Ya Allah razı olsun duygulandım bu yolda yorulan evlat hasreti çeken her anne çok güzel bir anne olur canımAh canım sen çok güzel bi anne olacaksin
şimdiden nasıl da onun sevgisiyle dolmuş yüreğin
Bende öyleYa Allah razı olsun duygulandım bu yolda yorulan evlat hasreti çeken her anne çok güzel bir anne olur canımçok duygusalım bu aralar
Yok kuzum klasik adet belirtilerim başladıHaberdar edelim mutlaka belirti vs varmı sizde
Uf ben hem duygusalım hem çok sinirli ve mutsuz sebepsiz yereYa Allah razı olsun duygulandım bu yolda yorulan evlat hasreti çeken her anne çok güzel bir anne olur canımçok duygusalım bu aralar
yaaa kıyamam kuzum üzme kendiniYa Allah razı olsun duygulandım bu yolda yorulan evlat hasreti çeken her anne çok güzel bir anne olur canımçok duygusalım bu aralar
İnsallah canım dualarında bizlere de yer ver tatlı anneyaaa kıyamam kuzum üzme kendini
az sabır alacaksın inşallah bebeğini kucağına
Beni insanların lafları çok yıpratıyor canımUf ben hem duygusalım hem çok sinirli ve mutsuz sebepsiz yere
O insanların ağzına fırıncı küreği girsin yaBeni insanların lafları çok yıpratıyor canım
üstüne mü geliyorlar baskı mi kuruyorlarBeni insanların lafları çok yıpratıyor canım
Kız Allah seniO insanların ağzına fırıncı küreği girsin ya
Ne meraklılar milletin mahremine ya olmuyor kardeşim ya gel bildiğin bi yol varsa hallet diyeceğim yakındaKız Allah senigirsin girsin
Evet üstü kapalı çocuğun olmuyorsa boşan diyor kaynanamüstüne mü geliyorlar baskı mi kuruyorlar
bebek sahibi olamadın diye
Allahım yaEvet üstü kapalı çocuğun olmuyorsa boşan diyor kaynanam
Ya işte sanıyorlar ki biz yaptık oldu. Oysaki Allah verdi de olduNe meraklılar milletin mahremine ya olmuyor kardeşim ya gel bildiğin bi yol varsa hallet diyeceğim yakında
Sonradan kayınvalideler niye sevilmiyor diye soruyorlar ne sevcem ya onu öffAllahım ya
hiç anlayamıyorum bu insanları
Yani hepimizin bi imtihanı var deniyoruz olmuyor vesile arıyoruz sadeceYa işte sanıyorlar ki biz yaptık oldu. Oysaki Allah verdi de oldu
2.5 yıl oldu canımYani hepimizin bi imtihanı var deniyoruz olmuyor vesile arıyoruz sadece
Duymamış gibi davran ne kadar zaman oldu kuzum
Benimki gibi benimde ağustosta 3 yıl oluyor2.5 yıl oldu canım
O insanların ağzına fırıncı küreği girsin ya
Walla yaYok kuzum klasik adet belirtilerim başladı
Ama bundan önceki her ay gebelik belirtilerim oluyordu artık dinlemiyorum o dengesizi beni ele geçiriyor
Olur inşallah canım demek ki hamile kalabiliyorsun kafanı rahatlatBenimki gibi benimde ağustosta 3 yıl oluyor
Bi kere düşük yaptım geçen ağustos ayında bidaha yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?