gerildim ya bende bugün mini mini birlerimle kızlı erkekli oyun oynadım. Karışık düşünün ya ahlaklarını bozdumsa
sadece şunu istiyorum özendikleri rejimi yaşayan ülkedeki kadınlara baksınlar eşleri veya bi erkek olmadan sokağa çıkamayan kadınların olduğu o ülkelere.
geçen yıl kapalı bir kıza evde tecavüz edilip öldürülmüştü. Bunu da açıklasın ya keşke kadınlarımız düşünse birazcık düşünce
Sanıyolar işte, körü körüne bağlılık :)
Bak ben bile yanlış yazmışım 16 değil mi? değişmedi o. 6 ay emzir diyo 4 ay izinlisin mendebur diyo :)
16 canım,18 yazmıştında acaba dedim eklenmesi muhtemel 2 haftayı da mı kattın, o sadece seçim yatırımı bence
,Cahide Hanım, soyunan kadınlara(!) bakan erkeklere hakaret edilmesini kınıyor bu da başka yazısı...
----------------------------------
Okullardaki kıyafet sorunu sinirlerimizi alt üst etmeye devam ediyor. 7. sınıfa giden oğlumun okulunda yine forma uygulamasına geçildi.
Sebep ne biliyor musunuz?
Müdürler velilerin tepkisinden korkup kızlara karışamıyor.
Veliler de moda ve soyunma meraklısı kızlarına söz geçiremiyor!
Erkek çocuklar aşırı mini etek giyip yakalarını göğsüne kadar açan kızlara bakmaktan derse odaklanamıyor!
Olan bizim gibi değerleri olan ailelere oluyor. Hiç ihtiyaç yokken 150 tl.lik formayı almak zorunda bırakılıyorum.
Vay memleketim vay!
Prens ve prensesler gibi büyütülüp, anne babasını kendisine köle yapan, söz geçirilemeyen, laf söylenemeyen gençlerin toplumu tehdit ettiği memleketim!
Soyunan, bedenini teşhir eden kızına söz geçiremeyen, hatta karışmayan babaların "Erkeğim" diye dolaştığı memleketim!
Kızı gençliğini yaşasın, özgür takılsın diye, susmayı görev bilen kadınların "Anneyim" diye övündüğü memleketim!
Kadınların kızların soyunmasını, ucuz bir et gibi dolaşmasını normal görürken, onlara bakan erkeklerin "Terbiyesiz" diye hakarete uğradığı memleketim!!!
oyy yanyanamı getirdin birlerini. hemde kızlı erkekli. ya şimdi o birlerden biri kızları taciz ederse.gerildim ya bende bugün mini mini birlerimle kızlı erkekli oyun oynadım. Karışık düşünün ya ahlaklarını bozdumsa
sadece şunu istiyorum özendikleri rejimi yaşayan ülkedeki kadınlara baksınlar eşleri veya bi erkek olmadan sokağa çıkamayan kadınların olduğu o ülkelere.
geçen yıl kapalı bir kıza evde tecavüz edilip öldürülmüştü. Bunu da açıklasın ya keşke kadınlarımız düşünse birazcık düşünce
gerildim ya bende bugün mini mini birlerimle kızlı erkekli oyun oynadım. Karışık düşünün ya ahlaklarını bozdumsa
bende erkek öğrecilerimle danışma yapıyordum aman Allah'ım tam taşlanmalığım yani
biri bu şahsa haber versin de bu ay ki bloğunu bize ayırsın bari
açıklayamazlar çünkü bilinçli konuşmuyorlar işte yazmak için konuşmak için hepsi.
,
kadına et olarak bakan zihniyetten ne bekliyeceksin.
hoş kendide kadın. o zaman kendinide pahalı et olarak görüyor.yani et olmayı kabul ediyor. (açık olan ucuz etmiş ya.)
ben bide grup gup 8 lerle görüştüm ve hepsi erkekti düşün :d
ya biz daha kötü durumdayız canım danışma yapıyoruz baş başa nikah falan da düşüyor da olabilir
bu kadın bizi duysa ah neler der kimbilir ne laflar atar aman da aman
ah ah kadının kadına yaptığını kimse yapmaz derlerdi de inanmazdım.
valla bunu yazan kadınlar kendilerini tanımıyolar demek ki..valla ben çalışırken bile şu anda,sipariş yazıyorum,müşteri ile konuşuyorum,mail yazıyorum,mal satıyorum,hem de foruma yazıyorum.hem oğlumun bakcısını arıyorum,hem oğlumla konuşuyorum,hem kocamla konuşuyorum,akşama plan yapıyorum...düşün eve gidince ne işlere yetişeceğimioturuken bunları yapabiliyosam koşarken neler yaparım
Cahide Hanım, soyunan kadınlara(!) bakan erkeklere hakaret edilmesini kınıyor bu da başka yazısı...
----------------------------------
Okullardaki kıyafet sorunu sinirlerimizi alt üst etmeye devam ediyor. 7. sınıfa giden oğlumun okulunda yine forma uygulamasına geçildi.
Sebep ne biliyor musunuz?
Müdürler velilerin tepkisinden korkup kızlara karışamıyor.
Veliler de moda ve soyunma meraklısı kızlarına söz geçiremiyor!
Erkek çocuklar aşırı mini etek giyip yakalarını göğsüne kadar açan kızlara bakmaktan derse odaklanamıyor!
Olan bizim gibi değerleri olan ailelere oluyor. Hiç ihtiyaç yokken 150 tl.lik formayı almak zorunda bırakılıyorum.
Vay memleketim vay!
Prens ve prensesler gibi büyütülüp, anne babasını kendisine köle yapan, söz geçirilemeyen, laf söylenemeyen gençlerin toplumu tehdit ettiği memleketim!
Soyunan, bedenini teşhir eden kızına söz geçiremeyen, hatta karışmayan babaların "Erkeğim" diye dolaştığı memleketim!
Kızı gençliğini yaşasın, özgür takılsın diye, susmayı görev bilen kadınların "Anneyim" diye övündüğü memleketim!
Kadınların kızların soyunmasını, ucuz bir et gibi dolaşmasını normal görürken, onlara bakan erkeklerin "Terbiyesiz" diye hakarete uğradığı memleketim!!!
biri beni aydınlatsın yahu özel sektörde doğum izni 24 hafta mı
o zaman cute ve diğer hamile özel sektörlüler ne diye işini kaybetme korkusu yaşıyo???
Cok enteresan bir sahsiyetmis cidden Hayyalim. Bu nedir yahu? Nerede yaziyor bu kadin? Benim hic haberim yok.
Okul formasi gelince kizlar goguslerini acip eteklerini tepeye cekiyormus da,
serbest kiyafet olunca etek giyip yakasi acik seyler giyemiyorlar miymis?
Hayir eger serbest kiyafette yakayi gogusler fora sekilde acmak ve etegi tepeye cikarmak yasak ise,
forma giyince niye yasak olmuyor?
Forma giyince bas edilemiyor da diyemez kimse, serbet kiyafetle de bas edemezsin o zaman ayni sey.
Ki yasak degilse de farki nedir, nasil bir mantiktir anlamadim.
Erkek ogrenciler de derslerine odaklanamiyorlarmis. Vah vah.
Tabi bunlar aciyorsa bakariz hatta tecavuzu de caizdir derler.
Kadina et gozuyle bakmamayi ogretmezler ogullarina.
Olan bizim gibi degerleri olan ailelere oluyor demis ya bir de.
Sanki bir tek onlarin degerleri var.
Oyle bir abartiyorlar ki. Sanki bu ulkede herkes poposunun altinda biten mini mini eteklerle geziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?