• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hayıt suyunu bu ay yeni kullanmaya başaldım canım yani bir zararı yok yararını ay sonu göreceğiz 😊
Anladım teşekkür ederim. Sonucunuzu burada paylaşırsanız çok iyi olur. Bizim için de bilgi olur. İnşallah güzel sonuç alırsınız💖

İnşallah vesile olur canım hamile kaldığında kendiliğinden mi oldu peki bayağı beklemişsin sende hamile kalana kadar 🥺 Allah nasip eder inşallah bu ay. Yaş kaçtı senin canım
Kendiliğinden oldu kuzum bekledim ummadık bi anda oldu ama düştü 😔
Yaşım 26 kuzum senin kaç

Caksır fsh ı yukseltiyor mu.hiç kontrol ettirdinz mi degerinizi

İnşallah yine hamile kalacaksın canım benim ♥ Bende temmuzda 27 olcam
Bende temmuzda 26 🙈
Yengeçseniz eğer bu duygusallık bizi süründürür 🤣🤣
Sağlıkla bu ay hamiş ol inşallah canım 🧡

Bende temmuzda 26 🙈
Ya sorma hayatımın her alanında bu duygusallık beni mahvediyor 😂 temmuzun kaçı senin ?

Bende temmuzda 26 🙈
İnşallah hepimiz kalalım canım hiç kimse bununla imtihan olmasın inşallah dua ederken asla tek kendime etmiyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah ♥️♥️♥️

Ya sorma hayatımın her alanında bu duygusallık beni mahvediyor 😂 temmuzun kaçı senin ?
Heleki konu anneliğe gelince delilik sınırına yaklaşıyor akıl böyle uzaktan el sallıyor 🤣🤣
Benim 12 kuzum senin😍

Heleki konu anneliğe gelince delilik sınırına yaklaşıyor akıl böyle uzaktan el sallıyor 🤣🤣
Benim 12 kuzum senin😍
Sorma vallahi öldüm bittim şu 14 ayda 😂 19 Temmuz benimde canım 😍

Kuzum benim vaya var daha 18 gün falan
Canım şey sorucam ya yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl oluyoruz ben şmdi normal yumurtlamıyorum ya hani çakşır ile oldu ya yarın 8.gün yumurtlayalı o zaman benm 6 gün mü var regl olmama?🙈
Normal de bat 1 Mayıs 🙈🤭

Canım şey sorucam ya yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl oluyoruz ben şmdi normal yumurtlamıyorum ya hani çakşır ile oldu ya yarın 8.gün yumurtlayalı o zaman benm 6 gün mü var regl olmama?🙈
Normal de bat 1 Mayıs 🙈🤭
Canım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi lazım ben 15. Gün regli oluyorum

Canım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi lazım ben 15. Gün regli oluyorum
O zaman 6 gün mü var yani takivimin de 1 Mayıs diyor ama oradaki yumurtlama tarihi başka ben çakşır ile yumurtladm ya sen demek istediğimi anladınmı🙈🙈🙈

O zaman 6 gün mü var yani takivimin de 1 Mayıs diyor ama oradaki yumurtlama tarihi başka ben çakşır ile yumurtladm ya sen demek istediğimi anladınmı🙈🙈🙈
Ayın Kaçında çatlamıştı canım yumurta

Back