Calgonit mi, Pril mi?

Deterjandan ziyade makinenin kullanım süresine bağlı, ben calgonit kullanıyorum memnunum ama mesela deterjan biterde calgonit bulamazsam markette pril alırım, birbirlerinden pek farkları yok...

ben bunu kullanıyorum çok temiz yıkıyor ,kalıntı bırakmıyor vede çok bereketli tavsiye ederim arkadaşlar,bir deneyin derim.

bende pril ve finish ikisinide kullandım hem jelini hem tabletini
benüm düşüncem tablet detarjanlar çizik yapıyor. tavalarımın arkası çizildi tabletlerle
artık hep jel deterjan alıyorum

bence bir birinden öyle bir farkı yok.
ikiside güzel yıkıyo.
ben Prile alıştım.
hep onu alıyorum çok memnunum.
bir kere deneme amacıyla Bim'den aldım bir faciaydı...
hep deterjan kalıntıları ve güzel çıkmıyordu yağları. bardaklar hep leke. çok kötüydü yaaa

ben calgonit quantum kullanıyordum fakat pril'i görünce bir deneyeyim dedim, bildiğimiz bir marka sonuçta. fakat yeni çatal bıçak takımım çizik içinde kaldı, calgonit böyle yapmamıştı. ben de babanneme verdim kalan tabletleri. fairy kullanmayı düşünüyorum. forumu okuyunca calgonit jel ile fairy arasında kaldım. fairy kullanan yok mu hiç? kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

calgonit kullanıyordum en son fairy deneyyim dedim gayette güzel yıkıyor ve memnunum hem daha az ödüyorum

denemediğim deterjan kalmadı. birazda makina ile alakalı galiba. benim makinam ariston.en son calgonit çamaşır su etkili tablet aldım. çok memnunum

fairy nasıl kızlar hiç denemedim ben şimdi pril indirimde ama bi kaç kez erimedi makinemde korktum açıkcası alamaya sizce?​

fairyi ben de denedim. güzel yıkıyordu. yağ kalıntı falan bırakmıyor. şimdi calgonit kullanıyorum ama pek memnun değilim. yağlı bırakmıyor ama bardaklar lekeli çıkıyor.

finish ın jel deterjanını kullandım.butun bardaklarımı çöpe yolladım boyle bı rezıllık görmedım ya. mahvettı bardaklarımı, cok sınırlenıyorum markette görünce, hepsını kaldırıp fırlatmak ıstıyorum

yani jel mi,toz mu,tablet mi? şuan jel bulaşık makinesi üzerinde çalışıyorumda hem evde de sizin söylediklerinize göre kullanmak isterim.

Son düzenleme:
ben prilden daha çok memnun kaldım.ayrıca tablet de tavsiye edilmiyor.toz yada jel.ama jel henüz kullanmadım.ben toz deterjan kullanıyorum,kimyager arkdaşım var o toz deterjanın tablet göre daha iyi olduğunu söylemişti.

evet toz deterjan tabletten daha iyi ben evde toz kullanıyorum.

Ama bir de şunu unutmayın ki o deterjanlar doğa için çok tehlikeli kimyasallar içeriyorlar ve yasal kısıtlamalar ne yazık ki çokk yetersiz. Temizlemesine fiyatına bakarken konuya birde bu yönden bakmalıyız. Yoksa çocuklarımız deterjan makina falan bulacak fakat yiyecek yemek içecek su soluyacak hava bulamayacak..

calgonit Quantum kullanıyorum 5 aydır çok memnunum.

geçen hafta bittiği için Calgonit Classik aldım ve 1 haftadır hayatımı mahvetti. bütün bardaklarım yukarıdan aşağı süzülen yol yol suz izleri lekeleri ile dolu. ayrıca tabaklarımda da lekeler var. daha önce hiç böyle sorunlarım olmuyordu. sizlerde yaşadınızmı bu durumları.

Kesinlikle sana katılıyorum.
Toz kullanıyordum ben sürekli.Calgonit Finis tablet vardı geçen ay 105 adet Fiyatı uygundu ve aldım
Aldığıma bin değil binbirkez Pişman oldu.
1-Bardakları çiziyor
2-Tam çözünemiyor ve Tortu bırakıyor.(buda sağlık açısından çok tehlikeli
3-kesinlikle temiz yıkmıyor.
Tablet alma dediler dinlemedim ah kafam ahhhhhh.
okadar da çok ki kullanmak zorundayım.yada dışarı çıkıp bi güzel onu toz haline getireym
Arkadaşlar kesinlikle toz kullanın.
Pril den çoğu kişi memnun.ben calgonitte tozdan da memnundum.
Ama tablet Tam bi rezalet....​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…