Mini etekli tehlike unsuru, tecavüze teşvik ediyo diyenler
Kedi Köpeğe bile tecavüz ediyolar
Onlara da mı kostüm giydirmemiz lazım yani ?
hatta damacanaya bile keşke damacanın üstünü de örtselermiş
hatta damacanaya bile keşke damacanın üstünü de örtselermiş
bunada siyaset karıştırıdnızda ne diyeyim...çalışsan kadınlar en cok imkan sağlayan ve daha iyi imkanlarda çalışması için yeni çözümler üreten bu hükümettir...özel sektöre bile doğum izni sağlayan 24 hafta doğum izni veren kim?...sizin dediğiniz gibi olsa özel sektörde çalışan kadınları düşünmez değil mi???
aman neyse yazmıyım diyorum yine de duramıyorum...
allahım sen iyi ile kötü ayrımımıza yardım et...
cariye cahide bacım,
sen en iyisi yemek tarifi ver. yazma böyle abudik gubidik yazılar. sana yemek yapmask yakışıyor cariyeciğim.
biri beni aydınlatsın yahu özel sektörde doğum izni 24 ay mı
o zaman cute ve diğer hamile özel sektörlüler ne diye işini kaybetme korkusu yaşıyo???
Devlet diline doladığı doğum iznini eline yüzüne bulaştırdı. Son zamanlarda taslagını hazırladığı yarım gün calısma tasarısını da ASO (ankara sanayi odası) veto etti. Bir cok kadın işten cıkarılacak bu yüzden. belki de cinsiyet ayrımcılığıyla işe alınmayacak. Belki de hükümetin istediği budur. EVDE OTURAN KADINLAR.
özel sektörde 24 ay doğum iznimi varmış kamuyu bırakıp özele geçeyim bari ben devlet memuruyum doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 hafta iznimiz var bir de 24 ay ücretsiz izin
Yok tatlım ne 24 haftası. Ay değil zaten. 18 hafta.
ama birileri doğum iznini hemde özel sektördekini 24 hafta sanıyo işe bak
yanlış yazmışım hafta dicektimde 18 haftada değil ki canım 8 önce 8 sonra bu yani,2 hafta daha eklicez dediler ama aresmi gazetede bişey yok izin raapor işlerine ben bakıyorum müdürlükte
ah canım,öyle bişey yok zaten de,olsa da hiçbir özel sektör 2 yıl izinli adamı çalıştırmaz:)
özel sektörde ücretsiz izin hakkı 24 ay da değil..toplam izin 16 hafta,süt izni günde 1,5 saat..ay sana da yaranamadı hükümet de ; adam olacaksın bi de
ya şu herşeye körü körüne inanan insanlara da gıcık oluyorum inanın..sezarın hakkı sezara da, bu kadar da körü körüne bağlı olmayın kardeşim ya..azıcık da toz kondurun eleştirin hükümetinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?