İnşAllah canım bu aralar çok umutsuzum ya bilmiyorum hiç olmayacakmış gibi hissediyorumhepimize inşAllah
Oluyor her kadına bu mutlaka ama yapacak bişi yok bende bazen öyleyim herys Allahtan dua etmeliyiz bizimde imtihanımız bu demek ki içini rahat tut varsa kaderde olucak mutlakaİnşAllah canım bu aralar çok umutsuzum ya bilmiyorum hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Ben unutuyorum da esim hatirlatiyor sagolsun.Akzerin kokusu beni mahvettiEvet kullanıyorum ama Ramazan da zor oluyor ya Unutuyorum sen peki
Olsun katlanacağızBen unutuyorum da esim hatirlatiyor sagolsun.Akzerin kokusu beni mahvetti
Kızlar direk internetten mi siperiş ettiniz. Kız ve erkek için ayrı özellikte olanlar varmış diye videolarda gördüm. Onu nasıl ayırt edeceğiz.Ben unutuyorum da esim hatirlatiyor sagolsun.Akzerin kokusu beni mahvetti
Ben internetten siparis verdim .Kiz erkek icin olan sanirim alip kaynatilan.Bu hazir su.İki markayida internetten kendi sitesinden siparis verdim.Onemli olan taze olmasiKızlar direk internetten mi siperiş ettiniz. Kız ve erkek için ayrı özellikte olanlar varmış diye videolarda gördüm. Onu nasıl ayırt edeceğiz.
İnşAllah etkili olur canımKızlar ben aktarla konuştum abla suyu degilde caksırın cekilmiş tohumu var onu al balla karistir sabah akşam 14 gün ye dedi bende adetime 5 gün var olmazsam (ki inşallah hamileyimdir)alıp balla karıstiricam daha iyi etki ediyormuş
Kuzum ben aktara gidip aldımKızlar direk internetten mi siperiş ettiniz. Kız ve erkek için ayrı özellikte olanlar varmış diye videolarda gördüm. Onu nasıl ayırt edeceğiz.
Çakşırı bilmiyorum ama hayır kesinlikle iyi gelir canımAslan pençesi Çakşır suyu yada hayıt kökü adet düzensizligi kanama bozukluguna iyi geliyor mu bilgisi olan var mı kızlar ..
Çakşırı bilmiyorum ama hayır kesinlikle iyi gelir canım
Yaratmaz canım bitkisel ürün sonuçta ve çok faydalı bi ürün yarıda kesmen olumsuz etkilemezKızlar bilgisi olam varsa cevaplaya bilirmi lütfen. Adetin 5ci günü hayıt kullanmaya başladım ve malesef adetin 19 günün de böbrek rahatsızlığı yaşadığım ve tedaviye başladığım için yarıda kestim. Acaba yarı da kesmem olumsuz durum yarata bilirmi?
Teşekkür ederim. Peki bilginiz varmı bu kısa kullanım süresinde yumurta oluşumunda etki etmiş ola bilirmi? Aynı anda incir havuç kürü de uyguladımYaratmaz canım bitkisel ürün sonuçta ve çok faydalı bi ürün yarıda kesmen olumsuz etkilemez
Merhaba canım kaç gün kullandın ?Teşekkür ederim. Peki bilginiz varmı bu kısa kullanım süresinde yumurta oluşumunda etki etmiş ola bilirmi? Aynı anda incir havuç kürü de uyguladım
Canım nasılsın şöyle bi maziye gttm bugünAdetime 6 gün adetle başlayayım değil mi
İncir havuç kürünü 18 gün hayıtı 10 gün kullandım. Şimdi tedavi yüzünden yarıda kestimM
Merhaba canım kaç gün kullandın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?