How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çalıkuşu Kanal D

en sevdiğim dizi gümlerin hızlı geçmesini bitek salı akşamı gelecek diye seviyorum . inşallah uzun süre devam eder ddizi

Resmen eriyorum,bitiyoruz izlerken.:16::17: Çok ama çok güzeller.:16: Çok tatlılar.:16: Ama;
Hani biz erkeklere 'Odun' deriz ya burada odun olan Feride.:9: Bir 'Sevdiceğim' diyemedi çocuğa. Allah'ım o Kamran nasıl bir şey nasıl?:16: :69: İzlerken gözümü bir dakika bile ayırmıyorum ondan.:9::16::69::78: Ben de onun gibi bir sevgili istiyorum.:16:Romantik,aşık,yakışıklı.:16::69:
Sonunda istediğimiz gibi olmaya başladı her şey ama yine Selim-Neriman takımı pislik sokacaklar işin içine. Necmiye evi derleyip toparlamış,yemekler pişirmiş. Selim de 'Yuva gibi oldu' dedi. Necmiye gelince yıkıp döktü etrafı. Necmiye'ye hiç mi hiç sevmiyorum ama madem evlendi gitti mutlu olsun. Selim muhakkak aşık olacak Necmiye'ye ama erken ama geç. Tabi Münevver'le de bir ilişkileri olacak. Ay o kadın da ne şirret bir şey. Gıcık.:23: Besime Teyze ve Feride,Seyfettin Enişte'nin yanına gittiler,Katina da oradaydı. Besime Teyze kadını ilk defa görmesine rağmen hiç hoşlanmadı çünkü kadına,ileride olacaklar malum oldu bence. Enişte Bey o kadar ailesine bağlı,dinine bağlı nasıl aldatacak teyzeyi ya?:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünce aşık oldum
O güzel gözlerine
Başkasını istemem
Benim gözüm sende.:69:

[video=youtube;I-HUbYkE_xg]http://www.youtube.com/watch?v=I-HUbYkE_xg[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünce aşık oldum
O güzel gözlerine
Başkasını istemem
Benim gözüm sende.:69:

[video=youtube;I-HUbYkE_xg]http://www.youtube.com/watch?v=I-HUbYkE_xg[/video]

Dün akşamki bölüm çok güzeldi.:16:Şarkı da çok güzeldi.:16:Fahriye'nin sesi gerçekten çok güzel, insana huzur veriyor.:16:Şarkı akşamdan beri dilimde.Sabahtan beri de dinliyorum.:16:

Böyle bir bolum yok ya
Muhtesemdi resmen
Hehe kamuran ne dedi ama
Feride pamuk seker yiyordu
Kamirana nldu canin mi cekti dedi
Kamuran canimin ne cektigini tahmin edemezsin :))
Orda kafaya koydu opmeyi :):47:

Back