Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ayda adet oldum Kızlar çakşır yumurtlamamı hızlandırdı ama hamile kalamadım nasip değilmiş demekki hemde beklediğim günden 2 gün önce oldum neden böyle oldu bilmiyorum ama çok üzgünüm
Uzulmeyin kısmet böyleymiş. Umudunuzu kaybetmeyin önümüzdeki ay yine denersiniz. Her adet olduğumda bende çok üzülüyorum ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Eminim bizim mucizelerimiz de bizi bulucak

İnşallah tez zamanda bulur çok yorulduğumu hissediyorum bu ay aşılama deniycem nasipse inşallah o şekilde tutar

İnşallah tez zamanda bulur çok yorulduğumu hissediyorum bu ay aşılama deniycem nasipse inşallah o şekilde tutar
İnanın bende o durumdayım ve etrafımda kimseyle paylaşamıyorum üzüntümü bile. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bu denemede olumlu sonuç alırsınız. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın tedavi sürecinde. Allah yardımcınız olsun

Ben bu ayda adet oldum Kızlar çakşır yumurtlamamı hızlandırdı ama hamile kalamadım nasip değilmiş demekki hemde beklediğim günden 2 gün önce oldum neden böyle oldu bilmiyorum ama çok üzgünüm
Canım ilk denemendi dimi çakşırda yoksa bi kaç aydır mı kullanıyor sun ? Benm ilk denemem di geçen ay bende regl oldum 1 gün önce oldum bende günümden sanırım yumurtlama yapıyor ya hızlandrdığı için önce yumurtlama olmstr o yüzden

Üzülme canım bugün bol bol dua et Rabbim hayırlı zamanda verecektir hepimize

Üzüntüyü içine atma canım oda stres yapıyor sinir yapıyor bebek için bile engel bu durumlar rahat olmamız gerekiyor bu yüzden yapacak başka bişi yok çünkü hepimiz bir gün anne olacağız

Üzüntüyü içine atma canım oda stres yapıyor sinir yapıyor bebek için bile engel bu durumlar rahat olmamız gerekiyor bu yüzden yapacak başka bişi yok çünkü hepimiz bir gün anne olacağız
Malesef ne kadar istesemde stres üzüntüden kurtulamıyorum. İnşallah hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu

Üzülme canım bugün bol bol dua et Rabbim hayırlı zamanda verecektir hepimize
İnşallah canım. Benim prolaktin hormonum yüksekmiş dün bunu öğrendim galiba bu yüzden hamile kalamadım hiç

Benim de prolaktin Çok yüksek aslan pençesine başladım umarım yakın zamanda düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…