- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
Bizimde vaktimiz var güzel anne adayım asma güzel yüzünü ❤isyan etmek istemiyorum ama neden böyle ya neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde vaktimiz var güzel anne adayım asma güzel yüzünü ❤isyan etmek istemiyorum ama neden böyle ya neden
İnşallah yakındır o vakit canımBizimde vaktimiz var güzel anne adayım asma güzel yüzünü ❤
Inşallah kuzumİnşallah yakındır o vakit canım ♥
Olabilir belki ayaklarını üşüttüysen daha fazla hissediyosundur. Ramazan’a da hasta başlıycz pöfffInşallah kuzum
Karnım habire ağrıyor ya üşüttüm mü bilemedim regl ağrısı böyle her dakika her dakika
Evet hemde ilk günden..Olabilir belki ayaklarını üşüttüysen daha fazla hissediyosundur. Ramazan’a da hasta başlıycz pöfff
Nasip böyleymiş Ramazan’a hamile girmeyi ne çok istemiştimEvet hemde ilk günden..
Ama kırmızıları görene kadar umut var kuzummNasip böyleymiş Ramazan’a hamile girmeyi ne çok istemiştim
Olsa hissederdim sanki kuzum ya beklentim yok benim şuan inşallah sen hamilesindirAma kırmızıları görene kadar umut var kuzumm
Bendede hiç his belirti yok kuzum tam öğle vakti yine geldi regl sancısı akşamlarıda gürül gürül karnım. Karnım böyle olunca adet oluyorum zatenOlsa hissederdim sanki kuzum ya beklentim yok benim şuan inşallah sen hamilesindir
Canım benim ya inşallah hamilesindir ben bu çakşıra çok güveniyorum nedense regl belirtisi çoğu zaman hamilelik belirtisi de oluyomuş dediğin gibi kırmızılar gelene kadar bekleyelim bakalım bi umutBendede hiç his belirti yok kuzum tam öğle vakti yine geldi regl sancısı akşamlarıda gürül gürül karnım. Karnım böyle olunca adet oluyorum zaten
Cuma regl günü perşembe eşimin doğum günü çok isterdim ona hediye vermek
Umut fakirin ekmeği bekleyeceğiz o yüzden kuzumCanım benim ya inşallah hamilesindir ben bu çakşıra çok güveniyorum nedense regl belirtisi çoğu zaman hamilelik belirtisi de oluyomuş dediğin gibi kırmızılar gelene kadar bekleyelim bakalım bi umut
Haahhaa bende arada sövmüyo değilim o kadar haklısın kiUmut fakirin ekmeği bekleyeceğiz o yüzden kuzum
Ağzına burnuna iki üç tane çakasım geliyor kendine gel kan getirme bana diye
Kızlar inşAllah hepimiz hamileyizdirCanım benim ya inşallah hamilesindir ben bu çakşıra çok güveniyorum nedense regl belirtisi çoğu zaman hamilelik belirtisi de oluyomuş dediğin gibi kırmızılar gelene kadar bekleyelim bakalım bi umut
Canm yumurtalama için erkekde de sperm kalitesi için ileri hareketlkl vsmerak ettiğim bir konu var ben eşime çaksır suyu kullandırdım bende mi içmem gerekiyor
çaksır suyu kadında iyi geldiğini bilmiyordumCanm yumurtalama için erkekde de sperm kalitesi için ileri hareketlkl vs
Doğrudur canım ben böyle bişi olduğunu bile bilmiyordum taki çocuk isteyene kadarçaksır suyu kadında iyi geldiğini bilmiyordum
erkekte sadece işe yarıyor sanıyordum
Ah ah daha neler ogrenecegizDoğrudur canım ben böyle bişi olduğunu bile bilmiyordum taki çocuk isteyene kadar
İnşAllah canımAh ah daha neler ogrenecegiz
Canım inşallah bir an bebiş sahibi oluruz
Canm immunat marka mıydı onlar pahalı oluyor geneldeBir şişe hayıt suyu aldım canım bir aylık akatar dan ama ben kazıklandım sanırım 130 liraya aldım