How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çalıkuşu Kanal D

İlk baslarını izleyemedim, nerimanin gercek yüzü nasıl cıktı ortayaaa :51:

çok ama çok güzel bir bölümdü feride annesinin babasının mezarına gitti ya orda çok ağladım ben çok... kimsesi yok teyzeside kovdu evden kime gitsin kime kamran al şu kıza sahip çık koynunda yatır kimselere laf ettirme ne olur ya ağlamaktan bir hal oldum bu diziyi çok ama çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

mari midir her ne haltsa o kızın sesi niye öyle borozan gibi çıkyyor ona sinir oluyorum suratında meymenet yok ferideyede yaptı yapacagını en son da sahne rüyamıydı gerçekmiydi kamran gerçekten geldimi of bu diziyi izlerken hep ağlıyoum ya

Dünkü bölüm çok güzeldi
Ama sanki olaylar çok hızlı sonuclaniyo acaba gerçekten final yakın mı:26:
Feridenin okuldaki durumuna içim ciz etti utanmasam aglicaktim:43:
Sonra kamuranin o sözleri falan ah ahhhh:31:
Bu bölüm nerimana ve necmiyeye ayrıca kıl oldum:47:
Git feridwyle gönül eylendir gel ben bekliyorum demedi mi kamurana kafasına sikasim geldi zillinin:4:her kes sen mi cadı:22:
Hele o necmiye iyice duygu sömürüsü yapiyo mal degneyi:9:
Bence gelecek bölüm selim evlendiklerini soylicek bu sefer Feride Anadolu'ya gidecek:31:

al benden de o kadar.
o kadar hikayeyi ördüler ördüler milleti şişirdiler sonra puf diye olayları çözdüler.
tek sıkıntı gizli yapılan nikah kaldı.
selimin, nerimanın, leventin gerçek yüzleri çıktı ortaya.
neriman niye gidip kırdı ki adamın camını şimdi.
ben naibi ayartman için bahane olsun diye gitti zannettim ama öyle çıkmadı.
bu hareketinin nerimana bir faydası yokki neden yapsın saçma.
diziyi hızlandırıp bitirecekler sanırım.

Allahim yaaa, salya sumuk seyrettigim tek dizi bu.
Yetim gariban napsin nerelere gitsin,
birde susma cezasi yedi yavrucak..
Icim parcalandi o yurdda kiz yemegi yere dokerken.
Mary ye de uyuz oldum.
Nasil bir arkadas anlayisi ya.
Necmiyeyede oh olsun.

Bu diziyi izlediğimde ben de ağlıyorum yaa...:5:
Romandan farklı mevzular var diye kızıyorum yer yer ama izlemeden duramıyorum. Çok sevdim...

çok seviyorum bu diziyi inanın salı gününü sırf bu dizi için bekliyorum hepde ağlatıyor bu dizi beni çok gerçekci ya

Bu kadar kaliteli bir dizi nasil olur da izlenmez anlamiyorum. Bu bir dizi kitaba sadik kalinmasi beklenmemeli. Nasil ki muhtesem yuzyil tamamen tarihe sadik degilse calikusu da kitaptan uyarlanmis dizidir... kitaptan uyarlanarak bir senaryo yaziliyor. Yaprak dokumunu ayila bayila izleyen, aski memnunun tek bolumunu kacirmayan dizi severler bu dizide ahlaksiz bir iliski olmadigi icin izlemiyor sanirim.

Bizim milletin diziyi izlemesi icin yasak bir ask olmasi lazim. Bu bize fazla masum kacti.

Maalesef dizi sezon arasinda final yapacakmis. Oyunculara da bildirilmis. Eger bu dizi kaldirilsa kanal d'yi protesto edip hicbir dizisini izlemeyecegim:))_

Bu kadar kaliteli bir dizi nasil olur da izlenmez anlamiyorum. Bu bir dizi kitaba sadik kalinmasi beklenmemeli. Nasil ki muhtesem yuzyil tamamen tarihe sadik degilse calikusu da kitaptan uyarlanmis dizidir... kitaptan uyarlanarak bir senaryo yaziliyor. Yaprak dokumunu ayila bayila izleyen, aski memnunun tek bolumunu kacirmayan dizi severler bu dizide ahlaksiz bir iliski olmadigi icin izlemiyor sanirim.

Bizim milletin diziyi izlemesi icin yasak bir ask olmasi lazim. Bu bize fazla masum kacti.

Maalesef dizi sezon arasinda final yapacakmis. Oyunculara da bildirilmis. Eger bu dizi kaldirilsa kanal d'yi protesto edip hicbir dizisini izlemeyecegim:))_

dizi kaliteli, oyuncular süper, senaryo kötü. bu nedenle eleştiriyoruz. ayrıca ahlaksız ve yasak ilişki burada da var neriman ı unuttunuz sanırım :)
yine de severek izliyordum diziyi. kabul etsinler, canım hikayeyi senaryolaştırmayı beceremediler. entrika yapacaklar diye abuk sabuk karakterler eklediler.
biz bir aşk izlemek istedik onlar entrikadan başka şeyi yazamadılar.
final yapmaz umarım ben de protestoya hazırım :)

öldüm bu dizinin romantik havasından bu akşam.
bakıştılar da bakıştılar.
şimdiki aklım olsa kocam ayakkabılarımızın bağlarını birbirine bağlamadan evlenmezdim :9::9::9::52::52::52::52::52:

ortaokul döneminde kitabı defalarca okumuş biri olarak bu dizi maalesef olmuyor. :45: tabiki bu bir dizi uzatmaya çalışacakları bariz ama zaten feridenin anadoluda yaşayacakları hayli hayli yeter bu iş için. kitabın çok büyük bölümü zaten feridenin anadoluda yaşadıklarıyla ilgiliydi. niye böyle saçma sapan karakterler ekleyip işin büyüsünü bozuyorlar ki. :43:
az önce feride ile kamranın salıncak sahnesi vardı, bundan yaklaşık 19-20 yıl önce okuduğum kitabın aklımda kalan tasvirleri bile beni daha çok heyecanlandırır kıvamdaydı :53: :50:

Kitabı daha önce 2 defa okudum. Yeni versiyonunun çekileceğini duyduğumda çok mutlu olmuştum. Diziyi de çok severek izliyorum ve bitmesini istemiyorum.
1986'da çekilen Çalıkuşu'nu da bundan 1 ay önce kadar izledim. O da çok güzelmiş gerçekten.:16:
Şu anda izlediğimiz Çalıkuşu 1 sezonda bitirilecek dizi olsa bence o kadar yapılan masrafa değmez. Kostümler,dekor,kullanılan diğer eşyalar vs. hepsi bütçe gerektiriyor.
Kitaba tamamen sadık kalınsa Aydan Şener ve Kenan Kalav'ın rol aldığı Çalıkuşu gibi 7-8 bölümde biterdi.
Birçok ün yapmış roman günümüzde ekranlara dizi olarak yansıtılıyor. Hangisi kitaba tamamen sadık kalmış bugüne kadar?Elbette diziye başka konular,başka karakterler de eklenecek.
Genel olarak insanlar nedense 2-3 tane yeni karakter eklendi diziye diye bir ön yargı besliyorlar. Ama bence tüm oyuncular haklarını vererek işlerini yapıyorlar. Senaryo da dönemin yansıtılması da çok hoş.
İnşAllah sonlandırılmaz dizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back