Çalınan instagram hesabım

Birde buara tam hesabımın çalındığının ertesi günü mesajlar gelmeye başladı. Sipariş vermişim almamışım icra takibi başlatılmış dosyam hukuk ofisine devredilmiş falan. Hiç ses etmiyorum yollayıp duruyorlar mesajı her gün bakalım

Çok teşekkürler kızlar hesabımı geri aldım e postayı vs değiştirmişlerdi düzelttim. Şifremi değiştirdim. tekrar giremezler değil mi alabileceğim önlemler varsa söylerseniz memnun olurum
Nasil aldiniz

E postayı değiştirmişler derken şifreden mi bahsediyorsunuz? Onu değiştiremezler çünkü direk size onay kodu geliyor. Her şey e postada bitiyor aslında. Zamanında bende çok uğraşmıştım güçlü şifrede oluştursam çalmaya çalışıyorlardı ama e postam bilgisayar ve telefonumda her daim aktiftir yani anlık mailde bildirim gelir bana böyle bi çalınma durumunda da önce maile ve telefonunuza onay kodu gelmesi gerektiği için her zaman engel olmuşumdur. Sadece yaşadığım komik bi durumda hesabım otomatik olarak kapanmıştı. Karşı taraf alıyor hesabımı o zaman telefon numarama mesaj gelmesi için kayıt oluşturmamıştım instagramda. Ben geri alıyorum e posta ile o alıyor ben alıyorum derken hesap kapandı Şimdi merak ettiğim size mesaj olarak geldi mi hesabınıza farklı bir adresten giriş yapıldı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…