- 3 Nisan 2020
- 457
- 304
- 23
Adet bitiminde 4-5 gün kadar taktım her gün yeniledim çünkü 24 saat sonra kaşıntı yapıyordu bendeMerhaba yaki ilk defa duydum yumurtlama zamani mi taktjniz belinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet bitiminde 4-5 gün kadar taktım her gün yeniledim çünkü 24 saat sonra kaşıntı yapıyordu bendeMerhaba yaki ilk defa duydum yumurtlama zamani mi taktjniz belinize
Hayır ondan araştırma moduna girdim artıkSoğan kürünü hayıt tohumu kullanıp faydasını gören çok gördüm canım siz denediniz mi
İnşaallah güzel haberlerle gel canım.. ben soğan kürü yaptım bir ay o ay olmadı sonra hayıt tohumu ve çakşır yakı incir vs yaptığımız ay oldu eşimle..vücudum temizlensin tekrar başlayacağız canımMerhaba ben sogan suyu kullandim bu ay bat 18 dort gozle beklıyorum
Hayırlısı olsun rabbim kucağımızi bos bırakmasınİnşaallah güzel haberlerle gel canım.. ben soğan kürü yaptım bir ay o ay olmadı sonra hayıt tohumu ve çakşır yakı incir vs yaptığımız ay oldu eşimle..vücudum temizlensin tekrar başlayacağız canım
Aminn canımHayırlısı olsun rabbim kucağımızi bos bırakmasın ♥
İnşAllah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizePolikistik over var bendede 1 senedir sonuç alamıyoruz ilaçlarında yararını görmedim
Hoşbulduk canımBen kendim hayıt tohumu eşimde çakşır kökü otu kullandım ayrıca yakı kullandım bel soğukluğum varsa alsın diye onu da buradan öğrendim
Bolca da dua elbette.. geçen ay kullandım ve hemen tutmuştu ama kimyasala döndü pıhtılaşma çıkacak büyük ihtimalle bende gen testimde.. yine devam edeceğim ilk fırsatta temizlenir temizlenmez sizlere gelişmeleri de yazacağım.. sizler neler denediniz faydalarını gördünüz peki?
[/
evet evet mutlaka yaz haber Et bizlere Ben geçen ay klomen ve iğne kullandım çatlatma için tutmadı. Malum virüs den dolayı doktora gitmedim kürlere başvurdum işte çakşır be hayt aldım
Hoşbulduk canımBen kendim hayıt tohumu eşimde çakşır kökü otu kullandım ayrıca yakı kullandım bel soğukluğum varsa alsın diye onu da buradan öğrendim
Bolca da dua elbette.. geçen ay kullandım ve hemen tutmuştu ama kimyasala döndü pıhtılaşma çıkacak büyük ihtimalle bende gen testimde.. yine devam edeceğim ilk fırsatta temizlenir temizlenmez sizlere gelişmeleri de yazacağım.. sizler neler denediniz faydalarını gördünüz peki?
Evet canım sonuç aldım çünkü aynen devam edeceğimyine aynı kürlerimi deniyeceksin canım
hadi inşAllah canımEvet canım sonuç aldım çünkü aynen devam edeceğim
Ya sorunum ne bilmiyorum 6 aydır olmadı deneyim dedim sadece çok geç adet gören biriyimSenn sorunun neydii canım
Doktora gitmedinizmiYa sorunum ne bilmiyorum 6 aydır olmadı deneyim dedim sadece çok geç adet gören biriyim
Geçen sene gittim geç gördüğüm için bişey yok dediDoktora gitmedinizmi
Evet canim Helal olsun ne demek ben caydanlikta soguk suyla birlikte koyuP biraz kaynayinca aliyordum iliyinca iciyordumProlaktini düşürüyor mu o konuda bilgim yok canım ondan soruyorum halkını helal et doktor normal dedi ama bi tik yüksekmiş sanırım bende bugün aldım kullanıyım hemen o zaman yemekten 2 saat snra demiştin dimi 1 bardak mıydı neydi
Saol kuzum aminn. Insallah seninde kucagini bos birakmaz çaksir suyunu için ama yumurtalik takibide yap ovulasyon testiyle yapabilirsin ben kendi inkanlarimla yapmistim normalde benim ayaklarim hep soguk olur ama yumurtlama donemimde asiri isinir ben onu takip etdip hep vucut sicakligi artdiginda yumurtlama oluyormusAllah kucagina saglikla almayi nasip etsin .Bende umutla iciyorum dua edin bize cok isyiyorum
Ben hic takip etmedim 3aydir .Bu ay ovulasyon testi ile takip yapiyorum.Gittim bekle dio .Demesi kolaySaol kuzum aminn. Insallah seninde kucagini bos birakmaz çaksir suyunu için ama yumurtalik takibide yap ovulasyon testiyle yapabilirsin ben kendi inkanlarimla yapmistim normalde benim ayaklarim hep soguk olur ama yumurtlama donemimde asiri isinir ben onu takip etdip hep vucut sicakligi artdiginda yumurtlama oluyormus
Sen doktora gitdinmi
İnşAllah fayda görürüz canımEvet canim Helal olsun ne demek ben caydanlikta soguk suyla birlikte koyuP biraz kaynayinca aliyordum iliyinca iciyordum
Bende size yazacaktım merve sesi çıkmıyorNaptın canım nasıl gidiyor
Canım nasıl yapılıyor benide ekle merak ettimNisan ayında çakşır kökü suyuna başlayanları başlayacak olanları görelim herkes buraya