• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak mı ev hanımlığı mı

Senin yerinde olsam çalışırdım herhalde..
Şöyle mutlu , huzurlu çalışabileceğim bir yerde , maddi sıkıntım olmadığı için işime gelmedimi arkama bakmadan çıkabileceğim şekilde çalışırdım ama. Kasmadan , hırpalanmadan, kendimi yıpratmadan.
Bi bakıma sosyallik olsun diye çalışırdım kısacası :KK14:

babanızın ve eşinizin gelecekte durumunun ne olacağı belli olmaz. hayat bu. çalışıp kendi geleceğinizi kendiniz kurmanız mantıklı olan.

baba zengin koca zengin yemişim işini gücünü..batsın bu dünya : )
images.jpg

hakkatten batsın...

canım kız gibi dedi (nil karaibrahimgilin reklamıyla coşuyoz şimdilik ) :KK70::KK70::KK70:
ama 16-18 de net belli olur dedi o yüzden beklemedeyiz :KK66:
hadi bakalım hayırlısı..bizde ferhat göçer amcasıyla duygusala bağlıyoruz:KK53:duygulanıp tekme yiyorumm ..anam garip anammm çilekeşş anam yapma etme diyorrr:KK70::KK70:

çocuk olmadan biraz çalışın. hevesinizi alın. sonrada evinizin kadını çocuklarınızın anası olursunuz. para var huzur var. takılın işte:)

çocuk bakıcılıgı yapın bence.. beni alın evlatlık olarakta :kk77: hep zengin bir babam ve dedem olsun istemişimdir..:KK12:
konu sahıbesı yok zannımca.. bacım küçük butik bişi ac işlet canın sıkılınca devret o zman..

Asla cikamazsin diye kontrat imzalatmiyorlar ya,
Bir is bul calis mutluysan devam edersin, mutsuzsan evine donersin.

Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum

calisma hayatinin ne oldugu gorun bence ki evin kiymetini anlarsiniz.ve tekrardan eve donersiniz diye dusunuyorum.esiniz bi gun parayi kisarsa;) zaten sigortaniz varmis odeniyormus birsey kaybetmis olmuyorsunuz sonra isterseniz yine calisirsinz.ben dogum iznindeyim ve keske hic bitmese diyorum evde olmak o kadar guzelki.bebisle ilgilenmek.evcimen oldugumdan olsa gerek aksam eve gelicek esime istedigi yemekleri yapmak zevk veriyor bana.evimi istedigim gibi temizlemek temiz tutmak o temiz evin icinde yasamak cok guzel.esimle haftasonlarida disari cikabiliyor olmak(meslegim haftaso.uda calistgim bir meslek).is saatime gunme uygun olurmu olmazmi diye dusunmemek cok guzel.arada oturmalara kahvaltilara gitmek arkadaslara.yahu ben ev hanimi olmaliymisim.ama

calisma hayatinin ne oldugu gorun bence ki evin kiymetini anlarsiniz.ve tekrardan eve donersiniz diye dusunuyorum.esiniz bi gun parayi kisarsa;) zaten sigortaniz varmis odeniyormus birsey kaybetmis olmuyorsunuz sonra isterseniz yine calisirsinz.ben dogum iznindeyim ve keske hic bitmese diyorum evde olmak o kadar guzelki.bebisle ilgilenmek.evcimen oldugumdan olsa gerek aksam eve gelicek esime istedigi yemekleri yapmak zevk veriyor bana.evimi istedigim gibi temizlemek temiz tutmak o temiz evin icinde yasamak cok guzel.esimle haftasonlarida disari cikabiliyor olmak(meslegim haftaso.uda calistgim bir meslek).is saatime gunme uygun olurmu olmazmi diye dusunmemek cok guzel.arada oturmalara kahvaltilara gitmek arkadaslara.yahu ben ev hanimi olmaliymisim.ama

calisirsanda madem.esin iyi kazaniyor kurusuna kadar kendine harca.

Gelir durumunuz iyi olsa bile insanın kendi parasını kazanması daha iyi bence. Çalışabilirsiniz

sen para varda yemesini bilmiyorsun da ayrica herhalde:) canin niye sikiliyorki.spora git, kursa git, kucuk tatiller yap yap ta yap yanii:)) is stresi cok bunaltici gicik insanlarla dolu.meslegin varmi bilmiyorum ama eger bide meslegin yoksa ve vasifsiz biriste calisirsan oralar dahada kotudur herhalde.varsa meslegin oralarda birbirinin koltugunu cekemeyenlerle dolu..iyisimi uzak dur be arkadasim..milletin derdi para oda sende varsa nie cile cekesinki

Ben çalışıyorum ama evli değilim idare etmem gereken bir evim yok belki ondan rahat söylüyorum ama herhalükarda evlenincede çalışıcam zaten .Mesela haftasonları çalışmadığımda o kadar mayışık oluyorum ki hem de zamanım hiç yetmiyor. Ama çalışırken haftaiçleri her şeye yetişebiliyorum nedense.işleyen demir pas tutmazmış, ne kadar her açıdan güvencenizde olsa çalışmak kadar güzel bir şey yok,sosyalleşmek adına da güzel bir durum,farklı çevre ,farklı insanlar ..

Kızlar benim cephemde olay şöyle; bende evli çalışan bir bayanım. Hani sadece maaş ve sigorta bakımından çalışmak değil sadece. Tamam hayat şartları bakımından bir çoğumuz bunun için çalışıyoruz. Ama bence maksat ÜRETMEK! Herşeyden önce birşeyler yapıpta ortaya bir eser çıkınca ben mutlu olanlardanım. Üretmek derken iş hayatında proje üretebilirsiniz. Bir kursa gidersiniz resim, ebru sanatı, el sanatları, kitap okumak, eşinize ya da çocuğunuza yaptığınız yemekleri onlar yediğinde, yüzlerindeki mutluluk ve keyif ifadesi.. Yani sonuçta bunların hepsi üretmektir, birşeyler ortaya çıkarmaktır. İşe yarıyorum, yaptığının sonucunda birşeylerin ortaya çıkmasıdır. Ben o yüzden ne çalış ne de çalışma diyemem. Tercih meselesi.. Ben kendi açımdan birşeyler üretiyorsam mutluyum..:KK66:

Back
X