çağrı merkezinde çalışma sorunsalı :(

Cagri merkezi maaslari ne suanda ortalama? Ssk oduyolar demi? Birde ingilizce isteyen cagri merkezleri ne kadar oder? Lise mezunu olmak yetiyomu ayriica bilenler yaziverin

Çoğu ÇM Asgari ücret veya 1000 TL + prim ile başlatıyor. SSK ve büyük bazı çağrı merkezlerinde Özel sağlık sigortası da yapılıyor. Lise mezunu olmakta yetiyor. Tabi çok büyük ÇM'leri daha üstünü de isteyebiliyor.

Ben daha evvel çalışmadım çağrı merkezinde , doğrusu hiç çağrı merkezinde çalışan arkadaşım da olmadı. Ama hangi iş zor değil ki ? Size 3 gün çalışır 5 gün çalışır diyenlere kulak asmayın bence de başarırsınız. Sonuçta hepimiz para için çalışıyoruz , kime sorarsan sor maaşını vereceğim sen işe gelme git gez toz desen kimse yok olmaz ben çalışacağım demez sonuçta. Ama maalesef gezip tozuyoruz diye de kimse bize maaş bağlamıyor. Buna odaklanın 3 ay su gibi akıp geçer . Bol şans

Bu arada maaş ne kadar veriyorlar ? Merak ettim.

1.350 canım arti primler de var işte açıkçası bana ücret gayet iyi geldi ve zorlanrmıyım diye düşünmeden kabul ettim

Meraba yazın 3 ay tatilde calismaya karar verdim çünkü ailemin maddi olarak durumu kötü ve buna çok ihtiyacım var kendi ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyo. bi çağrı merkezinde is buldum maaş ve şartlar gayet iyi bana göre ama söyle bi sorunum var kime orda çalışacağımı söylesem bana burun kıvırıp aptal bu kız ya gibisinden bişeyler söylüyolar. herkes çok çok zor olduğunu asla dayanamıycagimi söylüyo tamam çok zor bende biliyorum ama 3 aylığına dayanabilirim diye düşünüyorum ama etraftakiler kendime güvenimi kaybetmemi sağladılar en basit örnek babam ve dayım kaç gün dayanabilir diye iddaaya girdiler :KK43: bukadar zormu orda çalışmak çalışan varsa biraz bilgi verirse çok çok çok sevinirim 3 aylığına dayanamazmym yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Canım ben öalıştım. Çok eğlendiğim zamanlarda oldu :) sabır da gerekti ama gözünde büyüttüğün gibi değil emin ol :) çalışırsın 3 aycık bili olmaz..

Konu nasilda denk gelmis :)
Bugun is gorumesine gidecegim daha once deneyimim vardi. Bitkisel urun uzerine 2 ay dayanamadim insanlari kandiriyorlardi ciktim.
Simdi gidecegim yer hastanelerin cagri merkezi chek up icin arama yapilcakmis.
Seninde vodofone para vermeme gibi durum olmaz.
Ben telefonla konusmayi severim :)
Yapabilirsin bence saatleri nasil birde satismi yapcaksn bilgimi aktarcaksin.

Konu nasilda denk gelmis :)
Bugun is gorumesine gidecegim daha once deneyimim vardi. Bitkisel urun uzerine 2 ay dayanamadim insanlari kandiriyorlardi ciktim.
Simdi gidecegim yer hastanelerin cagri merkezi chek up icin arama yapilcakmis.
Seninde vodofone para vermeme gibi durum olmaz.
Ben telefonla konusmayi severim :)
Yapabilirsin bence saatleri nasil birde satismi yapcaksn bilgimi aktarcaksin.

Bilgi aktarıcam anladigim kadariyla sabah 10 akşam 8 cumartesi sabah 10 akşam 6 pazar tatil cumartesi de calısmasaydm hiç fena olmazdı aslında :)

ben çağrı merkezinde 2 tam yıl çalıştım. evet biraz zor çalışmak ama 3 ay dediğin nedir. bu kadar zor durumda iseniz maddi olarak elbetteki düşünmeden gir o işe. ebediyen orda çalışacak değilsin ya

ben üç sene ttnette çagrı merkezinde ekip liderliği yaptım daha önceleri çagrıyada geçmiştim yani mt (müşteri temsilcisi) olarak.
tamam kabul edelim stresli bir iş..
Ben o dönemde hamileydim ve hamileliğimin 8. ayına kadar çalıştım.başta biraz zor ama çalışılmayacak gibi de değil.
ben hamile oldugum halde yapabildiysem sizde pek ala başarırsınız.
Kendinize güvenin.:KK9:

Ben üniversite boyunca çağrı merkezinde çalıştım çokta zevk alarak, öyle terbiyesiz müşteri çoook amaaaaa çok nadir yaşadım. Kafayı yemedim, sadece kazandığım parayı yedim.

çağrı merkezi bayanlar için çok uygun. dönemsel olarak istediğin zaman çalış. temiz bir iş. yani kurumsal bir yerde isen. çalışma ortamı, motivasyon vs gayet iyi. özel sağlık sigortası da önemli, yıllık teminatların oluyor. göz diş vs.. bunlardan faydalanıyorsun. maaşın ve sigortan düzenlidir. bir de yüzyüze görüşme olmaması da avantaj tabi ki.
biraz laf cambazı ve geniş gönüllü olacaksın..
kariyer süreci kişiye göre değişiyor, orası biraz şüpheli bence.

şimdiden başarılar dilerim

ben üç sene ttnette çagrı merkezinde ekip liderliği yaptım daha önceleri çagrıyada geçmiştim yani mt (müşteri temsilcisi) olarak.
tamam kabul edelim stresli bir iş..
Ben o dönemde hamileydim ve hamileliğimin 8. ayına kadar çalıştım.başta biraz zor ama çalışılmayacak gibi de değil.
ben hamile oldugum halde yapabildiysem sizde pek ala başarırsınız.
Kendinize güvenin.:KK9:
mrb, mesajın o kadar cuk diye oturduki anlatamam.. Bnde çağrı merkezine başvuruda bulundum ve alındım. Onumuzdeki hafta başlycam inşllh..
aklımdaki plan şuydu , hamile kalıp 7-8 . Aylarıma kadar çalışırım diye.. Ama şunu da merak ediyorum acaba hamileliğimde orda olursam radyasyon fln bebeğimi ne derece etkiler acaba...
açıklarsan çook memnun olurum

merhabalar,
ben de 7 senedir bir çagrı merkezinde çalısıyorum. tabi tamamında aynı işi yapmadım:) ama yıne de uzun bir süre cagrı merkezi için.
ilk ayın nerdeyse tamamı egıtımde gececek. o yuzden bır hafta uc gun dıyen akrabalarınız ve babanızı sımdıden ıddıada yenmıs sayılırsınız:)
gerı kalan zamanlarda da once bırının yanında cagrı dınleyeceksınız. hadi o da bir hafta olsun. bır hafta da sınav vs derken birbucuk ay gectı bıle:) ben de donemsel dıye dusunmustum ama baya kaldım.
sartları bır cok ısyerıne gore ıyıdır kurumsal olanların. özel sigorta, satıs yaptıkca alacagınız hedıye cekı tatıl vs gıbı ufak ödüller, hastalanıp rapor getırdıgınızde maasınızı tam olarak almanız vs cok guzel. bırcok ısyerınde bunlar sorun. paranız hesabına gununde yatar vodafone kurumsaldır cunku.

hamilelikte de calısılabılrı. ortamda radyasyon sadece bılgısayar sevıyesındedır telefonlar yaymaz. farklı bır duzenlerı var. hatta bebegınız dogduktan sonra ucretsız ıznınızın sonuna kadar işten cıkmayın derim ben, maaşınız yatar o surede de.
kısaca tavsıye ederım
sıkıntıları yok mu elbette var ama söyle dusunun, telefonu kapatınca hepsi gidiyor:)
tek dezavantajı bi süre sonra telefonda konusmaktan sıkılacagınız ıcın eşiniz sevgiliniz vs uzun süreli konusmak ısteyınce kacacaksınız

sevgiler;

Meraba yazın 3 ay tatilde calismaya karar verdim çünkü ailemin maddi olarak durumu kötü ve buna çok ihtiyacım var kendi ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyo. bi çağrı merkezinde is buldum maaş ve şartlar gayet iyi bana göre ama söyle bi sorunum var kime orda çalışacağımı söylesem bana burun kıvırıp aptal bu kız ya gibisinden bişeyler söylüyolar. herkes çok çok zor olduğunu asla dayanamıycagimi söylüyo tamam çok zor bende biliyorum ama 3 aylığına dayanabilirim diye düşünüyorum ama etraftakiler kendime güvenimi kaybetmemi sağladılar en basit örnek babam ve dayım kaç gün dayanabilir diye iddaaya girdiler :KK43: bukadar zormu orda çalışmak çalışan varsa biraz bilgi verirse çok çok çok sevinirim 3 aylığına dayanamazmym yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Merhaba oncelikle,
Ben cagri operatoruyum. Hem de saglik bakanligi gibi kurallari kati bir kurumda.
Sabir sabir sabir arkadasim.
Her isin zorlugu var ki boyle konustuguma bakma ise basladim baslayali bir suru rahatsizligim cikti vs..
Sartlari agir olan bir istir cagri operatorlugu, mola saatleri konusma kalitesi performans yuzdeleri derken bir bakmissin senden cok seyler goturmus... Ki bu anlattiklarim hicbir sey takim lideri baskisi, mail kontrolu gibi daha bircok zor isin de altindan kalkmak gerekiyor.
Her baba yigidin harci degildir uzun sureli calismak..
Ama gozun korkmasin bir sure sonra alisiyorsun gozun kapali cevap veriyorsun vatandasa tecrubeyle sabit:)
Kolay gelsin.

etkileyec
mrb, mesajın o kadar cuk diye oturduki anlatamam.. Bnde çağrı merkezine başvuruda bulundum ve alındım. Onumuzdeki hafta başlycam inşllh..
aklımdaki plan şuydu , hamile kalıp 7-8 . Aylarıma kadar çalışırım diye.. Ama şunu da merak ediyorum acaba hamileliğimde orda olursam radyasyon fln bebeğimi ne derece etkiler acaba...
açıklarsan çook memnun olurum

etkileyeceğini düşünmüyorum.
yani en azından bende öyle oldu.nerde çalışırsan çalış her yerde belli radyasyona maruz kalacagını unutma..
yine de her işten biraz daha fazla stresli oldugunu unutmamak gerekiyor..
şimdiden başarılar dilerim sana canım...

X