Çakma Haziran Annesinden Zeynomun Hikayesi:)

esssraaa

minik kurabiyenin annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
2.434
4
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
26 eylül 2009 günü de yaptığım idrar testinde silik bir çizgiyle başladı zeynoma giden maceramız:)

teste güvenmeyip eczaneye gittim ve eczacının burnuna dayayıp bu test bozuk galiba silik çıktı,yenisini istiyorum dedim,eczacı %99 hamilesiniz dedi..öyle şaşkındık ki..sabahı zor ettik..ertesi gün pazardı ve test sonuçları en erken p.tesi veriliyordu,hemen özel bir lab. gidelim dedik,bekleyecek sabrımız yoktu..
sonucu aldık,pozitifti..
henüz hazır hissetmiyordum kendimi,eşim destekliyordu ama ben çok karmaşık duygular içindeydim..şimdi iyi ki yapmışız diyorum:)
veeee hayatımızın en önemli insanları listesinde en üst sırayı alan doktorumuzla tanıştık..
tolga ecemiş,bu isim sayesinde öyle rahat bir hamilelik geçirdim ki..ne desem az..
ilk günden itibaren verdiği güven ve güzel enerjisi içimi çok rahatlattı hep..
20.haftadan sonra suyum azalmaya başladı,kızım kordonu boynuna dolamıştı ama hiç tedirgin olmadık, tolga bey ne derse yapıyordum..
30.haftadan itibaren de her muayenede acaba doğum için gün mü verecek heyecanıyla gidiyorduk,suyum kritik sınırlardaydı..haftada hatta 4-5 günde gider olmuştuk muayeneye..
normal doğum hayalim bir yana erken doğurmak vardı gündemde..
hep yattım,sol yanım çürüdü diyecek kadar hem de..
vee haziranın muhteşem anneleri vardı hayatımda,biraz geç bir buluşmaydı ama çok kısa zamanda canım oldular..aralarında kardeşim gibi gördüğüm,hep hayatımda olacaklarını bildiğim,kuzucuklarını kendi yavrum gibi gördüğüm anneler oldu..
hep söyledim yine söylüyorum,onların duaları ilaç gibi geldi..
kızım 36+5 e kadar geldi ite kaka:)
doğum yaptığım gün yazdıklarını okuduğumda nasıl ağladım anlatamam..
hastaneden canlı yayın yapan,desteğini esirgemeyen blackime,
taaa almanyadan arayıp beni ağlama krizine sokan sılama,
yüreği hep benimle olan yesicama,
tüm anneleri temsilen geldim diyen,beni sevinçten uçuran betülüme
ve dualarını,pozitif enerjisini esirgemeyen haziran annelerine ne kadar teşekkür etsem azdır..
zeynomu her kucağıma alışımda dua ediyorum,her şey hep gönlünüze göre olsun..
yavrularınızla bi ömür çook mutlu olun,,allahım eksikliğinizi göstermesin..

gelelim 14 mayısa:)
önceki günlerde çok uykusuz kaldığım için o akşam erkenden uyudum:)
o heyecanla nasıl uyuduğumu merak edenlere de söyleyeyim;
doktoruma çok güveniyordum,arkamda dualarla bekleyen canlarım vardı,ailem yanımdaydı..
sabah 4te uyandım,hazırlandım..önceki günden kuaförüme gitmiştim zaten,kızımı karşılamaya hazırdım..
sabah 7de hastanedeydik,herkes yanımdaydı..
odaya girdikten 5 dk sonra hemşire gelip önlüğümü giydirdi,damar yolu açtı,serum taktı,ne oluyor derken ameliyathaneye gidiyorduk..eşim yatış işlemlerini yapıyordu,doğum fotoğrafçımız gelmemişti henüz..annem ve kız kardeşimle sarıldım,girdik içeriye..
hayatımda ilk kez ameliyathaneye girdiğim için şaşkındım..
anestezi uzmanımla önceden tanışmış olmak çok işime yaradı,tanıdık bir yüzdü..gördüğüm en pozitif doktor..terapist edasıyla hazırladı beni..
bu arada 9 ay bulantı çekmemiş ben kusmaya başladım,ama nasıl utanıyorum:) elimde bir kap kusuyorum:) anestezi uzmanım da tamam rahatlarsın,sen kendini hazır hissedene kadar bekliyoruz diyor,sesi nasıl şefkat dolu..
sonra epiduralimi taktı,her şeyi anlatıyordu,şimdi şöyle olacak,böyle olacak diye..
masaya yatırdılar,hazırlıklar başladı..
herkesin merak ettiği sondayı taktılar,söylemeseler haberim olmayacaktı gerçi:)
sonra karnıma bir sürü şey sürdüler,hatta süngerle siliyorlardı,iyi keselediniz diye gülüyordum:) ojem makyajım falan da gündeme bile gelmedi,süslü püslüydüm yani:)
derken tolga bey geldi, gözüm kapalı canımı emanet edebileceğim,koşulsuz güvendiğim doktorum gelmişti onu görünce içim hem rahattı hem de heyecanlandım çünkü kızıma dakikalar kaldığının müjdecisiydi..
eşim geldi,elimi tuttu,heyecandan kıvranıyordu ama bana destek olmaya çalışıyordu..her aşamada en büyük destekçim olmuştu ve finali de birlikte yaparak ona olan sevgimi katladı:)
sonra doğum fotoğrafçımız elçin hanımla tanıştık ameliyat masasında:)
hep telefonla konuşuyorduk ve yüz yüze gelişimiz hayli ilginçti:)
tahminimizden erken içeri alındığım için ancak tanışabilmiştik ama o muhteşem enerjisi ve cıvıl cıvıl sesiyle renk kattı ameliyathaneye..
birden müzik başladı,hala kulaklarımda:)
selami şahin’den seni seviyorum anlıyor musun:)
espriler falan havada uçuşuyor,ben mal olmuşum,garip bakıyorum:))) videoda görünce fark ettim tabi bunu:))))
içerdeki herkes müthiş enerjik,saat sabahın körü halbuki:)

sonra tolga bey başlayayım mı diye sordu,hissetmiyordum ama tahmin ettim kaç dakikadır elleri karnımda olduğuna göre çoktan başladı,kızım gelmek üzereydi:)
sonra anestezi uzmanı Kenan bey aldı eşimden videoyu,karnımı çekiyor,bu anı kaçırma diye..
ben de beni kan tutar bakamam diyorum,eşim de evet bakmasın diyor ama Kenan bey ısrarla tekrarı yok,kan falan yok diyor..
iyi ki de ısrar etmiş:)
kızımın dünyaya geliş anına tanıklık ettim..
feryat figan ağlıyor ama ben sadece bu benim mi,gerçek mi diyorum..
ilk muayeneden sonra yanağıma koydular,rüya gibiydi..
öpüp kokladım,cennetin kokusu buymuş dedim..
şükrettim,sonunda sağlıcakla geldi yavrum..
ilk duam allahım isteyen herkese versin oldu..
sonra eşim,fotoğrafçımız elçin hanım kızımın ardından çıktılar..
artık işin son kısmı kalmıştı..
tolga bey anlatıyor,şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye..
sonra Kenan bey hadi seni iki dk rahatlatayım,derin nefes al dedi,aldım ve gözümü açtığımda her şey bitmişti..uyutmuşlar beni:) o uyku çok iyi geldi ama:)

çıkışta herkes heyecanla bekliyordu..ama en çok da kızım..
odaya benden önce gelmiş,giydirmişler kar beyazları..
kucağıma verdiler..
süt falan gelmiyordu ama kuzum hevesle emiyordu..
yazarken bile içim sıcacık oldu..
rabbim isteyen herkese yaşatsın..
eşim de geldi,biz artık üç kişi olduk,aile olduk diye öyle huzur dolduk ki..

14 mayıs 2010 Cuma saat 07:42
işte bu dakika itibariyle yüreğim artık göğsümde değil kızımda atıyor..

iyi ki geldin minik kurabiyem,içimin gülen yüzü,Zeynep Lal’im hoş geldin dünyamıza..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim arkadaşım Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inş.. bende haziran annesiyim doğumuma az kaldı ve gözlerim yaşlarla dolu olarak okudum..güle güle büyütün bebişinizi.

canım okurken çok duygulandım rabbim sağlıklı analı babalı büyütsün tebrik ederim

canım tebrik ederim yaaaa ne kadar da güzel anlatmışsın darısı bizlere olsun inşallahhhhhh allahım sanada sağlıcakla sevdiklerinle büyütmeyi nasip etsin tatlımmm

Canım duygularını yaşadıklarını çok güzel dile getirmişsin.Allah bebişini analı babalı büyütsün.

canımınn içiii nasıl duygulandım anlatamam senağlama harika bi doğum hikayesi olmuş esram asıl ben sana teşekkür ederim iyiki varsın iyiki seni tanımışım bende inanıyorumki bu dostluk uzuunn yıllar sürücekolumunekankayizsmile Hastaneye gelip sizin o mutluluğunuza tanık olmak inan benide çok mutlu etti, o güzel ailenle bir ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu olmanı diliyorum:nazar::nazar::nazar:

ay zaten bi tuhafım şimdi aglamamı nasıl durduracam bilmiyorumesracım kızınla bir ömür mutlu ve huzurlu olursunuz tabi eşinde allah herkese bu heyacanı yaşatsın ben tam 12 yıl bekledim bu satırları okurken bir daha ne kadar uzun bekledigimin farkına vardım allah isteyen herkese geç olmadan bu duyguyu dünyanın en çıkarsız sevgisi tarifi bile yok bu sevginin inan esra öyle bi yazmışsın öyle bi anlatmışsınki sanki o ameliyathanede bende varmışım gibi hissettim çok garip ya bu hisler

cok guzel bır dogum hıkayesı
anlatımıdna harıka olmuş
cok duygulandım dogrusu .. kızınızla bır omur mutlu olun ..
darısı cıdden sahıp olmayan olamayan herkese olsun...

Canım tebrik ediyorum, çok duygulandım :'( darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla...

:'( çok güzell yaa, zaten herşeye sulanıyorum bu aralar şimdi de ağlamaklı oldum yine, çok güzel anlatışsın essraa ne güzel yaaa , sağlıkla büyüt yavrunu...

Kelimeler bogazima dizilmis durumda canim gözlerim ekrana takildi kaldi simdiye kadar okudugum en guzel dogum hikayesi ve simdiye kadar gördugum en iyi kahramanlar bu hikayedeolumunekankayizsmile

Dunyanin en tatli annesi ve onun minik kurabiyesii :nazar:

Ben almanyadan degil dunyanin bi kosesinden de olsa esrami ve gelinimi en guzel gunlerinde asla yanliz birakamazdim zaten canim istesemde...

Sana minik kurabiyenle birlikte bir ömür boyu mutluluk diliyorum canim a.s.
Hayatina girmesiyle herseyin degismis ve guzellesmis oldugunu tarif edilmez guzellikte olan dogum hikayende görmemek mumkun degil:nazar:

Darisi bana ve buyuk bi sabirsizlikla kurabiyelerini bekleyen hamis annelere insallahh :Saruboceq:

Son düzenleme:
ALLAH analı babalı büyütsün canımmmm..prensesinizle uzun huzurlu günler diliyorum.

Canımmm benim net kankam :KK70:

Beni ağlatabilen nadir insan..

Daha görmeden sevebildiğim bir bebek oldu Zeynep LaL'im tabii anneside..

Daha görmeden nasılda bağlandım ben size her gün mutlaka bir defa aklımdan geçiyorsunuz.. Acaba nasıllar diye.. Nasıl da güzel bir bağ kurduk ve bir o kadarda birbirimize destek olduk inadına Haziran anneleri daha da bağlandık her ne kadar aramızdan çakmalar çıksada :))

O kadar güzel kaleme dökmüşsün ki zaten hormonları tavan olan bir kadını gözyaşlarına boğdun tekrar tekrar..

Canım Allahim size bir ömür boyu güzellikler sağlık mutluluk versin. Ailenizi nazarlardan korusun..
Allahım Zeynebime güzel taht güzel baht versin güzel insanlarla karşılaştırsın..

çünkü bunu hak eden nadir insanlardansın canım
o kadar güzel bir yüreğin var ki Rabbim yolunuzu hep açık etsin..

canım ya....
Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Tekrar tebrikler.

canım çok duygulandım salya sümük :))
çok sevindim senin adına senin mucizen olmuş..
allah analı babalı büyütmek nasip etsin acısını göstermesin esracım :emir_bebek:

yarın amelıyata gırecek bırı olarak hem heyecanlandırdın,hem de bır taraftan rahatlattın benı :))
saglıkla,analı babalı buyusun canım,hayırlı evlat olsun ınsallah.

ayyy esra okudukça içim tuhaf oldu zaten bugünlerde çeşmelerim açık hepten koyverdim valla..
allahım sağlıkla bir ömür beraber olun..çok güzel yazmışsın...

canlarımmmmm,güzel dilekleriniz için ''teşekkür'' kelimesi tarife yetmiyor..
hem desteğiniz hem dualarınız hep içimi rahatlattı..
sizlere en güzel teşekkür sizin için dua etmek diye düşünüyorum:)
hepinize çoook güzel doğumlar nasip etsin allahım..
yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alın..
alın da güzel hikayelerinizi okuyalım..

hep söylüyorum,aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin,hep güzel şeyler düşünün ki güzel şeyler olsun..

hepinizi çoook seviyorum,iyi ki varsınız:asigim::asigim::asigim:

Sende iyiki varsin canimolumunekankayizsmile
bende seni cok seviyorummm :asigim:
Hehe sanki sadece bana yazmis gibi seviyom lafinii napim ama sefiyom istee opuyorumnanaktan

X