çağrı merkezinde çalışma sorunsalı :(

Çok çok teşekkür ederim valla bu gazla 3 sene bile çalışabilirim

Esim de once aria birlesmeden sonra avea cagri merkezinde takim liderligi yapti tabi 10 sene onceydi bu ama o zaman musteri temsilcisi olan arkadaslar simdi sirketin farkli departmanlarinda uzman, supervisor, manager gibi pozisyonlarda cok güzel imkanlarla calisiyorlar, esim cok pisman ayrildigina... yani oyle burun kivrilacak bir is degil deneyin kendiniz karar verin.

Ben çalıştım çağrı merkezinde. Sabır isteyen bir iş. Zaten seni başta eğitime alırlar. Sesine boğazına sabrına kuvvet diyeyim sana. Saç baş yolduğun zamanda olur, kahkaha atmamak için kendini zor tuttuğun anda. Zaten çağrı merkezlerinde personel sirkülasyonu çoktur ve hızlıdır. Bu yüzden ne kadar süre çalışacağını sormazlar bile.

Bende calistim cagri merkezinde kisa bir donem satis yapacaksan zor olur ama imkansiz degil ha yok teknik destek falansa o daha az yorar seni ama uc ayliksa sadece rahat rahat idare edersin :)

canım onlar " ne kadar süre çalışıcaksınız" demez ki seni çalıştırmak için ikna etmesi lazım ayrıca sana 2yıllık sözleşme imzalatmazlarki zorunlu değil yani yapamıyorum der basarsın istifayı. bende çok önceden 3.5 yıl çalıştım ilk zamanlar çok zorlanıyordum çıkmayı da düşünüyordum mecburiyetten çalıştım 1 yıl doldu çıkıcaktım şartlar maaşlar çok yükseldi cezbetti 2.5 yıl daha çalıştım baktım olmuyor bıraktım .3 ay nedir ki çağrı alırken sadece 3 ay diye düşün dayanırsın yani ilk maaşı alınca zaten daha da motive olursun . sana tavsiyem
sessiz sakin konuşmayı sevmiyorsan yıpranırsın başka iş bul derim
konuşkan cevabı yapıştıran kendini ezdirmeyen pratik zekalı ve pazarlama dan anlayan iriysen tam sana göre zevk bile alabilirsin o işten

Ben de calistim iki ay fakat kizim kreste hastalaninca isten ayrilmak zorunda kaldim.
Kendi adima ben cagri merkezinde calismaktan cok mutluydum.her tùrlù insanla iletisim kuruyorsunuz. size tavsiyem,sabirli ve anlayisli olun ve herzaman kibar...

Bana göre dünyanın en eğlenceli mesleği :) 6 ay çalıştım özel nedenlerden dolayı ayrıldım daha iyi şartlarda bir çağrı merkezinden teklif gelse hiç durmam kabul ederim :)
Eğer içine kapanık çekingen biri değilsen o seni küçük düşürmeye çalışan arkadaşlarının yüzünü kara çıkarabilirsin

Ben daha evvel çalışmadım çağrı merkezinde , doğrusu hiç çağrı merkezinde çalışan arkadaşım da olmadı. Ama hangi iş zor değil ki ? Size 3 gün çalışır 5 gün çalışır diyenlere kulak asmayın bence de başarırsınız. Sonuçta hepimiz para için çalışıyoruz , kime sorarsan sor maaşını vereceğim sen işe gelme git gez toz desen kimse yok olmaz ben çalışacağım demez sonuçta. Ama maalesef gezip tozuyoruz diye de kimse bize maaş bağlamıyor. Buna odaklanın 3 ay su gibi akıp geçer . Bol şans

Bu arada maaş ne kadar veriyorlar ? Merak ettim.

3 ay dayanirsin ya, sayili gun. Maddi olarak da iyi olur sonucta he diyince iş bulunmuyor.

Ben 2 yil calistim gunde 250 cagri aliyodum hayatimda en severek yaptigim ısti..cocugum olumca ciktim bi kere kafan mesgul oluyo vakit cabuk geciyor konusmayi cok seviyosan zevkli oluyor birde dayanilmayacak bisey deil bence ..sonucta her isin kendine gore zorlugu var

kolay olan iş yokki, orada çalışanlar nasıl yapıyor, onlar yapıyorsa pekala sizde yaparsınız sadece sabır

Cagri merkezi maaslari ne suanda ortalama? Ssk oduyolar demi? Birde ingilizce isteyen cagri merkezleri ne kadar oder? Lise mezunu olmak yetiyomu ayriica bilenler yaziverin

İnsanlar kendilerini birşey zannedip karşısındakileri beğenmiyorlar boşverin.
Mutlaka zordur ama siz gerçekten para kazanmak istiyorsanız üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz

Eğer sabırlıysan, karşındakini alttan almayı biliyorsan, çabuk sinirlenmiyorsan, alıngan değilsen 3 ay değil daha fazla da dayanabilirsin. Hemen hemen her işte sıkıntı, stres vardır ama çm'lerde çağrı merkezini arayanlar genelde sorun yaşayıp zaten telefonu eline almadan önce kendini doldurmuş ve sinir katsayısı tavan yapmış olan insanlar olduğundan daha fazla stres yaratıyorlar. Bir kaç gün çalışıp kaçan arkadaşlarım olduğu gibi, neredeyse 10 yıldır çalışan arkadaşlarım da var. İş tamamen sende bitiyor anlayacağın. Sen yine de kimsenin söylediklerine kulak asma. Dene ve kendin gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…