- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Canımm ben de eşim için söyledim çakşır suyunu geldi de nasıl kullnması gerekiyor sen nasıl kullanıyorsun. Aç karın tok karın fark ediyor muHadi bakalım ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm ben de eşim için söyledim çakşır suyunu geldi de nasıl kullnması gerekiyor sen nasıl kullanıyorsun. Aç karın tok karın fark ediyor muHadi bakalım ☺
Bebğim aç karnına içsinCanımm ben de eşim için söyledim çakşır suyunu geldi de nasıl kullnması gerekiyor sen nasıl kullanıyorsun. Aç karın tok karın fark ediyor mu
Bu arada eşin istiyormu konuştunuz muCanımm ben de eşim için söyledim çakşır suyunu geldi de nasıl kullnması gerekiyor sen nasıl kullanıyorsun. Aç karın tok karın fark ediyor mu
Valla kandırdım bir tek çocuk için değil ya enerji veriyormuş bağşıklığı güçlendiriyormuş dedim o yüzden içeçek canımBu arada eşin istiyormu konuştunuz mu
Hadi ya iyi yapmışsnmı diiym bilemedim ama olsun yaValla kandırdım bir tek çocuk için değil ya enerji veriyormuş bağşıklığı güçlendiriyormuş dedim o yüzden içeçek canım
Hem kadınlar hem erkekler kullanabiliyor. ben hayıt kullnadim bir dönem şimdi çakşır suyunu deniyorum inşallah yakın zamanda rabbim nasip eder.Kızlar akatar bana dedi ki genelde çakşırı erkekler için veriyoruz dedi sen hayıt al dedi. Ne farkı var canlar
Çakşır suyumu canım ?Ben geçen ay adetim bittigi ilk günden kullanmaya başladım, adetime beş gün kala test yaptırdım maalsf sonuç negatif. Hala kullaniyorum sanırım hamile kalana kadar da kullanacağım
Canım yumurtalama gördüm ve çatlamada gördüm çok şükürdelidunya ne durumdasın?
Ne zamandı pikCanım yumurtalama gördüm ve çatlamada gördüm çok şükür
Evet canım esime de içiyorumÇakşır suyumu canım ?
iyi yaptım canımHadi ya iyi yapmışsnmı diiym bilemedim ama olsun ya
Bende içiriyorum canımEvet canım esime de içiyorum
Pazartesi günü oldu pik buraya da atmıştımNe zamandı pik
Inşallah burdan ocak annelerine gidersin.Pazartesi günü oldu pik buraya da atmıştım
İnşAllah hep beraber gideriz sen pek buralara uğramadın görmedin sanırım dün resimleri atmıstm bak istersen CanımInşallah burdan ocak annelerine gidersin.
Ben bir sey yapmayacam daha oluruna biraktim piki degerlendirip. Bundan sonra tek yapacağım ovulasyon testiyle takip etmek.İnşAllah hep beraber gideriz sen pek buralara uğramadın görmedin sanırım dün resimleri atmıstm bak istersen Canım
senn ne yapıyorsun Peki nasıl gidiyor?
Senn yumurtlama sorunun yoksa dediğini yapBen bir sey yapmayacam daha oluruna biraktim piki degerlendirip. Bundan sonra tek yapacağım ovulasyon testiyle takip etmek.
Yok canım yani simdiye kadar olmadı ama kendi haline birakirmazsam stresten başıma o da gelir.Senn yumurtlama sorunun yoksa dediğini yap