Yumurtlama gorunce birakiyorsun ben 10 gun kullanmistim sadece ve o ay hamile kaldimMerhaba kızlar bende bu ay kullandım adetten sonra yumurtlama görene kadar sonra devam etmedim ama etmek mi lazımdı acaba ? Bat 24 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gorunce birakiyorsun ben 10 gun kullanmistim sadece ve o ay hamile kaldimMerhaba kızlar bende bu ay kullandım adetten sonra yumurtlama görene kadar sonra devam etmedim ama etmek mi lazımdı acaba ? Bat 24 nisan
Ay ne kadar güzel ya darısı bizeYumurtlama gorunce birakiyorsun ben 10 gun kullanmistim sadece ve o ay hamile kaldim
Insallah sizinde hayirli haberlerinizi duyariz burda.Ay ne kadar güzel ya darısı bize
Arkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Haşimato ve pko hastalıklarım var. 2ayda 1 regl oluyorum.
çocuk istiyorum. uzun zamandır istiyoruz fakat tamamen takip ederek denediğimiz söylenemez. Zaten regl dönemlerim düzensiz olduğu için takip etmek çok zor oluyor. Çakşır kökünü duydum. Şimdi benim bir kaç sorum var tecrübelilerin destek olmasını isterim.
Evde benim çakşır kökü otum var. Onu kaynatıp suyunu içsem aynı etki olur mu? Bir de benim adetim biteli 4 oldu, şimdi başlayabilir miyim? Aynı zamanda soğan kürüne başladım, ikisini aynı anda yapabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Yok maalesef yine hiç bir belirtim yok ama belirti olmadan da hamilelikler yaşanabiliyor ona güvenerek bekliyorum sizde var mıVar mı herhangi bi belirtiniz
Bende bıraktım inşallah tutar ya henüz hiç bir belirtim yokYumurtlama gorunce birakiyorsun ben 10 gun kullanmistim sadece ve o ay hamile kaldim
Anladım canım benim yumurtlama biraz daha erken oldu 7 gün falan içtim8.günde oldu yumurtlama 9 gün falan kullandım canım
Hemen belirti oluyor mu kiAnladım canım benim yumurtlama biraz daha erken oldu 7 gün falan içtim
Canım tşk ederiz bilgin için ben ilk defa senden duydum zarar gören insanı bu şekilde hemdeKizlar hemsireyim ve bunu anlatmayi kendime borc bildigin icin yazicagim. Bir bayan hastanenin aciline basvuruo nefes alamiyorm diye o hastanede bu hastaneye bayagi gezio en son bizim orada yatti. Gogua hastliklarinda. Hastaligi bile tam anlasilmadi ama Olay su dort senedir cocugu olmamis. Bayanin. Sonra herkesin denedigi hayir otunu kullamis bir sure. Gunde bir kere galiba. .... Inanin tedavisi okdr uzun surdu ki. Evet herkeste olacak diye bisey yok ama kadin olumden dondu agliyordu lutfen her otu cayi denemeyin sizi anlamaya calisiyorm o bayanada Dua ediyorm rabbim kimseyi caresiz birakmasn ama lutfen bu yontemler tehlikeli
Ben soylemek istedim. Yine herkesin hur iradesi ve yine diorm Allah kimseyi caresiz birakmasn. Dua ediyorm rabbim isteyen herkese nasip etsin hep namazlarimda Dua ederm. Ama her denilene tamah etmeyinCanım tşk ederiz bilgin için ben ilk defa senden duydum zarar gören insanı bu şekilde hemde
Canım valla hiç hamile kalamadım o yüzden bilmiyorum belirti oluyo mu hemen duyduklarıma göre belirti yaşayanda var yaşamayandaHemen
Hemen belirti oluyor mu ki
Benimde öyle bir belirtim yok kuzumYok maalesef yine hiç bir belirtim yok ama belirti olmadan da hamilelikler yaşanabiliyor ona güvenerek bekliyorum sizde var mı
İnşallah canım inşallah ya ben zaten öyle pek adet sancısı belirtisi falan da yaşamam göğüslerim bile pek ağrımaz biraz şişer sadece regl öncesi o yüzden bende belirti olmaz belki En azından adet öncesi dönemde olmayabilir diye düşünüyorum. Gerçi he ray bu umutla bekliyorum bişey çıkmıyo ama Allah büyüktürBenimde öyle bir belirtim yok kuzum
Bu ay yumurtlama gününden itibaren ne zaman ilişki olsa karnım ağrıdı yumurtalığım batıyor sızlıyor hapşırırken falan korktum bişey mi oldu yumurtalığıma diye
Beliritsiz çok hamile olan var insallah öyle olur ❤
Bakalım canım yaCanım valla hiç hamile kalamadım o yüzden bilmiyorum belirti oluyo mu hemen duyduklarıma göre belirti yaşayanda var yaşamayanda
Benimde karnım gurul gurul guruldar ben geliyorum der ama geçen ay sıfır gurultu ama yine geldi tipsiz suratsız gelmeyesiceİnşallah canım inşallah ya ben zaten öyle pek adet sancısı belirtisi falan da yaşamam göğüslerim bile pek ağrımaz biraz şişer sadece regl öncesi o yüzden bende belirti olmaz belki En azından adet öncesi dönemde olmayabilir diye düşünüyorum. Gerçi he ray bu umutla bekliyorum bişey çıkmıyo ama Allah büyüktür
14. Ay bu ay canım bizim sizin ne kadar oldu bi düşüğün var galiba senin dimiBenimde karnım gurul gurul guruldar ben geliyorum der ama geçen ay sıfır gurultu ama yine geldi tipsiz suratsız gelmeyesice
Ne kadar zamandır deniyorsunuz kuzum
Evet canım bi düşüğüm var 2.5 yıl oldu düşük yapalıda 7 ay oldu mayısa kadar dene olmazsa gel demişti doktor ama virüs belası cıktı bende o yüzden çakşır denedim inşallah hepimize vesile olur ❤14. Ay bu ay canım bizim sizin ne kadar oldu bi düşüğün var galiba senin dimi
İnşallah vesile olur canım hamile kaldığında kendiliğinden mi oldu peki bayağı beklemişsin sende hamile kalana kadar Allah nasip eder inşallah bu ay. Yaş kaçtı senin canımEvet canım bi düşüğüm var 2.5 yıl oldu düşük yapalıda 7 ay oldu mayısa kadar dene olmazsa gel demişti doktor ama virüs belası cıktı bende o yüzden çakşır denedim inşallah hepimize vesile olur ❤