• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay olmazsa sonraki ay 14 gün içelim tam ama inşallah olur 😍
İnşAllah hayırlı zamanda ise gerek olmadan hamiş olalım hepimiz benmde yumurtlamam hemen oldu sanki benm 8. Günde yumurtlamam oldu snraki günde de çatladı sonrada içemeyi bıraktım snn nals oldu🙈

İnşAllah hayırlı zamanda ise gerek olmadan hamiş olalım hepimiz benmde yumurtlamam hemen oldu sanki benm 8. Günde yumurtlamam oldu snraki günde de çatladı sonrada içemeyi bıraktım snn nals oldu🙈
Benimde 13. Günde oldu toplam 7 gün falan içtim çakşırı 😊 az kaldı benim bi hafta falan var 😍

Az kalmış mutlaka haber ver başka bişi kullandın mı onunla beraber 🥰🙈
Keçiboynuzu pekmezi de yemeye çalıştım çok düzenli olmasa da folik asit her ay alıyorum zaten bide bu ay ekstra d vitamini almaya başladım elimden gelen her şeyi yapıyorum anlayacağın 😂

Keçiboynuzu pekmezi de yemeye çalıştım çok düzenli olmasa da folik asit her ay alıyorum zaten bide bu ay ekstra d vitamini almaya başladım elimden gelen her şeyi yapıyorum anlayacağın 😂
Benimde 1 hafta kaldı bende çakşır kullandım 🙋🏻‍♀️

Bende eşime yedirdim onu birde çakşır canım ben arada Aslan pençesi de kullandım 🙈 tutmazsa bende bdhki ay kullanacagım folik bitmişti almamıstım 😊

Bende eşime yedirdim onu birde çakşır canım ben arada Aslan pençesi de kullandım 🙈 tutmazsa bende bdhki ay kullanacagım folik bitmişti almamıstım 😊
Şifa olsun inşallah ♥️ Çakşırı sen kaç gün kullanmış oldun toplam

Back