- 15 Kasım 2014
- 91
- 67
- 32
-
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
sabır varsa her işin altından kalkılabilirMeraba yazın 3 ay tatilde calismaya karar verdim çünkü ailemin maddi olarak durumu kötü ve buna çok ihtiyacım var kendi ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyo. bi çağrı merkezinde is buldum maaş ve şartlar gayet iyi bana göre ama söyle bi sorunum var kime orda çalışacağımı söylesem bana burun kıvırıp aptal bu kız ya gibisinden bişeyler söylüyolar. herkes çok çok zor olduğunu asla dayanamıycagimi söylüyo tamam çok zor bende biliyorum ama 3 aylığına dayanabilirim diye düşünüyorum ama etraftakiler kendime güvenimi kaybetmemi sağladılar en basit örnek babam ve dayım kaç gün dayanabilir diye iddaaya girdilerbukadar zormu orda çalışmak çalışan varsa biraz bilgi verirse çok çok çok sevinirim 3 aylığına dayanamazmym yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Benim cok arkadasim var cagri merkezinde çalışan, bir kac aylik çalışmış olan ve girmesiyle çıkması bir olan.
Kafanin saglam olmasi gerek
Mesela ben calisamam çünkü migren var, o kadar saat kulagimda kulaklik bik bik konusamam veya dinleyemem.
Dengesiz insanlar cok oluyor. Sabırlı olmak lazım. Ben yine sabirli degilimdir.
Karsida ki size küfür de etse siz sakin olacaksiniz.
Evet biraz zor. Benim suan hala calisan arkadaslarim var 2-3 senedir. Onlar memmun ama baska bi is olsa çıkarlar.
Bir hafta çalışan çıkan arkadasim da oldu. Girdigi ilk gün aksaminda çıkan arkadasim da.
Sizinle alakali bir durum. Sabırlı ve beyniniz yorulmaya musaitse yaparsiniz yoksa i ih.
Ben 3 sene çalıştım sabir gerekiyo karşında ki kişiyi dinleyip tatmin edici bir cevap vererek telefonu kapatması gerek ayrıca zevkli yanlarida var komik amcalar teyzeler denk geliyo :)
Edersiniz tabi eglenerek çalışınSiz 3 sene sabredebildiyseniz 3 ayda ben sabredebilirim umarım :)
Bacım sana 3 aylığına nasıl is verdiler? Ben 3 ay deyince uzun sureli eleman arıyoruz diye burun kivirdi çoğu boyle yer.
Canım ben 6. Ayima giriyorum hemde büyük özel bi yerde yani oranın derdi çok daha fazla stresi de öyle , bundan öncesinde 10 ay daha çalışmıştım başka yerde zor diyemem ama kolay da değil ve çok sabırlı olman gerekiyo valla çok ehh yeter be deyip kulakligi bile firlatmisligim yada çok çok eğlenerek konuşup kahkaha atmisligim olduama üç ay küçük bir rakam çalışırsin bence
yoo zor degil ...tek sorun ssk yapmamaları bide maaşın üstüne yatan cok yer var benden söylemesi.onun dışında ilk gün zorlanırsın başın cokkk ama cokk agrır ilaç alır uyursun ondan sonrası alışırsın bence cok ragat bi iş özellikle konuşmayı seven insanlar icin.ikna kabiliyetinde varsa okeyyyysin....her işin zorlugu vardır bu işte kafa yorar ama vakit cabuk gecer nasıl zaman gecmiş anlamazsın :) ben daha önce calışmıştım maaşımı alamadıgm icin ayrıldım ve benimle birlikte 3 arkadaşım daha maaşını alamadan ayrıldı....o yuzden güvenilr bi yer olması lazımMeraba yazın 3 ay tatilde calismaya karar verdim çünkü ailemin maddi olarak durumu kötü ve buna çok ihtiyacım var kendi ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyo. bi çağrı merkezinde is buldum maaş ve şartlar gayet iyi bana göre ama söyle bi sorunum var kime orda çalışacağımı söylesem bana burun kıvırıp aptal bu kız ya gibisinden bişeyler söylüyolar. herkes çok çok zor olduğunu asla dayanamıycagimi söylüyo tamam çok zor bende biliyorum ama 3 aylığına dayanabilirim diye düşünüyorum ama etraftakiler kendime güvenimi kaybetmemi sağladılar en basit örnek babam ve dayım kaç gün dayanabilir diye iddaaya girdilerbukadar zormu orda çalışmak çalışan varsa biraz bilgi verirse çok çok çok sevinirim 3 aylığına dayanamazmym yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Ya yanlış anlama nolur çok merak ettim kaç günlüğüne iddiaya girdiler sen üç ay tam calis ama öncesinde iddiaya gir bence onlarla sen kazanmak için hırstan yapmış olursun sonuna da istediğin bi şeyi koy hepsini elde etmiş olÇok teşekkür ederim cesaret veriyosunuz bana :)
Ya yanlış anlama nolur çok merak ettim kaç günlüğüne iddiaya girdiler sen üç ay tam calis ama öncesinde iddiaya gir bence onlarla sen kazanmak için hırstan yapmış olursun sonuna da istediğin bi şeyi koy hepsini elde etmiş ol
Babanız ve dayınız belki de sizi motive etmeye çalışıyorlardır. Onların bunu yaparak sizin kendinize güveninizi düşürmesine değil, sizi güçlendirmesine izin verin. Hayat gerçekten de zor ama çalışmanın ve emek etmenin elbet bir gün hayrını görüyor insan. Bahtınız açık olsun
yoo zor degil ...tek sorun ssk yapmamaları bide maaşın üstüne yatan cok yer var benden söylemesi.onun dışında ilk gün zorlanırsın başın cokkk ama cokk agrır ilaç alır uyursun ondan sonrası alışırsın bence cok ragat bi iş özellikle konuşmayı seven insanlar icin.ikna kabiliyetinde varsa okeyyyysin....her işin zorlugu vardır bu işte kafa yorar ama vakit cabuk gecer nasıl zaman gecmiş anlamazsın :) ben daha önce calışmıştım maaşımı alamadıgm icin ayrıldım ve benimle birlikte 3 arkadaşım daha maaşını alamadan ayrıldı....o yuzden güvenilr bi yer olması lazım
oo vodafonedada aktivasyon elemanı olarak calşmştm aynen orda maaş problemi olmaz :)Vodafone çağrı merkezi öyle bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki
oo vodafonedada aktivasyon elemanı olarak calşmştm aynen orda maaş problemi olmaz :)