- 6 Mart 2021
- 206
- 75
- 35
-
- Konu Sahibi annebebekvesaglik
Bnmerhaba arkadaslar, aranızda caksır koku kullanan var mı esi veya kendisi kullana? bebek için ? fayda bulan var mı nasıl kullandınız
Nasıl kullandınız
merabalar. benim eşim kullandı ve faydasını görmüşüz.çakşırı kullandığı sıralarda eşime test yapıldı değerler normaldi. o da normalmiş zaten diye bıraktı. test tarihinden 8 - 9 ay sonra aşılama yapıldı ve o zamanki testte çok düşük olduğunu gördük. şimdi tekrar başladı ben de başladım. yumurta geliştirdiğini söyledikleri için. bakalım sonuç ne olurmerhaba arkadaslar, aranızda caksır koku kullanan var mı esi veya kendisi kullana? bebek için ? fayda bulan var mı nasıl kullandınız
haydı hayırlısı olsun ınsallahmerabalar. benim eşim kullandı ve faydasını görmüşüz.çakşırı kullandığı sıralarda eşime test yapıldı değerler normaldi. o da normalmiş zaten diye bıraktı. test tarihinden 8 - 9 ay sonra aşılama yapıldı ve o zamanki testte çok düşük olduğunu gördük. şimdi tekrar başladı ben de başladım. yumurta geliştirdiğini söyledikleri için. bakalım sonuç ne olur
siz kullanmaya başladınız mıhaydı hayırlısı olsun ınsallah
bende soyle oldu esimin sperm hızı yavaslıgı vardı aldım kullandı fayda etmedi sekil bozuklugu olusmus birde doktorun verdigi ilaclarla. baska doktora gtiti baska ilaclar aldı o arada bitkisel her seyi bıraktık. sonra o ılaclarla duzeldı. hemen benklomen ve catlatma ıgnesi vuruldm tutmadı bu ay. bende tekrar bitkisel urunlerı arastırmaya basladımsiz kullanmaya başladınız mı
sizin için de hayırlısı olsun inşallahbende soyle oldu esimin sperm hızı yavaslıgı vardı aldım kullandı fayda etmedi sekil bozuklugu olusmus birde doktorun verdigi ilaclarla. baska doktora gtiti baska ilaclar aldı o arada bitkisel her seyi bıraktık. sonra o ılaclarla duzeldı. hemen benklomen ve catlatma ıgnesi vuruldm tutmadı bu ay. bende tekrar bitkisel urunlerı arastırmaya basladım
amin hepimiz icin :)sizin için de hayırlısı olsun inşallah
Merhaba bende kullanamaya basladım masıl içiyorsunuz suyla mı karıştırıyorsunuzmerabalar. benim eşim kullandı ve faydasını görmüşüz.çakşırı kullandığı sıralarda eşime test yapıldı değerler normaldi. o da normalmiş zaten diye bıraktı. test tarihinden 8 - 9 ay sonra aşılama yapıldı ve o zamanki testte çok düşük olduğunu gördük. şimdi tekrar başladı ben de başladım. yumurta geliştirdiğini söyledikleri için. bakalım sonuç ne olur
Bende kullanıyorum sabahları aç karınla içiyorum ama eşim içmiyorsiz kullanmaya başladınız mı
Yok karıştırmıyorum. Yarım fincanı dolduruyorum. Acı ve kötü bir kokusu olduğu için üzerine 1 bardak suyu içiyoruz zatenMerhaba bende kullanamaya basladım masıl içiyorsunuz suyla mı karıştırıyorsunuz
Açıkcası yumurta için hem faydası olsun hem de eşime teşvik amacıyla içiyorum. Tadı kötü ama bak bende içiyorum diyorum.Bende kullanıyorum sabahları aç karınla içiyorum ama eşim içmiyor
Kesinlikle caksir suyu cok tehlikeli, esim kullandi 1 sise ve tesadüf sekilde kan tahlili yaptırdık karaciger enzimler yükselmiş fırlamış hatta lutfen dikkat edin esim sadece 1.5 sise icti ve gencecik hic bir saglik sorunu yok ve söylenen ölçüde icti fazla bir miktarda degil Allahima sukur esime bisey olmadi ama icmeye devam etse kim bilir ne olacaktı.merabalar. benim eşim kullandı ve faydasını görmüşüz.çakşırı kullandığı sıralarda eşime test yapıldı değerler normaldi. o da normalmiş zaten diye bıraktı. test tarihinden 8 - 9 ay sonra aşılama yapıldı ve o zamanki testte çok düşük olduğunu gördük. şimdi tekrar başladı ben de başladım. yumurta geliştirdiğini söyledikleri için. bakalım sonuç ne olur
Bende aldım Caksir kökü otu nasıl kullanicam bilmiyorum birde keçiboynuzu özü aldım onunda faydası olduğunu söyleyenler, yazanlar var Caksir koku kullanımı ile bilgi yazarmisinizhaydı hayırlısı olsun ınsallah
Ben eşime keçiboynuzu pekmezi aldım kendime de Caksir koku otu aldım günde 2 kere yapıp içmek mi gerekiyor adetim bugün bitti yani eşimin Bi problemi olup olmadığını bilmiyoruz bir tane oğlum var 2 de düşük yapmıştım yani bu ay böle bir deneyelim olmadı bir dahaki ay eşimde Bi Dr a çıkar diye tahmin ediyorummerabalar. benim eşim kullandı ve faydasını görmüşüz.çakşırı kullandığı sıralarda eşime test yapıldı değerler normaldi. o da normalmiş zaten diye bıraktı. test tarihinden 8 - 9 ay sonra aşılama yapıldı ve o zamanki testte çok düşük olduğunu gördük. şimdi tekrar başladı ben de başladım. yumurta geliştirdiğini söyledikleri için. bakalım sonuç ne olur
Ben eşime sabah keçiboynuzu özü akşam çakşır içiriyorum. Kendimde adetimin 5. Günüydü günde 1 sefer içtim kendi yumurtlamam genelde 14. Günde olur 12 13. Günde de içmeyi bıraktım. Çünkü 12. Günde akıntım fazlalaşırdı ama olmayınca bıraktım büyür büyür de yumurta çatlamazsa diye korktum. Siz de kendi yumurtlamanızın tarihine göre bakabilirsiniz bence. Ama yine de daha bilgili biriyle görüşürseniz aklınızda şüpheniz kalmasınBen eşime keçiboynuzu pekmezi aldım kendime de Caksir koku otu aldım günde 2 kere yapıp içmek mi gerekiyor adetim bugün bitti yani eşimin Bi problemi olup olmadığını bilmiyoruz bir tane oğlum var 2 de düşük yapmıştım yani bu ay böle bir deneyelim olmadı bir dahaki ay eşimde Bi Dr a çıkar diye tahmin ediyorum
Tşk. Ederim bende bugün 1 çay bardağı Çakır koku otu içtim kimi sabah akşam yazıyor bilemedim benim de 13,14 u çatlar ozamana kadar kullanırım fakat tadı pek hoş degilBen eşime sabah keçiboynuzu özü akşam çakşır içiriyorum. Kendimde adetimin 5. Günüydü günde 1 sefer içtim kendi yumurtlamam genelde 14. Günde olur 12 13. Günde de içmeyi bıraktım. Çünkü 12. Günde akıntım fazlalaşırdı ama olmayınca bıraktım büyür büyür de yumurta çatlamazsa diye korktum. Siz de kendi yumurtlamanızın tarihine göre bakabilirsiniz bence. Ama yine de daha bilgili biriyle görüşürseniz aklınızda şüpheniz kalmasın
Biz şöyle yapıyoruz. Fincanın yarısına çakşır suyu koy. Sonra burnunu kapatarak içTşk. Ederim bende bugün 1 çay bardağı Çakır koku otu içtim kimi sabah akşam yazıyor bilemedim benim de 13,14 u çatlar ozamana kadar kullanırım fakat tadı pek hoş degileşim bunu nasıl içer bilmem yoğurda katıp da oluyormuş bakalım
Biz şöyle yapıyoruz. Fincanın yarısına çakşır suyu koy. Sonra burnunu kapatarak içsonra üzerine suyu iç, tatlı bir şey ye ve en son burnunu aç. Hiç kokusunu hissetmiyorsun o zaman