- 28 Temmuz 2011
- 579
- 40
- 318
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben ensemde karışık'ın nefesini hissediyorum.Bu konunun kutusunda büyük hissediyorum :)
baba zengin koca zengin yemişim işini gücünü..batsın bu dünya : )
ama önemli olan insanlık hani :))))Eki Görüntüle 1528390
hakkatten batsın...
canım kız gibi dedi (nil karaibrahimgilin reklamıyla coşuyoz şimdilik )ama önemli olan insanlık hani :))))
bu arada cinsiyet belli oldumu parkkkk
hadi bakalım hayırlısı..bizde ferhat göçer amcasıyla duygusala bağlıyoruzcanım kız gibi dedi (nil karaibrahimgilin reklamıyla coşuyoz şimdilik )
ama 16-18 de net belli olur dedi o yüzden beklemedeyiz
Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
calisma hayatinin ne oldugu gorun bence ki evin kiymetini anlarsiniz.ve tekrardan eve donersiniz diye dusunuyorum.esiniz bi gun parayi kisarsazaten sigortaniz varmis odeniyormus birsey kaybetmis olmuyorsunuz sonra isterseniz yine calisirsinz.ben dogum iznindeyim ve keske hic bitmese diyorum evde olmak o kadar guzelki.bebisle ilgilenmek.evcimen oldugumdan olsa gerek aksam eve gelicek esime istedigi yemekleri yapmak zevk veriyor bana.evimi istedigim gibi temizlemek temiz tutmak o temiz evin icinde yasamak cok guzel.esimle haftasonlarida disari cikabiliyor olmak(meslegim haftaso.uda calistgim bir meslek).is saatime gunme uygun olurmu olmazmi diye dusunmemek cok guzel.arada oturmalara kahvaltilara gitmek arkadaslara.yahu ben ev hanimi olmaliymisim.ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?