- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Bakalım ne zman pik göreceksinWalla cidden öyle ben dün yapmaya başladım testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım ne zman pik göreceksinWalla cidden öyle ben dün yapmaya başladım testi
İnşAllah görürüm ama ümidim yok gibi bolca dua ediyorum sen ist mı yaşıyor sun canımBakalım ne zman pik göreceksin
Ben tahminen 17 18 günü gibi görürüm yumurtlamayı canımAynı zamanda gidiyoruz bakalım
Malesef İstanbuldayım canımİnşAllah görürüm ama ümidim yok gibi bolca dua ediyorum sen ist mı yaşıyor sun canım
Bende canımMalesef İstanbuldayım canım
Hangi semt Sana ne kadar olmuştu canım bebek düşünmeye başlayalıBende canım
Bende program kullanıyorum ama benm yumurtlamam olmuyor du yani baksamda boştu :)Ben tahminen 17 18 günü gibi görürüm yumurtlamayı canım
Ümraniye canım 1 sene oldu senin pekiHangi semt Sana ne kadar olmuştu canım bebek düşünmeye başlayalı
Pendik bende. 2.5 yıl oldu canımÜmraniye canım 1 sene oldu senin peki
O zman sen de yumurta gelişimi sorunu mu var canım. Klomen falan kullanmadın mıBende program kullanıyorum ama benm yumurtlamam olmuyor du yani baksamda boştu :)
Baya olmuş sennPendik bende. 2.5 yıl oldu canım
Kullandım 1 ay sonra çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı sonra da virüs cıktı gidemedim bende kür yapıyım dedim işte canımO zman sen de yumurta gelişimi sorunu mu var canım. Klomen falan kullanmadın mı
Aynen baya oldu. Artık doğal yolla olacağını sanmıyorum canımBaya olmuş senn
Öyle deme canım dua et bol bol kötü düşünmeyelim senn sorunun neydiAynen baya oldu. Artık doğal yolla olacağını sanmıyorum canım
Anladım canım şu virüs işi bitsin devam edersin tadaviye çünkü o şekilde yani klomenle gebe kalan çokKullandım 1 ay sonra çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı sonra da virüs cıktı gidemedim bende kür yapıyım dedim işte canım
Hiç bir sorun yok canımÖyle deme canım dua et bol bol kötü düşünmeyelim senn sorunun neydi
Evet çokmuş olan da var olmayanda inşAllah gerek kalmadan oluruzAnladım canım şu virüs işi bitsin devam edersin tadaviye çünkü o şekilde yani klomenle gebe kalan çok
Hersey Allahtan dua et bende edeceğim senn için herkes içinHiç bir sorun yok canım
İnşallah gerek kalmaz canım hayırlısıEvet çokmuş olan da var olmayanda inşAllah gerek kalmadan oluruz
Elbette bende dua ediyorum hepimize inşallah olur canım mHersey Allahtan dua et bende edeceğim senn için herkes için ❤