- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Elbette bende dua ediyorum hepimize inşallah olur canım m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette bende dua ediyorum hepimize inşallah olur canım m
Bilmiyorum ki olablr herhalde başka bi sıkıntın yok dimi kanama vsSol gögüsümde dün gece çok sızı acı hissettim acaba hayıt dan olabilir mi delidunya
Yok canım anlamadım bendeBilmiyorum ki olablr herhalde başka bi sıkıntın yok dimi kanama vs
Aslında ben boşyere kullanıyorm hayıtı falan çünkü ilişkiye girmiyoruz ki bebek olsun. Hastalık varmış ilişkiye girince enerji kaybedecekmiş de hasta olcakmış. Ben kendi kendime sorun arıyorum salaklık yapıyorm yahu ilişkiye girmeden bebek olur mu yıldım ya valla uff
Eşim mi istemiyor öyle mi dediAslında ben boşyere kullanıyorm hayıtı falan çünkü ilişkiye girmiyoruz ki bebek olsun. Hastalık varmış ilişkiye girince enerji kaybedecekmiş de hasta olcakmış. Ben kendi kendime sorun arıyorum salaklık yapıyorm yahu ilişkiye girmeden bebek olur mu yıldım ya valla uff
Olmuş canım test pozitif
Aynen eşim öyle diyorEşim mi istemiyor öyle mi dedi
Çok şükür ya inanamıyorum sende üzülme eşinle otur konuş akşam güzelceOlmuş canım test pozitif
Çatladığını nasıl anlayacağım Peki canım ya çatlamazsaOlmuş canım test pozitif
Teste devam etmelisin canım test silikleşecek o zman demek oluyor ki yımurta çatladıÇatladığını nasıl anlayacağım Peki canım ya çatlamazsa
Konuşacak bişey yok canım zaten yeterince konuştum. Ailesinden tek bir ima daha duyarsam bırakıp gideceğim ne hali varsa görsünler. Doğuran gelin alsınlarÇok şükür ya inanamıyorum sende üzülme eşinle otur konuş akşam güzelce
Canım ben adetim bitince başladım çakşrı içmeye bugün 8.gün oldu içeli bugün de pozitif sonc gördüm testteSenin adetin kaçıncı günü ki bugun erken çatladı sanırım biraz
Çatlama olsn diye havuç suyu diyorlardı acaba yapsammıTest hep pozitif devam ederse anlaki yumurta gelişti ama çatlama olmadı
Hayır hayir canim bence hicbirsey kullanma çatlaması icin. Zaten yarin öbür gun çatlayacak Allahin izniyle. Adetin duzenli mi canim senin?Çatlama olsn diye havuç suyu diyorlardı acaba yapsammı