakta tutulmadı acaba bursa da savcılığa gitsem olur mu ilgilenirler mi ayrıca telefonu eniştem almıştı fatura onun üstüne onun yerine ben gitsem illaki onun mu gitmesi gerekiyor bi fikriniz var mı paylaşırsanız sevinirim

Eğer telefonun ıphone ise bulunuyor cnm onların ayrı bi sistemi oluyor onun dışında bulanamaya biliyor.Karakola gidip durumu anlatıp tutanak tutturabilirsin oradan araştırıyorlar, ona göre bulunup bulunmayacağına dair bilgi verirler size.

benim arkadaşım geçenlerde iphone 5'ini çaldırdı, savcılığa falan da gitti. heves kırmak istemiyorum ama bulunmuyor arkadaşım ya. şimdi onun bile yolunu bulmuşlar, bir şeyler yapıyorlarmış imei numarası değişiyormuş, takip imkansız hale geliyormuş.

sadece umutlanma diyebilirim çok zor bir ihtimal çünkü... inşaalah bulunur ama..

daha önce bnmde telim çalındı. emniyete gidip şikayette bulunduk. aylar sonra savcılıktan bi kağıt geldi. şu şu isimler telinizi kullanmıştır. çalıntı olduğunu bilmeden aldıkları beyanında bulunduklarından falan filan diye yazıyordu. bişi çıkmadı yani sizinki inşallah bulunur dicem ama

telefon alırken sıgorta yaplaım mı diye soruyolar işte bi 50-100 telefonun fiyatına göre belli bi ücret oduyosun çalınmaya yada kullanıcı hatasına karsı eğer alınırken ondan yapılmamışsa yapılabilecek çok bişey yok malesef çok zor bulunması

Bundan 10 sene kadar önce annemi karakoldan çağırdıyor. Hayırdır deyip gitti. Anneme çalıntı telefon kullandığı ve konuyla ilgili ne kadar bilgisi olduğu sorulmuş. Annem de cep telefonu bile kullanmadığını söylemiş. Polisler de sizin üzerinize falanca numaralı hat var ve şuan o telefondan konuşuluyor... Meğer kardeşim ve arkadaşı yaşları tutmadığı için annemin kimliğini kullanarak birer hat almışlar. Arkadaşına da babası 2. el bir telefon almış. Çalınan telefonun imei numarasını takip ederek anneme kadar ulaşmışlar. Sonuç: telefon sahibine iade edildi. 10 sene öncesinden bahsediyorum ki bu zamanda bulunmaması imkansız.

Lumialarda telefonumu bul özelliği var. Telefonu bulabiliyorsun veya tamamen kitleyebiliyorsun

Belki diğer telefonlarda da vardır

Gecen sene benim iphone'um calindi. Savciliga gittim. İmei ile takip fln.. Su zamana kadar bisey cikmadi. Siz dusunun artik...

benimde telefonum çalınmıştı bi bayram arefesinde alışveriş yaparken yeni almıştım bende telefonu çalındığı gün gittim polise fatura falan ne varsa verdim polise ama hiç bir sonuç alamamıştım 2 yıl önce falandı.

Ben de agustosta yeni telefon aldım, telefonu alırken 40 tl'ye kasko yaptırıyosun, çalınma,kırılma vs durumunda zararını karşılıyolar. Kasko yaptırdın mı?

telefona malesef kasko falan yaptırmadım bulunamıycağını biliyorum ama evdekiler illede savcılığa verelim diyorlar benim bilmek istediğim telefonu başkasının üzerine kayıtlı benim için almıştı o kişininde savcılığa gidip uğraşçak zamanı yok ben faturasını garanti belgesini falan alıp gitsem dilekçe versem olur mu? bide telefon istanbul da çalındı ben bursa da yaşıyorum polisde gelmediği için tutanakta tutulmadı bu şekilde suç duyurusunda bulunabilirmiyim savcılıktan önce polisemi gitmem gerekiyor

Ünlü, herkes tarafından bilinen bir mağazanın kasasında ödeme yaparken telefonumu bıraktım çalındı. Polise gittim, savcılığa gittim sonuç giden zamanım ve telefonum.

benim de iki sene önce telefonum çalınmıştı, savcılık ve polis çözücektir, dilekçe vereceksin.baya bi süre sonra buluyorlar ama buluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…