- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
Senin belirti var mı kuzumWalla ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin belirti var mı kuzumWalla ya
Tek yumurtam var oda boş gebelik oldu sadece kese oluştuOlur inşallah canım demek ki hamile kalabiliyorsun kafanı rahatlat
Allah rahmet eylesin canım mekani cennet olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahTek yumurtam var oda boş gebelik oldu sadece kese oluştu
Boşaltamıyorum annemi kaybettim 1 seneyi geçti toparlayamıyorum stres olarak
Rabbim sana tez vakitte nasip etsin inşallah kuzum
Walla bilmiyorum sancı vuruyor baya hiç düşünmek istemiyorum ben çakşır kullandım işte topiği açtım buradaki bekliyoruzSenin belirti var mı kuzum
Iyiki açmışsınWalla bilmiyorum sancı vuruyor baya hiç düşünmek istemiyorum ben çakşır kullandım işte topiği açtım buradaki bekliyoruz
Sebepsiz canım her şeye baktırdık bir problem yok olur dediler ama olmuyorBi sorun var mı kuzum senin sebepsiz mi
Allah rahmet eylesin canım rabbim sabırlar versin bu acını unutturacak güzel evlatlar versin inşallah Senle bat aynı bizim bende 24 ünü bekliyorum ama bende hiç bir belirti yokTek yumurtam var oda boş gebelik oldu sadece kese oluştu
Boşaltamıyorum annemi kaybettim 1 seneyi geçti toparlayamıyorum stres olarak
Rabbim sana tez vakitte nasip etsin inşallah kuzum
Kadınlarda da yumurta gelişimini destekliyor hamilelik isteyenlere destek verdiği söyleniyorKızlar çakşır ne ise yarıyor kadınlarda erkekler de kullanılır diye biliyordum tesadüf gördüm postu valla aydınlatırmısınız beni de
Canım topiğime hosgeldinKızlar çakşır ne ise yarıyor kadınlarda erkekler de kullanılır diye biliyordum tesadüf gördüm postu valla aydınlatırmısınız beni de
Daha erken canım devam etmelisin testler siliknKızlar testimi yorumlar misiniz akşam tekrarlayim mi sizce? 12. Günüm duzensiz adet ve pco var
Tamam tesekkurler :)Daha erken canım devam etmelisin testler silikn
Canım tekrarlamana gerek yok yarın pik olacak muhtemelenKızlar testimi yorumlar misiniz akşam tekrarlayim mi sizce? 12. Günüm duzensiz adet ve pco var
Benimde başladı bugün kuzum bende sana yazcaktımMatmazeell canım benim adet sancıları Başladı yavaştan
24ü canım senle aynı günBenimde başladı bugün kuzum bende sana yazcaktım
Ne zamandı bat kuzum
Çok üzgünüm ya daha olmadan bile üzülmeyi başarıyorumBenimde başladı bugün kuzum bende sana yazcaktım
Ne zamandı bat kuzum
Bende öyle ya adet belirtisi gelince sıkıntım başlıyor hele adet günü depresyona giriyorum her ayÇok üzgünüm ya daha olmadan bile üzülmeyi başarıyorum
isyan etmek istemiyorum ama neden böyle ya nedenBende öyle ya adet belirtisi gelince sıkıntım başlıyor hele adet günü depresyona giriyorum her ay