Yazdıklarımdan ne anladığınızı anlamadım ben. Anladığım kadarıyla birşeyler yazayım.
Öncelikle bu yazdıklarınız sizin düşünceleriniz benim değil. Benim düşündüklerim ortada; yukarıda yazmışım alıntıladığınız gibi.
Ben prensip olarak çok açık giyinmeyi doğru bulmuyorum hayatım boyuncada giyinmedim o şekilde buna ailemden ayrı geçirdiğim 4 yıllık üniversite hayatım ve yurtdışındaki eğitim sürecimde dahildir(aile baskısı yok yani ortada).
Siz kabul etsenizde etmesenizde bazı kıyafetleri giyindiğinizde erkeklerin rahatsız edici bakışlarını görmek kaçınılmaz. Ütopik konuşmayalım hayatın bazı gerçekleri var.
Bende çalışan ve çalışmaktan zevk alan bir kadınım ayrıca hemcinslerimede her konuda destek olmuşumdur bugüne kadar. Bir kadın bir erkeğin kendisine et gözüyle bakmasından nasıl rahatsız olmaz anlamıyorum.
Açık giyinmenin bir ölçüsü vardır hanımefendi siz üniversite kampüsünde tanga giyip üzerine bol örgüden bir elbise giyinirseniz kendinizi erkeklerin rahatsız edici bakışlarından ve dolayısıyla tavırlarından koruyamazsınız (böyle bir tipi görmüştüm Allah bir daha karşılaştırmasın).
Aslında demek istediğim ortada ama çarpıtacak kadar öfkelenmişsiniz birşeylere. Neyse canınız sağolsun yinede...
Arkadas sozlerin gayet anlasilir ama herkes kendi anlamak istedigini anliyor.Ne yazik ki; sanal alemin dezavantaji, karsilikli diyalogla hersey kolayca anlatilabiliyorken, burdaki iletisim karsindakini dinlemeden ezbere konusmak gibi.Cimbizla bir kelime alinir, yorumcunun ne demek istedigi uzerinde durulmadan, kisir yorumlar tartismalar alir basini gider.Sonra sinirlenir sana verilen cevaplara cevap yazarsin, sonra biri yazini kib diye bildirir.Sonrada ceza alirsin.Simdiye dek iki kez aldim bakalim kacdefa daha alicaz:))
Cahide Hanimi begenmek zorunda degilsiniz.Her sahis kendine ozeldir.Onun sitesi, istedigini istedigi gibi dillendirir.Karsit sol goruslu birsuru kufurlerle dolu siteler varken, ahlak dersi verecek durumda degil kimse.Basortulu biri olarak sol goruslulerin kendi actigi basortululere hayasizca dil uzatan bazi sitelere baktimda asil ofke kini onlarda gordum bende.Size karsi olani linc edip, yandas kastettginizi gormezden gelirseniz, nerde sizin hosgorunuz derim ancak.O site sahiplere nasil bisey demiyorsam, sitesinede ugramiyorum, hakkim da degil.Kendi sitesi, istedigini dillendirir.
Olaya nerden bakarsaniz bakin is elinizde kalir.Cahide Hanima saygim var, tanimiyorum ama kendisinden cok faydalananlar var.Yuzlerce dert dolu mailler aliyor.Onlara cevaben dini bilgileri harmanlayip cogu zamanda sitemvari yazilari ortaya cikiyor.Bankamatik gibi kullanilan kadinlar yokmu yani?Onun butun yazilarini onaylamak zorunda degilim, begendigimi alir, begenmedigimi almam.Ozgurluk iste bu degil mi?Sizede bunu tavsiye ederim.
Esi maas kartini almis, paranin p' si gormeyen birsuru kadin biliyorum bende.Calisiyor ama nereye gidiyor belli degil.Somurulen bunca kadin varken, Cahide Hanimin yazisinin sadece kadin calismasin evinde otursun kismini alirsaniz olayin ozune ulasamazssiniz.Oyle mailler aliyor ki elinden geldigince birkismina yardimci oluyorda.Surekli yemek tariflerini takip ettigim icin aynen biliyorum bazilarini.Yardimci olmak icin elinden geleni yapiyor.Olayin ozunu bilmeden kadini yargilamayin.O hayat gorusunu dini anlayisini harmanlayarak yazi yaziyor, nasil ki siz neye inaniyorsaniz yazilarinizda konusmlarinizda ondan eserler tasiyorsa o da bunu yapiyor.Begenme zorunlulugu yok acma sitesini rahatsiz olmazsin.Nasil ben sinirlerim bozulmasin diye solcu kufurlerle dolu siteleri acip okumuyorsam sende okumayabilirsin.Ayrica Cahide Hanim Ak partili degidir, onun dusuncelerine uyan bir parti daha kurulmadi, kuruldugu zaman onuda acik yureklilikle dile getirir.
Kendisini kucumseyenlere sormak isterim kactanenize Star tv'den yada Mlliyetten baska kanallardan yemek programi teklifi geldi.Bu tekliflere baliklama atliyacak birsuru insan varken, onun sade dunyasi bu tekliflere kapali.Isterse cok para goturebilir ve unlu olabilir. Vurgu yapmak istedigim kisim bu ama o kendi evinden calismayi secmis.Bunun icin kimse onu yargilayamaz.Herkes kendi yaninda olandan, ikram eder.Onun yasam sekli bu sitesi var, calisan ureten bir bayan.Onu kucumserken biraz adil olun kafi.Onun goruslerini begenmeyen ama sitesinin mudavimi birsuru bayan arkadasim var burda.Hepsi bu dediklerime en azindan adilce evet diyor.Allah ondan razi olsun ki, onun sayesinde birsuru guzel yemek tarifi ogrendim.Yurtdisindayim manti, tursu kurmak, konserve yapmak, ne pide, ne de simit bilirdim.Hepsini en guzel sekilde yapiyorum.Gelen misafirlerim de yemeklerimi ove ove bitiremiyor.Cahide Hanim olmazsa rezil olurduk bu yaban ellerde.Isin erbabi tam bir mahire hanim.Sevin yada sevmeyin azcik insaf edin, kucumsemeyin.Akillari pazara koymuslar deli gidip kendi aklini almis.Herkesin akli kendince en iyisidir.Buna gore kimse kimsenin aklini farkli dusunuyor, inaniyor diye asagilama hakki yok.vesselam...