How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çalıkuşu Kanal D

Kizlar kalbiniz temizse ALLAH gönlünüze göre veriyor inanin.
Ben eskiden gökhan özen hastasiydim, senelerce hep ALLAHIM bana gökhan gibi birini nasip et dedim durdum,
herkes dalga gecerdi benimle :) ne oldu simdi? Tanistigimizda gökhana tipa tip benzeyen biriyle evliyim :16:

ALLAH sizede kamran gibi birini nasip eder insallah :1:

ayy canım yaa gökhan özen yazını oukuyunca tüylerim diken diken oldu biraz komik olucak ama bende hep alişana yada buruk a benzeyen birisi olsun diyorummm allahım kısmet eder işallah ama tabi huyu suyu ve inanaçlı olmasıda çok önemli

çalıkuşucuğumlu kamranın aşkınada ayrı bayılıyorum tek dizim bayılarak izlediğim :))) öyle bakıyorum ki kamrana annem nazarın değicek diyor hihihihihih:)))

bu kadar romantik bir evlilik teklifi olur mu ya :16::16::16::16:

"Bana evet dersen baba olurum. Baba olur, eve ekmek getiririm".

eee Feride Kamran daha ne desin :27::27::27:

e yani feride:19:.. kabul etmezsen, kamuran madrit'e de gider, matador da olur:51:... naaapsın yağuşuklum..:14:

başlardan sıkıcı olsada sonlara doğru baya heycanlıydı kitaba sağdık kalırlarsa nişanlacaklar inş...........

Fragmanda Feride'nin, Kamran'ın teklifi kabul etmediğini sanmış ve çok kızmıştım Feride'ye. Ama zavallı kızın derdi başkaymış. Valez cadısı orada limon sıkmasaydı işin içine Feride teklife 'Evet' diyordu. Kamran 'Yarın aynı yerde seni bekleyeceğim,gelmezsen hayır dedin sayarım' dedi. Kız aldığı ceza yüzünden gidemedi ki.:25: Mişel de kurtaramadı. Üstüne o da ceza aldı.
Necmiye ve Selim ne çirkef insanlar ya. Keşke hiç olmasalar dizide. Gitmiş annesinden ve babasından şikayetçi olmuş. 'Zinaya göz yumuyorlar' demiş. Ne yapıp ne edecek,evlenecek Selim'le. Selim'de sanki Necmiye'ye karşı o kadar katı değil artık gibi geldi. Necmiye'nin sevgisi hoşuna gidiyor. Gerçi Necmiye'nin ki sevgi değil bir saplantı.
Seyfettin Enişte kalp krizi geçirecek,bu belli. Ama geçirmesi için ne sebep olacak acaba?
Kamran'da istifa etti. Feride'yle karşılaştılar. İnşAllah Feride anlatır her şeyi ona. 'Evet' der ve Kamran gitmekten vazgeçer. Sanki o şekilde olacak gibi geliyor bana ama Kamran haftaya gitmese de önümüzdeki bölümlerde yine de gidecek yurt dışına. Madrid'e bir sonraki gemi 2 ay sonra dedi. Bana da şimdi gitmekten vazgeçip,nişanlanacaklar ve nişanlandıktan sonra gidecekmiş gibi geliyor. Yani diğer Çalıkuşu'nda ki gibi olursa Kamran yurt dışına gidiyordu ve 2 yıl sonra dönüyordu sonra düğün hazırlıkları yapılırken o olay patlak veriyordu.
Diğer bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Kızlar eklemeden edemeyeceğim.:60:
Rab'bim gerçekten nelere kadir.
Resmen baştan yaratılmış.:60:

:77::77::77:

$1485071_675881532435399_384125987_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
dizide şuan en çok gözüme batan necmiyenin kötülüğü.
necmiyenin bu kadar kötü olması için bir nedeni yok bence.
tamam besime ferideyide büyütmüştür ama dizideki besime kızını tamamen hiçe sayıp sadece ferideyi büyütüp onu sevecek bir kadın değil. sevgi dolu bir kadın. selim melim atraksiyon olsun diye bu durumu uzatıyorlar bence.
kamuran gitmeyecek nişanlanacaklar sonra gidecek sanırım.
seviyorum bu diziyi reytingleri bol olsun :).
diziyi gittikçe kitaba benzetmeye başladıklarından Seyfettin efendi ölecek mi diyorum ama o zamanda katinalı bölümleri çekmezlerdi.
kriz geçirecek katina mı hastaneye yetiştirecekte Seyfettin ona aşık olmaya başlayacak.
öyle bir hikaye yapmasalar keşke.
Seyfettin efendi iyi bir adam ve karısına sadakatini lekelememeliler.

Kamran: Birini mi bekliyorsun yolun ortasında? Kimi bekliyorsun?
Feride: Sana 'Gitme' diyebilen Feride'yi bekliyorum. Belki o durdurabilir seni. Gitme Kamran. Yok yere hasret koyma aramıza. Durduk yere iş çıkarma başımıza.
Kamran: Fakat sen beni reddettin.
Feride: Seni reddetmedim.
Kamran: Peki dün neden gelmedin?
Feride: Kaçabilseydim tabi ki gelirdim. Sersem.
Kamran: Yani cevabın?
Feride: Yani cevabım 'EVET' Kamran.
Seyfettin Enişte: Allah'ın emri,peygamberin kavliyle seni oğlum Kamran'a istiyorum.
Feride: Siz nasıl uygun görürseniz enişte.
Seyfettin Enişte: E o zaman hadi öp elimi bakalım. :16:
:69::69::69:

[video=youtube;zuFB-qVMwac]http://www.youtube.com/watch?v=zuFB-qVMwac[/video]

Back