• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı ve nasıl olur
Merhaba canım hg😊
T çizgisi C çizgisinden koyu olduğu beklenir miş tam tersi yani normal de yumurtlama için ikisini koyu bekleriz sonra silikleşirse çatladı deriz gebelikte de C nin koyu olması gerek T silik gibi düşün 🤔🙈 umarım doğru anlatmışımdr 😂

Arkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Haşimato ve pko hastalıklarım var. 2ayda 1 regl oluyorum.
çocuk istiyorum. uzun zamandır istiyoruz fakat tamamen takip ederek denediğimiz söylenemez. Zaten regl dönemlerim düzensiz olduğu için takip etmek çok zor oluyor. Çakşır kökünü duydum. Şimdi benim bir kaç sorum var tecrübelilerin destek olmasını isterim.
Evde benim çakşır kökü otum var. Onu kaynatıp suyunu içsem aynı etki olur mu? Bir de benim adetim biteli 4 oldu, şimdi başlayabilir miyim? Aynı zamanda soğan kürüne başladım, ikisini aynı anda yapabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Haşimato ve pko hastalıklarım var. 2ayda 1 regl oluyorum.
çocuk istiyorum. uzun zamandır istiyoruz fakat tamamen takip ederek denediğimiz söylenemez. Zaten regl dönemlerim düzensiz olduğu için takip etmek çok zor oluyor. Çakşır kökünü duydum. Şimdi benim bir kaç sorum var tecrübelilerin destek olmasını isterim.
Evde benim çakşır kökü otum var. Onu kaynatıp suyunu içsem aynı etki olur mu? Bir de benim adetim biteli 4 oldu, şimdi başlayabilir miyim? Aynı zamanda soğan kürüne başladım, ikisini aynı anda yapabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Hayıt kullandın mı peki pco isen hayıt daha etkili senin için

delidunya delidunya canım çakşırı kullanmaya başlayalı kilo falan verdin mi dikkat ettin mi hiç. Ben hayıtı kullanmaya başlayalı 1 kilo vermişim yani çünkü başka bişey yapmadım

delidunya delidunya canım çakşırı kullanmaya başlayalı kilo falan verdin mi dikkat ettin mi hiç. Ben hayıtı kullanmaya başlayalı 1 kilo vermişim yani çünkü başka bişey yapmadım
Bebeğim hiç tartılmadım İnan ama şunu fark ettim tok tuttu beni sanki çok karnım açıkmadı ben akşamları Aslan pençesi de kullandım
Senn hayıtı bitirdin mi devam ediyor musun

Netten alablrsn ben öyle yapıyorum canım belki yumurtalama olmuştur🙈
Ben bıraktım çakışırı devam etsemiydim acaba yumurtlama gördk çatlama gördük
Valla canım çoğu yumurtlama gördükten sonra bırakmış. Ama dediğim gibi ben bırakmayacağım

Merhaba kızlar bende bu ay kullandım adetten sonra yumurtlama görene kadar sonra devam etmedim ama etmek mi lazımdı acaba ? Bat 24 nisan 🙏

Merhaba kızlar bende bu ay kullandım adetten sonra yumurtlama görene kadar sonra devam etmedim ama etmek mi lazımdı acaba ? Bat 24 nisan 🙏
Canm bende ilk defa bu ay kullandım ve bıraktım acaba etsemmi diye düşünüyorum o kadar ama yumurtlama görünce bırakın diyorlar genelde benmde de bat 1 Mayıs 🙈

Canm bende ilk defa bu ay kullandım ve bıraktım acaba etsemmi diye düşünüyorum o kadar ama yumurtlama görünce bırakın diyorlar genelde benmde de bat 1 Mayıs 🙈
Bu ay olmazsa sonraki ay 14 gün içelim tam ama inşallah olur 😍

Back