Bende öyle biliyordum ama kadınlar için de iyiymiş benim yumurtamı çok hızlı büyüttü mesela önceki ay 19. Gün yumurtlama gördüm bu ay 13.gün. Daha yeni başlamışsın aslında hemen yapmasaydın biraz rahat devam etseydin korunmanın geciktireceğini sanmıyorum benKızlar ben çakşırı erkekler için duymuştum hatta eşime aldım kullanacak bu ay. Ben de hayıt tohumu kullanıyorum bal ile karıştırıp aç karına sabahları alıyorum. Henüz iki aydır deniyoruz acele mi ediyorum bilmiyorum 2 yıl olacak evleneli. Korunduğumuz için geç mi olacak sizce
Evet haklısın biraz acele ediyorum galiba. Bazı planlarımız var acelemiz o yüzden biraz, tabii Allahın işine karışılmaz nasip ne zamanBende öyle biliyordum ama kadınlar için de iyiymiş benim yumurtamı çok hızlı büyüttü mesela önceki ay 19. Gün yumurtlama gördüm bu ay 13.gün. Daha yeni başlamışsın aslında hemen yapmasaydın biraz rahat devam etseydin korunmanın geciktireceğini sanmıyorum ben
Aynen yaş sıkıntınız yoksa hiç acele etmeyin daha yeni başlamışsınız olur inşallahEvet haklısın biraz acele ediyorum galiba. Bazı planlarımız var acelemiz o yüzden biraz, tabii Allahın işine karışılmaz nasip ne zaman
Canım inşAllah olur doktora gttn mi hani bi sıkıntı vs varmı diye her kürün kendince yararları varKızlar ben çakşırı erkekler için duymuştum hatta eşime aldım kullanacak bu ay. Ben de hayıt tohumu kullanıyorum bal ile karıştırıp aç karına sabahları alıyorum. Henüz iki aydır deniyoruz acele mi ediyorum bilmiyorum 2 yıl olacak evleneli. Korunduğumuz için geç mi olacak sizce
Ama hani acelede etme stresden uzak durKızlar ben çakşırı erkekler için duymuştum hatta eşime aldım kullanacak bu ay. Ben de hayıt tohumu kullanıyorum bal ile karıştırıp aç karına sabahları alıyorum. Henüz iki aydır deniyoruz acele mi ediyorum bilmiyorum 2 yıl olacak evleneli. Korunduğumuz için geç mi olacak sizce
Canım sen kaç aydr kullanıyorsn çakşırıBende öyle biliyordum ama kadınlar için de iyiymiş benim yumurtamı çok hızlı büyüttü mesela önceki ay 19. Gün yumurtlama gördüm bu ay 13.gün. Daha yeni başlamışsın aslında hemen yapmasaydın biraz rahat devam etseydin korunmanın geciktireceğini sanmıyorum ben
Bu ilk denemem çakşırıCanım sen kaç aydr kullanıyorsn çakşırı
Evet genel bi kan testi yaptırdım hemoglobin troit değerleri vs. Ve vajinal ultrasonla da baktı sıkıntı yok, regl gününde de hormon testi için gideceğim. Kürü sadece faydalı diye kullanmaya başladımCanım inşAllah olur doktora gttn mi hani bi sıkıntı vs varmı diye her kürün kendince yararları var
Ama hani acelede etme stresden uzak dur
[/QUO
Stresten uzak duramıyorum sebepsizce kendimi hamileliği düşünürken buluyorum düşünmeyeyim derken aklımdan çıkmaz oldu
Anladım Canm benimdeBu ilk denemem çakşırı
AnladımEvet genel bi kan testi yaptırdım hemoglobin troit değerleri vs. Ve vajinal ultrasonla da baktı sıkıntı yok, regl gününde de hormon testi için gideceğim. Kürü sadece faydalı diye kullanmaya başladım
Canm naptın nasıl gidiyor hayıtO zman iç adet geçikmen olursa bırak
Geçen ay kullandım ama onuç alamadım. Bu ay da kullandım. Beklemedeyim şimdilik. İnşalllah olumlu sonuç alırım.Evet tadi cok tuhaf bende zar zor ictim ☺ ne zaman basladinz
Hayır kullanmadım. Şu an soğan kürü yapıyorum ama onu da 2 gündür akşamları içmeyi unutuyorum. Hayıt nasıl yapılıyor?Hayıt kullandın mı peki pco isen hayıt daha etkili senin için
Yumurtlamadan sonra da içenler olmuş Gülbahar ölçü var YouTube da denk geldiniz mi bilmiyorum o 14 gün içmiş içtiği ay da hamile kalmış zaten ama ne olur ne olmaz diye şuan kendisi de herkese yumurtlamaya kadar için diyorAma 14 gun ıcemıyoruz ki bırı acıklayanılır mi bunu cunkı zaten regl bır hafta gıbı bır sure oluyor ee bıtınce çaksıra baslayacagına gore reglden yumurtlamaya 1 hafta kalmıs oluyor nasıl 14 gun ıcmıs olucaksın o zaman cunkı yumurtlamadan sonra ıcmıyoruz dıye bılıyorum
Yumurtlama görmüşmüydün canımGeçen ay kullandım ama onuç alamadım. Bu ay da kullandım. Beklemedeyim şimdilik. İnşalllah olumlu sonuç alırım.
Canım devam ediyorum hala ama yumurtlama oldu mu olacak mi hiç bilmiyorum onu takip etmiyorum. Sağ kasığım da doluluk hissediyorum hafif sancı ağrıCanm naptın nasıl gidiyor hayıt
hareketlilik vs var mı sende
Aynen canım o tatlı bayanı bende görmüştüm mesela bu ay ilk kullanışım bırakmayacağım ben adete kadarYumurtlamadan sonra da içenler olmuş Gülbahar ölçü var YouTube da denk geldiniz mi bilmiyorum o 14 gün içmiş içtiği ay da hamile kalmış zaten ama ne olur ne olmaz diye şuan kendisi de herkese yumurtlamaya kadar için diyor
Canım hatırın otu da varmış hazır şişe de satılan suyu da var hatta hap şeklide varmış ben suyunu aldım bir şişe aktardan onu içiyorumHayır kullanmadım. Şu an soğan kürü yapıyorum ama onu da 2 gündür akşamları içmeyi unutuyorum. Hayıt nasıl yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?