• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Markadan markaya fark ediyor mu sizce ben nursima diye bi marka siparis verdim sonra tereddut ettim emin olamadim iptal de edemedim yarin gelir heralde baslayacagim insallah
Canım bende iki türlü aldım biri mecitefendi diğeri akzer diye bir marka mecitefendi olanını ben su koymadan da içebiliyordum ama akzer olanı sadeleştirilmemiş su ona su koymadan içemedim çok fena alırsan akzer de anlablrsn

Canım bende iki türlü aldım biri mecitefendi diğeri akzer diye bir marka mecitefendi olanını ben su koymadan da içebiliyordum ama akzer olanı sadeleştirilmemiş su ona su koymadan içemedim çok fena alırsan akzer de anlablrsn
Siz akzeri begendiniz o zaman.Bende mecid efendi iciyorum suan.

Kizlar bu caksir suyu gercekten ise yariyor gibi ya bugun ikinci gunum sanki koyulasmaya basladi cizgi

Eklentiler

• 20200414_141838.jpg
    20200414_141838.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 33
Silikleşme var gibi canım bgun yine yap. Sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi

Caksir aldimm n11den yine aldim kendi sitesinden mecitefendinin mavi tiki vardi tabsiye ederim cok guzel paketlenmisti.Bu zor gunlerde aktara gidemeyenlere duyurulur.

Ben esimle birlikte kullandim 10 gun kullandik sabah aksam ac karnina bir kahve fincani ictik ama esim 5 gun icebildi tadini pek begenmedi
Merhaba. Ben ve eşimde kullandık. tadını ikimizde beğenmedik. içtikten hemen sonra biraz limon suyu içince kötü tadı hemen gitti.

Back