• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah kuzum
Karnım habire ağrıyor ya üşüttüm mü bilemedim regl ağrısı böyle her dakika her dakika
Olabilir belki ayaklarını üşüttüysen daha fazla hissediyosundur. Ramazan’a da hasta başlıycz pöfff

Olsa hissederdim sanki kuzum ya beklentim yok benim şuan inşallah sen hamilesindir
Bendede hiç his belirti yok kuzum tam öğle vakti yine geldi regl sancısı akşamlarıda gürül gürül karnım. Karnım böyle olunca adet oluyorum zaten
Cuma regl günü perşembe eşimin doğum günü çok isterdim ona hediye vermek

Bendede hiç his belirti yok kuzum tam öğle vakti yine geldi regl sancısı akşamlarıda gürül gürül karnım. Karnım böyle olunca adet oluyorum zaten
Cuma regl günü perşembe eşimin doğum günü çok isterdim ona hediye vermek
Canım benim ya inşallah hamilesindir ben bu çakşıra çok güveniyorum nedense regl belirtisi çoğu zaman hamilelik belirtisi de oluyomuş dediğin gibi kırmızılar gelene kadar bekleyelim bakalım bi umut

Canım benim ya inşallah hamilesindir ben bu çakşıra çok güveniyorum nedense regl belirtisi çoğu zaman hamilelik belirtisi de oluyomuş dediğin gibi kırmızılar gelene kadar bekleyelim bakalım bi umut
Umut fakirin ekmeği bekleyeceğiz o yüzden kuzum :KK70:
Ağzına burnuna iki üç tane çakasım geliyor kendine gel kan getirme bana diye 🤣🤣

Back