- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Yok canım bişey kullanma çakşıra devam et sadeceCanım ben adetim bitince başladım çakşrı içmeye bugün 8.gün oldu içeli bugün de pozitif sonc gördüm testte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bişey kullanma çakşıra devam et sadeceCanım ben adetim bitince başladım çakşrı içmeye bugün 8.gün oldu içeli bugün de pozitif sonc gördüm testte
Evet düzenli canım benm sorunum yumurta olusmamasydı klomen +çatlatma iğnesi kullandım çatlamamıştı kendiliğinden iğne vermişti doktor ama tutmadı virüs var diye doktora gitmedim kürleri denemek istedim bugün de çok şükür yumurtlamayı gördüm inanamıyorum gözlerimeHayır hayir canim bence hicbirsey kullanma çatlaması icin. Zaten yarin öbür gun çatlayacak Allahin izniyle. Adetin duzenli mi canim senin?
Hala devam mı edeyim canım ?Yok canım bişey kullanma çakşıra devam et sadece
Canım öyle kötü düşünme hemen ima ederler sende güzelce söylersin sende yapma etme o zaman şmdilk illa isteyecek çocuk önceden peki istiyormuydu?Konuşacak bişey yok canım zaten yeterince konuştum. Ailesinden tek bir ima daha duyarsam bırakıp gideceğim ne hali varsa görsünler. Doğuran gelin alsınlar
Gerçi testinde pozitif yapmasan da olur canım. Bir sen şimdi geçen ay klomen çatlama iğnesi kullandın yani Yumurtan çatlar o konuda kendine stres yapma bir dahaki aylarda da ilaçların iğnelerin etkisinin olduğu söyleniyorHala devam mı edeyim canım ?
Canım benden çok istiyordu güya beni strese sokan o sürekli bebek videoları izlemeler görünce bana izletmeler şunu alırız bunu yaparız demeler neyse canım hayırlısı olsunCanım öyle kötü düşünme hemen ima ederler sende güzelce söylersin sende yapma etme o zaman şmdilk illa isteyecek çocuk önceden peki istiyormuydu?
İnşAllah canım ama ben şubat ayında klomen kullanmıstım 2 ay olduGerçi testinde pozitif yapmasan da olur canım. Bir sen şimdi geçen ay klomen çatlama iğnesi kullandın yani Yumurtan çatlar o konuda kendine stres yapma bir dahaki aylarda da ilaçların iğnelerin etkisinin olduğu söyleniyor
Tamam işte o yine böyle söylemeye devam eder merak etme sende takma kafana hersye olucagına varır canımCanım benden çok istiyordu güya beni strese sokan o sürekli bebek videoları izlemeler görünce bana izletmeler şunu alırız bunu yaparız demeler neyse canım hayırlısı olsun
Anladım canımm inşallah bu ay güzel haberi alacaksınİnşAllah canım ama ben şubat ayında klomen kullanmıstım 2 ay oldu
Hayırlısı olsun diyorum canımm elimden birşey gelmiyorTamam işte o yine böyle söylemeye devam eder merak etme sende takma kafana hersye olucagına varır canım
İnşAllah canım ama beraber başlamıştık ne güzel amaAnladım canımm inşallah bu ay güzel haberi alacaksın ❤
Birlikte başladık canım doğru ben daha devam ediyorum hayıt suyuna hemde ben adete kadar bırakmayı düşünmüyorumİnşAllah canım ama beraber başlamıştık ne güzel ama
Et canım bırakma bende bi kaç daha içerim inşAllah çatlama olur da bende bırakırımBirlikte başladık canım doğru ben daha devam ediyorum hayıt suyuna hemde ben adete kadar bırakmayı düşünmüyorum
Canım çatlayınca bırakırım herhalde bende emin değilim ne zaman bıraksamKizlar caksiri ne zaman birakacaksiniz?
Hepsini okuyacağız canım şimdi çok teşekkürlerP patatessss bu topik canım. Arkadaşlar yardımcı olurlar.
Markadan markaya fark ediyor mu sizce ben nursima diye bi marka siparis verdim sonra tereddut ettim emin olamadim iptal de edemedim yarin gelir heralde baslayacagim insallahBu ay bende mecitefendi çakşır suyu kullandım eşimle birlikte.
Ben yumurtlama görene kadar kullandım adet bitimi itibariyle bat 26 nisan bekliyorum.
Inşallah hepimiz için vesile olur
Valla fark ediyor mu bilmiyorum canım çakşır suyu diye yazdım ilk o çıktı aldımMarkadan markaya fark ediyor mu sizce ben nursima diye bi marka siparis verdim sonra tereddut ettim emin olamadim iptal de edemedim yarin gelir heralde baslayacagim insallah