• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm 1 Tatlı kaşığı kadarını kaynatmış olduğun suyun içine at 10-15 dk demleyip süzdükten sonra içebilirsin diye biliyorum 🙈
Bugün başladım ama biraz fazla koydum galiba aman allahım hayatımda tattığım en berbat şeydi hala midem bulanıyor :( ne kadar suya 1 kaşık peki 😥

Bugün başladım ama biraz fazla koydum galiba aman allahım hayatımda tattığım en berbat şeydi hala midem bulanıyor :KK43: ne kadar suya 1 kaşık peki 😥
Kaç gün devam edilecek peki :KK43:
canm 1 su bağırdğna mantıklı olur içeceğin kadar yani taze olsun içeceğin vakitte yaparsın 🙆‍♀️Biraz öyle ben suyunu aldım

Kızlar ben hayıttohumu suyu eşime çakşır otu ve kökü suyu yaptım.. o ay hamile kaldım.. yine çalışmalara devam edeceğiz çünkü kimyasal yaşadım.. bende aranıza katıldım kısacaa:KK9:

Kızlar ben hayıttohumu suyu eşime çakşır otu ve kökü suyu yaptım.. o ay hamile kaldım.. yine çalışmalara devam edeceğiz çünkü kimyasal yaşadım.. bende aranıza katıldım kısacaa:KK9:
Hoşgeldin canım 😍olsun Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşAllah 🙆‍♀️
sen ne kullanıyorsun bakalım 😊

Hoşgeldin canım 😍olsun Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşAllah 🙆‍♀️
sen ne kullanıyorsun bakalım 😊
Hoşbulduk canım😃Ben kendim hayıt tohumu eşimde çakşır kökü otu kullandım ayrıca yakı kullandım bel soğukluğum varsa alsın diye onu da buradan öğrendim😊
Bolca da dua elbette.. geçen ay kullandım ve hemen tutmuştu ama kimyasala döndü pıhtılaşma çıkacak büyük ihtimalle bende gen testimde.. yine devam edeceğim ilk fırsatta temizlenir temizlenmez sizlere gelişmeleri de yazacağım..💕 sizler neler denediniz faydalarını gördünüz peki?

Hoşbulduk canım😃Ben kendim hayıt tohumu eşimde çakşır kökü otu kullandım ayrıca yakı kullandım bel soğukluğum varsa alsın diye onu da buradan öğrendim😊
Bolca da dua elbette.. geçen ay kullandım ve hemen tutmuştu ama kimyasala döndü pıhtılaşma çıkacak büyük ihtimalle bende gen testimde.. yine devam edeceğim ilk fırsatta temizlenir temizlenmez sizlere gelişmeleri de yazacağım..💕 sizler neler denediniz faydalarını gördünüz peki?
Merhaba yaki ilk defa duydum yumurtlama zamani mi taktjniz belinize

Back