Uzulmeyin kısmet böyleymiş. Umudunuzu kaybetmeyin önümüzdeki ay yine denersiniz. Her adet olduğumda bende çok üzülüyorum ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Eminim bizim mucizelerimiz de bizi bulucakBen bu ayda adet oldum Kızlar çakşır yumurtlamamı hızlandırdı ama hamile kalamadım nasip değilmiş demekki hemde beklediğim günden 2 gün önce oldum neden böyle oldu bilmiyorum ama çok üzgünüm
İnşallah tez zamanda bulur çok yorulduğumu hissediyorumUzulmeyin kısmet böyleymiş. Umudunuzu kaybetmeyin önümüzdeki ay yine denersiniz. Her adet olduğumda bende çok üzülüyorum ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Eminim bizim mucizelerimiz de bizi bulucak ❤
İnanın bende o durumdayım ve etrafımda kimseyle paylaşamıyorum üzüntümü bile. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bu denemede olumlu sonuç alırsınız. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın tedavi sürecinde. Allah yardımcınız olsunİnşallah tez zamanda bulur çok yorulduğumu hissediyorumbu ay aşılama deniycem nasipse inşallah o şekilde tutar
Canım ilk denemendi dimi çakşırda yoksa bi kaç aydır mı kullanıyor sun ? Benm ilk denemem di geçen ay bende regl oldum 1 gün önce oldum bende günümden sanırım yumurtlama yapıyor ya hızlandrdığı için önce yumurtlama olmstr o yüzdenBen bu ayda adet oldum Kızlar çakşır yumurtlamamı hızlandırdı ama hamile kalamadım nasip değilmiş demekki hemde beklediğim günden 2 gün önce oldum neden böyle oldu bilmiyorum ama çok üzgünüm
Üzülme canım bugün bol bol dua et Rabbim hayırlı zamanda verecektir hepimizeBen bu ayda adet oldum Kızlar çakşır yumurtlamamı hızlandırdı ama hamile kalamadım nasip değilmiş demekki hemde beklediğim günden 2 gün önce oldum neden böyle oldu bilmiyorum ama çok üzgünüm
Üzüntüyü içine atma canım oda stres yapıyor sinir yapıyor bebek için bile engel bu durumlar rahat olmamız gerekiyor bu yüzden yapacak başka bişi yok çünkü hepimiz bir gün anne olacağızİnanın bende o durumdayım ve etrafımda kimseyle paylaşamıyorum üzüntümü bile. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bu denemede olumlu sonuç alırsınız. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın tedavi sürecinde. Allah yardımcınız olsun
Malesef ne kadar istesemde stres üzüntüden kurtulamıyorum. İnşallah hepimiz yaşarız bu güzel duyguyuÜzüntüyü içine atma canım oda stres yapıyor sinir yapıyor bebek için bile engel bu durumlar rahat olmamız gerekiyor bu yüzden yapacak başka bişi yok çünkü hepimiz bir gün anne olacağız
İyiym canımm bu ay soğan kürü yapıyorum benCanım nasılsın şöyle bi maziye gttm bugün
İnşallah canım. Benim prolaktin hormonum yüksekmiş dün bunu öğrendim galiba bu yüzden hamile kalamadım hiçÜzülme canım bugün bol bol dua et Rabbim hayırlı zamanda verecektir hepimize
Aslan pençesi hormon dengeliyor düşürüyor canımİnşallah canım. Benim prolaktin hormonum yüksekmiş dün bunu öğrendim galiba bu yüzden hamile kalamadım hiç
İlaç başladım canım düşer inşallahAslan pençesi hormon dengeliyor düşürüyor canım
Çakşır içtim yine bu ay canım benm de bat 29 Mayıs eğer regl olursam doktora gidicem canımİyiym canımm bu ay soğan kürü yapıyorum bensen neler yapıyorsun? bat 4 haziran benim
İnşAllah canımBenim de prolaktin Çok yüksek aslan pençesine başladım umarım yakın zamanda düşer
Evet canım bende öyle düşünüyorum adet olursam doktora gideceğim aşılama yaptıracağımÇakşır içtim yine bu ay canım benm de bat 29 Mayıs eğer regl olursam doktora gidicem canım
Klomen vermişti Şubat da 1 ay kullanmıstm sadece bakalım bu sefer ne olckEvet canım bende öyle düşünüyorum adet olursam doktora gideceğim aşılama yaptıracağım
Belki sana bir kaç ay daha klomen kulkandırırKlomen vermişti Şubat da 1 ay kullanmıstm sadece bakalım bu sefer ne olck
Günde 1 tane kullandm toplam 5gündü 1 yumurta oluşmuştu bu sefer diyeceğim biraz yükseltelim şansı arttıralımBelki sana bir kaç ay daha klomen kulkandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?