- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 83
- 31
Bu ay olmazsa bende öyle yapıcam canım inşallah güzel haberlerle dolsun burasıAynen canım o tatlı bayanı bende görmüştüm mesela bu ay ilk kullanışım bırakmayacağım ben adete kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay olmazsa bende öyle yapıcam canım inşallah güzel haberlerle dolsun burasıAynen canım o tatlı bayanı bende görmüştüm mesela bu ay ilk kullanışım bırakmayacağım ben adete kadar
Yumurtlamaya kadar ıcelım o zaman yanı 10 gun kadar ıcmıs olucaz bu sekılde tesekkurler canımYumurtlamadan sonra da içenler olmuş Gülbahar ölçü var YouTube da denk geldiniz mi bilmiyorum o 14 gün içmiş içtiği ay da hamile kalmış zaten ama ne olur ne olmaz diye şuan kendisi de herkese yumurtlamaya kadar için diyor
Benmde dün o kadar vurduki birde karnım dan sesler geliyo sanki gocurduyor bata 10 gün kaldı bende keşke bırakmasaydım bidahki ay bırakmıycam eğer bu ayrılmazsa bende gülbahrdan etkilenerek başladım zaten bu çaksıra senn bata ne kadar varCanım devam ediyorum hala ama yumurtlama oldu mu olacak mi hiç bilmiyorum onu takip etmiyorum. Sağ kasığım da doluluk hissediyorum hafif sancı ağrı
Evet kesinlikleBu topiği açtığıma o kadar mutluyum ki hepimiz bir araya geldik yılmak çok yola devam bu ay olmazsa devam ediyoruz kızlar herkes haberdar etsin birbirini
İnaşallah canımBu ay olmazsa bende öyle yapıcam canım inşallah güzel haberlerle dolsun burası
Kuzum benim vaya var daha 18 gün falanBenmde dün o kadar vurduki birde karnım dan sesler geliyo sanki gocurduyor bata 10 gün kaldı bende keşke bırakmasaydım bidahki ay bırakmıycam eğer bu ayrılmazsa bende gülbahrdan etkilenerek başladım zaten bu çaksıra senn bata ne kadar var
Olsun oda gelir canımKuzum benim vaya var daha 18 gün falan
Bende hayit suyu aldım umarim faydasini görürüz umarımBen de hayııt suyu başlayacağım gelsem olur mu
İnşAllah canımBende hayit suyu aldım umarim faydasini görürüz umarım
Siz hayıt suyuna başladınızmı? Bi yararı oldumu size? Ben de başlamak istiyorum ama kararsızımBen de hayııt suyu başlayacağım gelsem olur mu
Ben hayıt suyunu bu ay yeni kullanmaya başaldım canım yani bir zararı yok yararını ay sonu göreceğizSiz hayıt suyuna başladınızmı? Bi yararı oldumu size? Ben de başlamak istiyorum ama kararsızım
Ben hazır şişe de suyunu aldım canımmKIzlar hayıtı çay olarak mı tüketiyorsunuz
Ben de tohum olarak aldım balla karıştırıp tüketiyorumBen hazır şişe de suyunu aldım canımm
Oda olur canım ne zamann başladınBen de tohum olarak aldım balla karıştırıp tüketiyorum
Oda olur canım ne zamann başladın
Biraz geç başlamışsın canım2 gündür kullanıyorum bakalım 3 gün sonra yumurtlama zamanım,bekliyorum
Evet maalesef Kargo elime geç ulaştı durumlardan ötürü olmazsa diğer ay devam ederimBiraz geç başlamışsın canım
Hayırlısı olsun canım inşallahEvet maalesef Kargo elime geç ulaştı durumlardan ötürü olmazsa diğer ay devam ederim☺