- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 83
- 31
Gecikme yapmaz bence sizi bilmiyorum ama benim yumurtlamam çok çabuk oldu çakşır içince zaten yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet olunuyo bebek olmazsaGecikme yapıyor mudur sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikme yapmaz bence sizi bilmiyorum ama benim yumurtlamam çok çabuk oldu çakşır içince zaten yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet olunuyo bebek olmazsaGecikme yapıyor mudur sence
Bence yapmaz kuzumGecikme yapıyor mudur sence
İnşAllah hayırlı zamanda ise gerek olmadan hamiş olalım hepimiz benmde yumurtlamam hemen oldu sanki benm 8. Günde yumurtlamam oldu snraki günde de çatladı sonrada içemeyi bıraktım snn nals olduBu ay olmazsa sonraki ay 14 gün içelim tam ama inşallah olur
Eğer bu ay tutmazsa bidahki ay bırakmam bende suan bata 13 gün varBence yapmaz kuzum
Hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmazEğer bu ay tutmazsa bidahki ay bırakmam bende suan bata 13 gün var
Sanada hepimize inşAllah kuzumHayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz
Benimde 13. Günde oldu toplam 7 gün falan içtim çakşırı az kaldı benim bi hafta falan varİnşAllah hayırlı zamanda ise gerek olmadan hamiş olalım hepimiz benmde yumurtlamam hemen oldu sanki benm 8. Günde yumurtlamam oldu snraki günde de çatladı sonrada içemeyi bıraktım snn nals oldu
Az kalmış mutlaka haber ver başka bişi kullandın mı onunla beraberBenimde 13. Günde oldu toplam 7 gün falan içtim çakşırı az kaldı benim bi hafta falan var
Keçiboynuzu pekmezi de yemeye çalıştım çok düzenli olmasa da folik asit her ay alıyorum zaten bide bu ay ekstra d vitamini almaya başladım elimden gelen her şeyi yapıyorum anlayacağınAz kalmış mutlaka haber ver başka bişi kullandın mı onunla beraber
Benimde 1 hafta kaldı bende çakşır kullandımKeçiboynuzu pekmezi de yemeye çalıştım çok düzenli olmasa da folik asit her ay alıyorum zaten bide bu ay ekstra d vitamini almaya başladım elimden gelen her şeyi yapıyorum anlayacağın
Sende haber ver mutlakaBenimde 1 hafta kaldı bende çakşır kullandım
Bende eşime yedirdim onu birde çakşır canım ben arada Aslan pençesi de kullandım tutmazsa bende bdhki ay kullanacagım folik bitmişti almamıstımKeçiboynuzu pekmezi de yemeye çalıştım çok düzenli olmasa da folik asit her ay alıyorum zaten bide bu ay ekstra d vitamini almaya başladım elimden gelen her şeyi yapıyorum anlayacağın
2.5 yılı geçti bi tane düşüğüm var hep olumsuz oldu o yüzden umudum yok pek fazlaSende haber ver mutlaka
Dua et canım öyle karamsar olma2.5 yılı geçti bi tane düşüğüm var hep olumsuz oldu o yüzden umudum yok pek fazla
Inşallah canım hepimiz için vesile olsun bu kürlerDua et canım öyle karamsar olma
Hadi inşallah hayırlı haberler yazalım buraya haftayaBenimde 1 hafta kaldı bende çakşır kullandım
Şifa olsun inşallah Çakşırı sen kaç gün kullanmış oldun toplamBende eşime yedirdim onu birde çakşır canım ben arada Aslan pençesi de kullandım tutmazsa bende bdhki ay kullanacagım folik bitmişti almamıstım
Var mı herhangi bi belirtinizHadi inşallah hayırlı haberler yazalım buraya haftaya
Evet tadi cok tuhaf bende zar zor ictim ne zaman basladinzMerhaba. Ben ve eşimde kullandık. tadını ikimizde beğenmedik. içtikten hemen sonra biraz limon suyu içince kötü tadı hemen gitti.
8.günde oldu yumurtlama 9 gün falan kullandım canımŞifa olsun inşallah ♥ Çakşırı sen kaç gün kullanmış oldun toplam