- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Canım hamile kalmak için yumurtlama olması içinCahilliğime verin ben bilmiyorum
tam olarak ne için bu şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamile kalmak için yumurtlama olması içinCahilliğime verin ben bilmiyorum
tam olarak ne için bu şey
Canım 14.nisan da çatladı ise 27 Nisan da falan adet olman lazım senin14. De canım çatladı 13. De yumurtlama
anladım çok teşekkür ederimCanım yumurta gelişimine falan iyi geliyormuş
Oda bugün aklıma geldi sana soruyum dedim bugün baya hareketli karnım kasıklarım cok dua ediyorum inşAllah hamile kalrızCanım 14.nisan da çatladı ise 27 Nisan da falan adet olman lazım senin
İnşAllah canım hadi bakalım hayırlısı ileOda bugün aklıma geldi sana soruyum dedim bugün baya hareketli karnım kasıklarım cok dua ediyorum inşAllah hamile kalrız
Seninde mi olmuyor canım bebeğinanladım çok teşekkür ederim
eşinle konusabldnmiİnşAllah canım hadi bakalım hayırlısı ile ❤
Benim bir oğlum var canım. Olmuyor değil de merak ettim geldimSeninde mi olmuyor canım bebeğin
Ben yumurtlama olan değilde çatlama olan günden 14.gün adet oluyorum canımOda bugün aklıma geldi sana soruyum dedim bugün baya hareketli karnım kasıklarım cok dua ediyorum inşAllah hamile kalrız
Hiç o konulara girmiyoruz canım oda olursa olur modun da ilişkiye görev gibi girmek istemiyorum diyoreşinle konusabldnmi
Allah bağışlasın canımBenim bir oğlum var canım. Olmuyor değil de merak ettim geldim
teşekkür ederim hayatımAllah bağışlasın canım
İnşAlalh canım ya o zaman az zamanım kalmısBen yumurtlama olan değilde çatlama olan günden 14.gün adet oluyorum canım
Iki ihtimalide göz önüne alarak hesapla
Inşallah olumlu olsun hepimizinki❤
Allah bağışlasın inşAllahBenim bir oğlum var canım. Olmuyor değil de merak ettim geldim
İnşallah gerçekten yokluğu cok zorteşekkür ederim hayatım
Allahım inşallah sizlere de nasip eder.
Bakalım hayırlısı kuzumHiç o konulara girmiyoruz canım oda olursa olur modun da ilişkiye görev gibi girmek istemiyorum diyor
Senin 27 nisan benimde 24 nisan az kaldı artıkİnşAlalh canım ya o zaman az zamanım kalmıs
Evet canım inşallah hayırlısı olsunBakalım hayırlısı kuzum
Ah canım sen çok güzel bi anne olacaksinİnşallah gerçekten yokluğu cok zor
Haberdar edelim mutlaka belirti vs varmı sizdeSenin 27 nisan benimde 24 nisan az kaldı artık