Çalışan Kadın Bankamatik mi?

Mini etekli tehlike unsuru, tecavüze teşvik ediyo diyenler

Kedi Köpeğe bile tecavüz ediyolar
Onlara da mı kostüm giydirmemiz lazım yani ?

ay hayyal o mesajdan sonra bu kadını kaale alıp yazdığıma kızıyorum. ciddiye bile alınmazmış cahidemi cariyemi neyse adı..

cariye cahide bacım,
sen en iyisi yemek tarifi ver. yazma böyle abudik gubidik yazılar. sana yemek yapmask yakışıyor cariyeciğim.

özel sektörde 24 ay doğum iznimi varmış kamuyu bırakıp özele geçeyim bari ben devlet memuruyum doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 hafta iznimiz var bir de 24 ay ücretsiz izin

cariye cahide bacım,
sen en iyisi yemek tarifi ver. yazma böyle abudik gubidik yazılar. sana yemek yapmask yakışıyor cariyeciğim.

Ama sevgili oky'im kadın cidden bir yemek cevheri. Ne de olsa yanlış saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir.
Kendisini bu değişik fikirlerinden ötürü kınayamayacağım.

Erkek olunca bankamatik olmasinda sorun olmuyor mu? Erkek diye onun
calismasi ve eve para getirmesi sartini kim koyuyor? :)

Kolelik konusuna ben de takilmistim ama gulenyelken cok guzel ozetlemis.

Konu sahibi,

Erkek ev islerine yardim etmiyorsa kadin hem ev islerini hem kendi isini hallletmeye calisiyorsa da o kadinin
kendi sorunudur. Bununla yasayip yasamama tercihi onundur.

Kocalarimizi, erkek evlatlarimizi egitelim onlar da kadinlardan bagimsizlasabilsinler, daha guzel olmaz mi?
Erkek yemek yapmak icin, temiz bir ortamda oturabilmek icin illa kadinin %100 varligina ihtiyac duymak durumunda
neden birakilsin ki?

Bu arada herkese su hikayeyi anlatayim. Tanidigimin bir tanidigi yabanci bir cift evleniyorlar. Ikisi de calisiyorlar.
1 yil sonra kadin hamile kaliyor. Cocuklari geliyor dunyaya. Adam babalik iznini kullaniyor. Kadin ise geri donuyor.
Sonra adam cocuguna oyle bir baglaniyor ki, onun buyudugu yillarin her gunune taniklik etmek istiyorum diyor.
Evden yurutebilecegi yari zamanli bir is buluyor. Kadin calisiyor. Adam evleri de temizliyor. Bebege de bakiyor.
Yemek de yapiyor...Cam da siliyor...

Kadini bankomatik gibi de gormuyor. Dunyalar guzeli bebeklerinin annesi, can yoldasi olarak goruyor. :)

Ne guzel ic isitici bir hikaye degil mi?

Bu arada ben de esim de calisiyoruz. Bu hafta yemekleri hep o pisirdi. Adamcagizi somurdum vallahi. Ikimiz de
yoruluyoruz ama ben daha cok yoruldum diye yemekleri o yapiyor, etrafi da o topluyor.
Acaba kocami kendime hizmetci olarak mi goruyorum
Calisan kadinlar kocalarini hizmetci olarak goruyorlar, onlarin iyi niyetini su istimal ediyorlar diye
bir yazi yazacagim simdi hemen.

Dilerim calisan kadinlari elestirmek yerine, bunun bir tercih meselesi olarak gorulmesini saglayabilir ve yillardir kadinlarin
cinsiyetci ayrimcilik sebebiyle uretimin disinda tutulmasinin farkinda bir birey olarak, calismak isteyen hemcinslerinize kostek degil destek olursunuz.

Bu arada eve gelen kadinin cok rahat ortamda oturdugundan, evlerin sicacik oldugundan, hatta sonra keyfine
bakip televizyon izlediginden bahsedilmis. Bakicinin da aslinda bir calisan kadin oldugu gerceginden yola cikarak, nereye variyoruz? :) O da mi bankamatik?
Kendisi calismak istiyor olamaz mi? Yaptigi isi seviyor olamaz mi?
Ya da tek maasla cocuklarinin karnini doyuramadiklari icin bu isi secmis olamaz mi?

Bir de yazinin ortalarinda bir yerlerde, sen calismadin da ac mi kaldin, susuz mu kaldin, neyin eksik kaldi tarzi bir cumle var.
Ne tuhaf bir yaklasimdir o oyle. Sen ac kalmamis acikta kalmamis olabilirsin, ac kalmanin ne demek oldugunu ogrenmemis
olabilirsin cunku kocan cok guzel kazaniyordur. Ama ac acikta kalan, cocuklarinin karinini doyuramayan annelere git
sor bakalim bir de, ne cevap verecekler...

Son düzenleme:
Cahide Hanım, soyunan kadınlara(!) bakan erkeklere hakaret edilmesini kınıyor bu da başka yazısı...
----------------------------------

Okullardaki kıyafet sorunu sinirlerimizi alt üst etmeye devam ediyor. 7. sınıfa giden oğlumun okulunda yine forma uygulamasına geçildi.
Sebep ne biliyor musunuz?

Müdürler velilerin tepkisinden korkup kızlara karışamıyor.
Veliler de moda ve soyunma meraklısı kızlarına söz geçiremiyor!
Erkek çocuklar aşırı mini etek giyip yakalarını göğsüne kadar açan kızlara bakmaktan derse odaklanamıyor!

Olan bizim gibi değerleri olan ailelere oluyor. Hiç ihtiyaç yokken 150 tl.lik formayı almak zorunda bırakılıyorum.

Vay memleketim vay!

Prens ve prensesler gibi büyütülüp, anne babasını kendisine köle yapan, söz geçirilemeyen, laf söylenemeyen gençlerin toplumu tehdit ettiği memleketim!

Soyunan, bedenini teşhir eden kızına söz geçiremeyen, hatta karışmayan babaların "Erkeğim" diye dolaştığı memleketim!

Kızı gençliğini yaşasın, özgür takılsın diye, susmayı görev bilen kadınların "Anneyim" diye övündüğü memleketim!

Kadınların kızların soyunmasını, ucuz bir et gibi dolaşmasını normal görürken, onlara bakan erkeklerin "Terbiyesiz" diye hakarete uğradığı memleketim!!!

biri beni aydınlatsın yahu özel sektörde doğum izni 24 hafta mı
o zaman cute ve diğer hamile özel sektörlüler ne diye işini kaybetme korkusu yaşıyo???

Son düzenleme:
Devlet diline doladığı doğum iznini eline yüzüne bulaştırdı. Son zamanlarda taslagını hazırladığı yarım gün calısma tasarısını da ASO (ankara sanayi odası) veto etti. Bir cok kadın işten cıkarılacak bu yüzden. belki de cinsiyet ayrımcılığıyla işe alınmayacak. Belki de hükümetin istediği budur. EVDE OTURAN KADINLAR.

ama birileri doğum iznini hemde özel sektördekini 24 hafta sanıyo işe bak

özel sektörde 24 ay doğum iznimi varmış kamuyu bırakıp özele geçeyim bari ben devlet memuruyum doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 hafta iznimiz var bir de 24 ay ücretsiz izin

ah canım,öyle bişey yok zaten de,olsa da hiçbir özel sektör 2 yıl izinli adamı çalıştırmaz:)
özel sektörde ücretsiz izin hakkı 24 ay da değil..toplam izin 16 hafta,süt izni günde 1,5 saat..ay sana da yaranamadı hükümet de ; adam olacaksın bi de
ya şu herşeye körü körüne inanan insanlara da gıcık oluyorum inanın..sezarın hakkı sezara da, bu kadar da körü körüne bağlı olmayın kardeşim ya..azıcık da toz kondurun eleştirin hükümetinize..

ama birileri doğum iznini hemde özel sektördekini 24 hafta sanıyo işe bak

Sanıyolar işte, körü körüne bağlılık :)

yanlış yazmışım hafta dicektimde 18 haftada değil ki canım 8 önce 8 sonra bu yani,2 hafta daha eklicez dediler ama aresmi gazetede bişey yok izin raapor işlerine ben bakıyorum müdürlükte

Bak ben bile yanlış yazmışım 16 değil mi? değişmedi o. 6 ay emzir diyo 4 ay izinlisin mendebur diyo :)

açıklıyorum,özel sektörde doğum isni 16 hafta,8 hafta öncesi 8 hafta doğum sonrası. çalışabilri raporu ile 4 hafta öncesinde çalışırken ,bebenle beraber 12 hafta geçirebiliyosun.sonra da günde 1,5 saat süt izni,bebek 1 yaşında gelene kadar...

işte canım birileri resmin bütününü göremediği gibi bide yanlış biliyo, özelde dediğin gibi kim kimi o kadar idare eder, kamu neysede özel sektörde mümkün değil ki devlette de durum 16 hafta, yakamoz arkadaşıma duyrulur

gerildim ya bende bugün mini mini birlerimle kızlı erkekli oyun oynadım. Karışık düşünün ya ahlaklarını bozdumsa

sadece şunu istiyorum özendikleri rejimi yaşayan ülkedeki kadınlara baksınlar eşleri veya bi erkek olmadan sokağa çıkamayan kadınların olduğu o ülkelere.

geçen yıl kapalı bir kıza evde tecavüz edilip öldürülmüştü. Bunu da açıklasın ya keşke kadınlarımız düşünse birazcık düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…