- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 29
-
- Konu Sahibi annebebekvesaglik
Amin canım amin tez vakitte tekrar nasip etsin rabbim inşallah benim olursa daha ilk bebeğim olucak inşallah 1 senedir uğraşıyoruz bizde..Ben ilk bebeğimi hiç beklemedim canım. Şimdi 2 inciyi istiyoruz 1 yılı geçti olmadı.. pcosum var genç kızlığımdan beri ama oğlumda hiç beklemedik anında hamile kaldım eşimde de problem yok bu ay birkaç şey var aklımda oğlumda da uyguladığım olur inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Ovulasyon testi yapıyorum bi yandan koyulaşmaya başladı gibi tahminen 14.gün yumurtlama olacak bikaç gün sonra yani ama eşim yok malesef iş gereği, bu ayda boşa gidecek gibi duruyorBen ilk bebeğimi hiç beklemedim canım. Şimdi 2 inciyi istiyoruz 1 yılı geçti olmadı.. pcosum var genç kızlığımdan beri ama oğlumda hiç beklemedik anında hamile kaldım eşimde de problem yok bu ay birkaç şey var aklımda oğlumda da uyguladığım olur inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Nasıl başlanıyor canım benide aydinlatirmisinhiçbir sorunum yoktu. sebepsiz olmuyordu. öğrendigimde şok olmuştum. çokta düzenli kullanmamıştım açıkcası. ama sizin bir an önce baslamanız gerekıyor çakşıra. adet baslayınca baslanıyor
nasıl kullandınız?biraz bahsedebilir misiniz?merhaba
2 senedir olmuyordu çakşır suyu kullandıgım ay hamile kaldım
yumurta takibi, aşılama hiçbiri fayda etmemişti.
ben vesile oldugunu düşünüyorum.
Mrb caksirla mi hamile kaldinizMerhaba bende bu ay çakşır kullanacağım adetimin 3.günündeyim sizde yumurtalarınızın büyümesinde sorun varmıydı ?
Mrb caksirla mi hamile kaldinizMerhaba kızlar çakşır sizde de mide ağrısı gaz yaptımı acaba daha dün başladım kullanmaya ama bu sabah çok midem ağrıdı o yaptı diye şüphelendim açıkçası..
Malesef canım bende işe yaramadı bikaç defa kullanımdan sonra bıraktım mideme dokunmuştu, aşılama yaptırdık o ay tutmadı sonraki ay kendimizi saldık olursa olur gibisinden ve o ay beklemediğim an kendiliğinden hamile kaldım rabbime şükürler olsun ama aşılamanında etkisi olduğunu düşünüyorum bişeyler vesile oluyor bazenMrb caksirla mi hamile kaldiniz
Hayır ilk baş Allahın izniyle sonrada hayıt otu vesile olduMrb caksirla mi hamile kaldiniz