Cilt Bakımı Ürünleri cilt kuruluğuma çözüm bulamıyorum..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Cilt kuruluğum için bulabildiğim tek çözüm güneş kremi...
Yaz kış yüzüme ve vücuduma koruma faktörlü güneş kremi kullanırım.
Cildinize iyi gelen bir marka bulup, deneyebilirsiniz.

kızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.

bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.

bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.

hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.

su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.

cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..

bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
Ben la roche posayı kullandım. Çok başarılı ürünleri özellikle yüz temizlemesinide deneyin derim.

Back
X