• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır hayir canim bence hicbirsey kullanma çatlaması icin. Zaten yarin öbür gun çatlayacak Allahin izniyle. Adetin duzenli mi canim senin?
Evet düzenli canım benm sorunum yumurta olusmamasydı klomen +çatlatma iğnesi kullandım çatlamamıştı kendiliğinden iğne vermişti doktor ama tutmadı virüs var diye doktora gitmedim kürleri denemek istedim bugün de çok şükür yumurtlamayı gördüm inanamıyorum gözlerime 🙈🤲🤲🤲

Konuşacak bişey yok canım zaten yeterince konuştum. Ailesinden tek bir ima daha duyarsam bırakıp gideceğim ne hali varsa görsünler. Doğuran gelin alsınlar
Canım öyle kötü düşünme hemen ima ederler sende güzelce söylersin sende yapma etme o zaman şmdilk illa isteyecek çocuk önceden peki istiyormuydu?

Hala devam mı edeyim canım ?
Gerçi testinde pozitif yapmasan da olur canım. Bir sen şimdi geçen ay klomen çatlama iğnesi kullandın yani Yumurtan çatlar o konuda kendine stres yapma bir dahaki aylarda da ilaçların iğnelerin etkisinin olduğu söyleniyor

Canım öyle kötü düşünme hemen ima ederler sende güzelce söylersin sende yapma etme o zaman şmdilk illa isteyecek çocuk önceden peki istiyormuydu?
Canım benden çok istiyordu güya beni strese sokan o sürekli bebek videoları izlemeler görünce bana izletmeler şunu alırız bunu yaparız demeler neyse canım hayırlısı olsun

Gerçi testinde pozitif yapmasan da olur canım. Bir sen şimdi geçen ay klomen çatlama iğnesi kullandın yani Yumurtan çatlar o konuda kendine stres yapma bir dahaki aylarda da ilaçların iğnelerin etkisinin olduğu söyleniyor
İnşAllah canım ama ben şubat ayında klomen kullanmıstım 2 ay oldu

Canım benden çok istiyordu güya beni strese sokan o sürekli bebek videoları izlemeler görünce bana izletmeler şunu alırız bunu yaparız demeler neyse canım hayırlısı olsun
Tamam işte o yine böyle söylemeye devam eder merak etme sende takma kafana hersye olucagına varır canım

Bu ay bende mecitefendi çakşır suyu kullandım eşimle birlikte.
Ben yumurtlama görene kadar kullandım adet bitimi itibariyle bat 26 nisan bekliyorum.
Inşallah hepimiz için vesile olur 🤲🏼

Bu ay bende mecitefendi çakşır suyu kullandım eşimle birlikte.
Ben yumurtlama görene kadar kullandım adet bitimi itibariyle bat 26 nisan bekliyorum.
Inşallah hepimiz için vesile olur 🤲🏼
Markadan markaya fark ediyor mu sizce ben nursima diye bi marka siparis verdim sonra tereddut ettim emin olamadim iptal de edemedim yarin gelir heralde baslayacagim insallah

Markadan markaya fark ediyor mu sizce ben nursima diye bi marka siparis verdim sonra tereddut ettim emin olamadim iptal de edemedim yarin gelir heralde baslayacagim insallah
Valla fark ediyor mu bilmiyorum canım çakşır suyu diye yazdım ilk o çıktı aldım
Gönlünüze şüphe düşürmeyin hepsi birer vesile şifanıza sebep olsun inşallah ❤

Back