• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak mı ev hanımlığı mı

Iste yanlis olan da bu.

Madem calisiyorsunuz, ev isleri de esit sekilde bolusulmeli

Kole degilsiniz siz.

Hanımefendi bu mantıkla giderseniz demek ki kocanızın her şeyi değil ailesi, öyle mi?

ay yeter artık sana ne be kadın benim aile yaşantımdan, düşüncelerimden zevklerimden... benimle neden uğraşıyorsun? git başka bir üyeye sar...

ay yeter artık sana ne be kadın benim aile yaşantımdan, düşüncelerimden zevklerimden... benimle neden uğraşıyorsun? git başka bir üyeye sar...

Hanımefendi gerçekten cevap vermek istesem de veremem ben şu mesaja. İyi günler dilerim.

Hanımefendi gerçekten cevap vermek istesem de veremem ben şu mesaja. İyi günler dilerim.
merak etme kocam içinde ailesi herşeyi... sen bizim hakkımızda yorum yapabilecek en son kişi bile değilsin... hadi canım başka kapıya...!

Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum

Ne olursa olsun diye değil ama kendinize bir hedef belirleyip ona yönelik hareket ederseniz iyi olur. Uzun süre evde hiç sıkılmamış ama en sonunda bıkıp tekrar sokağa/işe geri dönmüş biri olarak yazıyorum. Hobi, evde kendini geliştirme vs. bir yere kadar, insan gerçekten sosyal bir varlık kendi korunaklı yuvanız ne ara zindan oluyor farkedemiyorsunuz bile :KK55:

Back
X