How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çalıkuşu Kanal D

Allah'ım bayılıyorum bu diziye ya.:16: Ne kadar romantik bir dizi:16: Ne kadar harika:16:
Bitmesin,bitirmesinler. İzlediğim tek dizi bu.
Çok tatlılar ya. Aşkı o kadar saf o kadar masum yaşıyorlar ki.:16:
O Kamran yok mu o Kamran...:16:
Ben de istiyorum Kamran gibi gerçekten masum bir şekilde seven birisini.:16: Hem ona da benzeyen... :69: :17:

Dün ki bölüm neydi öyle yerimden kalkamadım sanki bende dizideymişim gibi hissettim bide kamran gibi sevgilim olsun eşim olsun istiyorum aşkları çok masum çoooooooooook ya çok güzel bir dizi yemin ediyorum salı günü gelsin diye şimdiden gün sayıyorum ya offffffff

kızlar ne olur dua edin ya kamran gibi bir kocam olsun ya milyon borcum olsun ama kamran benim olsun sizce varmıdır kamran gibi biri bulabilirmiiyim çok ciddiyim:43::43:

dün geceki bölüm benibenden aldı resmen koltuğa resmen mıhlandım kaldım Allahım nekadar masum saf ve temiz bir aşktı öyle kamranın ki ahhh ahh varmı böyle aşklar şimdiki zamanda:16::16::16::16::69::69:

ne güzel bölümdü öyleee!!!!

seyfettin efendi adam gibi adam..

ahh kamran ahh :31::31:

Diziyi izlerken Kamran'ı görünce iç çekmeyen yok herhalde ya.:9:
Bekar ve sevgilisi olmayanlara ben de dahil olmak üzere Kamran gibi bir kısmet versin Allah.:9::69:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar 12.bölümün fragmanınıda gördüm, yine dibimiz düşecek galiba:34:
Onlar ne güzel sözler öyle, ahh Feride ahh yinede hayır diyeceksin dimi böyle güzel bakan böyle güzel şeyler söyleyen adama:27:

kanal d hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç reklamını yapmıyor dizinin ondan sonra reyting düşük dizi bitecek diyorlar. ya salı günü ölüyorum o dizi için bukadar mı güzel ve içten olur bayılıyorum. süperrrrrrrrr son zamanların en güzel dizisi ama azıcık reklama ihtiyaçları var . tanıtım yok

kızlar ne olur dua edin ya kamran gibi bir kocam olsun ya milyon borcum olsun ama kamran benim olsun sizce varmıdır kamran gibi biri bulabilirmiiyim çok ciddiyim:43::43:

yakışıklılık karın doyurmuyor tatlım bunu evlenince almak istediğin şeyler ve ihtiyaçların arttıkça anlıyorsun. huyu suyu güze eli yüzü düzgün eh işide yerinde olursa öpte başına koy . ya da kendinde çalış borcu olan kocana bakarsın kaşını gözünü seyreder doyarsın :)))
şaka bi yana Allah gönlüne göre versin :)

yakışıklılık karın doyurmuyor tatlım bunu evlenince almak istediğin şeyler ve ihtiyaçların arttıkça anlıyorsun. huyu suyu güze eli yüzü düzgün eh işide yerinde olursa öpte başına koy . ya da kendinde çalış borcu olan kocana bakarsın kaşını gözünü seyreder doyarsın :)))
şaka bi yana Allah gönlüne göre versin :)

Bir zamanlar benim de brad pitt gibi kocam olsun istiyordum :9:

Ama gercekten dis görünüsten ziyade adam olusu önemli..
Zaten gercekten seviyorsan kocan sana dünyanin en karizmatik en yakiSikli en vazgecilmez erkegi gibi geliyor..

Allah herifcagizimi basimdan eksik etmesin :)
Bu dünya da öbür dünya da bir birimize yoldas olalim insaAllah :38:

Gülbeseker ve Can Senligim cok hosuma gitti bu arada :37:

Bir zamanlar benim de brad pitt gibi kocam olsun istiyordum :9:

Ama gercekten dis görünüsten ziyade adam olusu önemli..
Zaten gercekten seviyorsan kocan sana dünyanin en karizmatik en yakiSikli en vazgecilmez erkegi gibi geliyor..

Allah herifcagizimi basimdan eksik etmesin :)
Bu dünya da öbür dünya da bir birimize yoldas olalim insaAllah :38:

Gülbeseker ve Can Senligim cok hosuma gitti bu arada :37:

aynen canım çok haklısın . Allah iyi olan kocalarımızı başımızdan eksik etmesin . birbirimizin eli ayağı gibiyiz .Kurban olduğum Allah herkesin huzurunu daim etsin ve tabi benimkini de..
kocacımın da tek izlediği dizi bu ikimizinde çok hoşuna gidiyor :))

aynen canım çok haklısın . Allah iyi olan kocalarımızı başımızdan eksik etmesin . birbirimizin eli ayağı gibiyiz .Kurban olduğum Allah herkesin huzurunu daim etsin ve tabi benimkini de..
kocacımın da tek izlediği dizi bu ikimizinde çok hoşuna gidiyor :))

Amiin insaAllah :16:

Bak yeni fragmani gordum yine 'ayyy' demeye basladim :37:

Eger bana evet dersen baba olurum..
Baba olur eve ekmek getiririm..

:12:

Back