Banlıydım 2 günBende size yazacaktımmerve sesi çıkmıyor
Devam ediyorum çakşıra ben Aslan pençesi de aldım onuda içiyorum canım sen ne yapıyorsun?
Canım bende hayıtı kullanıyorm bakalım hayırlısı. İki aynı anda ağır gelmesin canım sanaBende size yazacaktımmerve sesi çıkmıyor
Devam ediyorum çakşıra ben Aslan pençesi de aldım onuda içiyorum canım sen ne yapıyorsun?
Canım hayırlısı olsun inşallah başka bişey denemene gerek kalmazBanlıydım 2 günpiki değerlendirdim bekliyorum. Kür yaptım diye korunmadım noşa gitmesin diye.
En son kanamam oldu demiştin canımBanlıydım 2 günpiki değerlendirdim bekliyorum. Kür yaptım diye korunmadım noşa gitmesin diye.
Kullananlardan olumlu sonuçlar gelmiş bilmiyorumCanım bende hayıtı kullanıyorm bakalım hayırlısı. İki aynı anda ağır gelmesin canım sana
Prolaktin hormonunu düzenliyormuş hormon düzenleyiciymş vsvsCanım bende hayıtı kullanıyorm bakalım hayırlısı. İki aynı anda ağır gelmesin canım sana
Bu arada senn sancın oluyormu hiç kasıklarnda böyle arada vuruyor gibiNaptın canım nasıl gidiyor
Aktardan canımCaksir suyu
Hayit tohumu
Aslan pencesi
yarabbil alemin nerden bulcam ben bunlari
Hayr suyu da almıştım benCaksir suyu
Hayit tohumu
Aslan pencesi
Aktardan canım
Hayr suyu da almıştım ben
Cnm bende kalani verirdim sana ben tekirdag çorluda oturyorum eger gonderebilirsem ptt den yollarim istersenCaksir suyu
Hayit tohumu
Aslan pencesi
Yanlış yazmışımKarantinadayiz heryer kapali canimturkiyeden kargo da gelirmi aceba onu den
O ne oda mi var
Yarın alırsınKarantinadayiz heryer kapali canimturkiyeden kargo da gelirmi aceba onu den
O ne oda mi var
Ben ovu kullanmıyorum canım. Daha öncelerde kullandım zaten. Hem elim de yok hem de onu kullanınca daha çok stres oluyorumKullananlardan olumlu sonuçlar gelmiş bilmiyorumCanım ovü yapmaya başladın mı
Henüz hissetmedim canım daha ama sen benden önce başladın belki sana etki etmeye başlamıştırBu arada senn sancın oluyormu hiç kasıklarnda böyle arada vuruyor gibi
Evet benm bugün 7.günüm başlayalı senn kaç gün oldu canım aynen ufaktan vuruyorHenüz hissetmedim canım daha ama sen benden önce başladın belki sana etki etmeye başlamıştır
Walla cidden öyle ben dün yapmaya başladım testiBen ovu kullanmıyorum canım. Daha öncelerde kullandım zaten. Hem elim de yok hem de onu kullanınca daha çok stres oluyorum
6 gün olmuş canım bana daEvet benm bugün 7.günüm başlayalı senn kaç gün oldu canım aynen ufaktan vuruyor
Aynı zamanda gidiyoruz bakalım6 gün olmuş canım bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?