- Konu Sahibi esraylmz03
-
Maşallah ne babalar var.ben çalışıyorum ailemin durumu benimkinden daha iyi de sayılmaz.velev ki çok çok iyi olsalardı ve ben çalışmasaydım da benim babam asla yatırmazdı sigortamı.babanın parası için değil de gerçekten seni evlensen de bu kadar sahiplendiği için kıymetini bilKızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
çok şaşkınım
burası kk ' mı?
resmen konu sahibi çalışmama konusunda çoğunluktan destek almış.
hani ayaklarının üzerinde durmalısıncılar, kocanın eline bakmamalısıncılar, o kadar okudun boşuna mıydıcılar?
hani?
Kesinlikle çalış derim ben evde oksitlenirsin....!Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
çok şaşkınım
burası kk ' mı?
resmen konu sahibi çalışmama konusunda çoğunluktan destek almış.
hani ayaklarının üzerinde durmalısıncılar, kocanın eline bakmamalısıncılar, o kadar okudun boşuna mıydıcılar?
hani?
Cok guzel bir yorum!Sizin dediğiniz yorumlar genellikle tek maaşla kıtı kıtına geçinen, ayın sonunu zor gören, borç harç içinde yaşayan ama yine de sırtını kocasına dayamak isteyen kadınlara yapılan yorumlar. Ancak buradaki örnekte hanımefendinin hem eşinden hem ailesinden geliri var, sigortası yatıyor ve geleceğini zaten garantilemiş bir kadın.
İş hayatı maalesef her zaman insanın gelişimine katkı sağlamıyor. Tam tersine çoğu şirkette beyaz yakalılar bile sömürü ve kölelik düzenine hizmet etmekten başka bir işe yaramıyor. Şahsen büyük bir şirkette çalışıyorum. Ama haftada 5 gün sabah 8 akam 5 çalışıp haftasonu dinleniyim derken sadece robotlaşıyoruz, kendimizi geliştirmek adına olduğumuz noktadan bir adım öteye gidemiyoruz. Keşke çok param olsa. Kurslara gidip 2-3 dil öğrensem, spor yapsam, her sene dünyanın farklı bir ülkesine gidip farklı yaşam tarzları görsem, bir vakıf ya da derneğe üye olup hem insanlara faydam dokunsa, hem kendim o iç huzurunu yaşasam.
Çalışmayın bence ama kendinize evde sabahtan akşama kadar yatmak dışında farklı bir yol çizin.
Aynen katılıyorum sana. Maddi sıkıntım yok çok şükür, sigortam da ödeniyor ama yinede çalışmayı özlüyorum. Para kazanmanın zevkini yaşamak istiyorum. Geçenlerde kardeşimle anneme yardıma gittim iş yerine, sabah hazırkanırken nasıl heyecanlandım anlatamam :) bebelerim büyüsün tekrar dönebilirim çalışma hayatına.Mesleginiz varsa calisin tabi ki, kosullariniz da uygun madem kpss ye haziralin memur olun, ozel sektor cekilmez cidden hele bir de cocuk olursa...
7 yillik is hayatindan sonra 3 yildir calismiyorum, aslinda evde olmayi, keyif yapmayi, kendime ve sevdiklerime bol bol vakit ayirmayi seviyorum ama insanin kendi parasini kazanmasinin hazzi bambaska bir sey.
Aynen katılıyorum sana. Maddi sıkıntım yok çok şükür, sigortam da ödeniyor ama yinede çalışmayı özlüyorum. Para kazanmanın zevkini yaşamak istiyorum. Geçenlerde kardeşimle anneme yardıma gittim iş yerine, sabah hazırkanırken nasıl heyecanlandım anlatamam :) bebelerim büyüsün tekrar dönebilirim çalışma hayatına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?