How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çalıkuşu Kanal D

Kitabı daha önce 2 defa okudum. Yeni versiyonunun çekileceğini duyduğumda çok mutlu olmuştum. Diziyi de çok severek izliyorum ve bitmesini istemiyorum.
1986'da çekilen Çalıkuşu'nu da bundan 1 ay önce kadar izledim. O da çok güzelmiş gerçekten.:16:
Şu anda izlediğimiz Çalıkuşu 1 sezonda bitirilecek dizi olsa bence o kadar yapılan masrafa değmez. Kostümler,dekor,kullanılan diğer eşyalar vs. hepsi bütçe gerektiriyor.
Kitaba tamamen sadık kalınsa Aydan Şener ve Kenan Kalav'ın rol aldığı Çalıkuşu gibi 7-8 bölümde biterdi.
Birçok ün yapmış roman günümüzde ekranlara dizi olarak yansıtılıyor. Hangisi kitaba tamamen sadık kalmış bugüne kadar?Elbette diziye başka konular,başka karakterler de eklenecek.
Genel olarak insanlar nedense 2-3 tane yeni karakter eklendi diziye diye bir ön yargı besliyorlar. Ama bence tüm oyuncular haklarını vererek işlerini yapıyorlar. Senaryo da dönemin yansıtılması da çok hoş.
İnşAllah sonlandırılmaz dizi.

sonuna kadar size katılıyorum. ama daha önce de söylediğim gibi bu aşk çok masum geldi bizim milletimize. böyle aşkı memnudaki gibi amcasının karısıyla yatan, muhteşem yüzyıldaki gibi harem geceleri yok ya cazip gelmedi.:53::52:

Nefis bir bölümdü. Gözleriyle bize aşkı öyle güzel yansıttılar ki diziye bir kez daha hayran kaldım.

Çalıkuşu oyuncularına helal olsun. :16::16::16::16:

Ayyy çok romantik yaa Fahriye'nin gülüşüne bayılıyorum. :16:

Peki bu nikah olayı ne olacak gıyabında kıyılan. Birde Selim sanki Necmiye'nin gözü karalığından etkilenmiş gibiydi sevilmek hoşuna gitti ama bir yandan da Feride'yi seviyor bakalım ne olacak Selim'i bozan o adamdı zaten o içeride ya aklına pek giremez inşallah çekilir aradan :47:

Son düzenleme:
ahanda gizli nikah çıktı meydaneee :ssz:
şimdi yine kamran ferideyi dinlemeden inanmazsa feride nasıl güvensin onun aşkına dimi yanii :18:

Ben seni gercekten sevebilmem icin'li sahneyi izledim 'ayyy' dedim :))) sonra kapattim neriman cadisini gorunce :37:

Dizinin basinda uyari gecmeleri gerekiyor
"Kamran tamamen hayal ürünüdür, gercekle alakasi yoktur" diye

Insan özeniyor yahuu :9:

Can şenliğim:17: Çok güzel dimi bayıldım buna

Dün Kamranın sabrına hayran kaldım.Feride kök söktürdü adama da, yinede vazgeçmedi:42:
Vapurla İstanbula dönerlerken, Feridenin kulağına sevgilim falan derken bi bakışları vardı ki Kamranın offf off:17:

Back