- 20 Kasım 2019
- 210
- 62
- 98
- 27
InsallahhhValla fark ediyor mu bilmiyorum canım çakşır suyu diye yazdım ilk o çıktı aldım
Gönlünüze şüphe düşürmeyin hepsi birer vesile şifanıza sebep olsun inşallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahhhValla fark ediyor mu bilmiyorum canım çakşır suyu diye yazdım ilk o çıktı aldım
Gönlünüze şüphe düşürmeyin hepsi birer vesile şifanıza sebep olsun inşallah ❤
İnşAllah canım bende aynı şekilde bu arada hoş topiğimeBu ay bende mecitefendi çakşır suyu kullandım eşimle birlikte.
Ben yumurtlama görene kadar kullandım adet bitimi itibariyle bat 26 nisan bekliyorum.
Inşallah hepimiz için vesile olur
Topiğime hoş geldin canımHepsini okuyacağız canım şimdi çok teşekkürler
Canım bende iki türlü aldım biri mecitefendi diğeri akzer diye bir marka mecitefendi olanını ben su koymadan da içebiliyordum ama akzer olanı sadeleştirilmemiş su ona su koymadan içemedim çok fena alırsan akzer de anlablrsnMarkadan markaya fark ediyor mu sizce ben nursima diye bi marka siparis verdim sonra tereddut ettim emin olamadim iptal de edemedim yarin gelir heralde baslayacagim insallah
Siz akzeri begendiniz o zaman.Bende mecid efendi iciyorum suan.Canım bende iki türlü aldım biri mecitefendi diğeri akzer diye bir marka mecitefendi olanını ben su koymadan da içebiliyordum ama akzer olanı sadeleştirilmemiş su ona su koymadan içemedim çok fena alırsan akzer de anlablrsn
Mecitefendi yi rahat içtim öteki saflaşmamış olan daha iyi diye düşündüm o yüzdenSiz akzeri begendiniz o zaman.Bende mecid efendi iciyorum suan.
Hangi topik goremeedimmC Ceyizaskina12 canm bu topiğime gel
Hoşbuldum canım ❤İnşAllah canım bende aynı şekilde bu arada hoş topiğime
Bu topik işte Bende dün attım testimi göreblrsn eski msjda canım aynen bende dün gördüm yumurtlamayıKizlar bu caksir suyu gercekten ise yariyor gibi ya bugun ikinci gunum sanki koyulasmaya basladi cizgi
evet hatta bişi bile yemiyorumSilikleşme var gibi canım bgun yine yap. Sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi
Canım az önce yaptım baksana bişi yemedim içmedim henüz ilk idrar da değilSilikleşme var gibi canım bgun yine yap. Sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi
İyi yapmışsın canım basladnmı içmeyeCaksir aldimm n11den yine aldim kendi sitesinden mecitefendinin mavi tiki vardi tabsiye ederim cok guzel paketlenmisti.Bu zor gunlerde aktara gidemeyenlere duyurulur.
Yumurta çatlamış canım hayırlı olsunCanım az önce yaptım baksana bişi yemedim içmedim henüz ilk idrar da değil
Eki Görüntüle 2620034
Merhaba. Ben ve eşimde kullandık. tadını ikimizde beğenmedik. içtikten hemen sonra biraz limon suyu içince kötü tadı hemen gitti.Ben esimle birlikte kullandim 10 gun kullandik sabah aksam ac karnina bir kahve fincani ictik ama esim 5 gun icebildi tadini pek begenmedi